Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2012 11:19 - КУЧЕТО КОГАТО ПОБЕСНЕЙ НА ДИРЕКЯ НА ДЖАМИЯТА ПИКАЙ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 8305 Коментари: 15 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Горното заглавие е глава от книгата на поп Минчо Кънчев "Видрица". 

България вече е нацацарена. След като я нататарчиха, нафилчиха, невелчиха, сега за капак я нацацариха. 18 от 24 цървула назначиха баш цървула за баш цървул на комунархическата ни република.

Ще бъда кратък!

Нито един от тримата мераклии за Главен цървул не се спря при гладуващия заради погазените му права именно от бездействието на Главния цървул.

Чухте мазните му приказки.

Сега вижте бездействието му и решете що за цървул е той!

Няма ли да се ядосате, българи!

Кога ще побеснеете и излезете на улицата, за да се превърнете в хора?




Гласувай:
14



1. vmir - Бос, и на мен този ми вдъхва най-малко доверие от всички кандидати, а мистериозно се оказа фаворит...
21.12.2012 12:21
Да излезем на улицата, но с какви работещи мотиви? Ако само ще викаме, дюдюкаме и псуваме, най-много да си досъсипем държавата...
цитирай
2. dobronameren - не го познавам този Цацаров
21.12.2012 12:32
но фактът, че Силвия Великова не го харесва, ме обнадеждава. Фактът, че и Босия не го харесва, ме обнадеждава тоже.
цитирай
3. chavdar01 - СЕГА РАЗБРА ЛИ ЗАЩО НЕ ОСЪДИХА КМЕТА НА БАЛЧИК ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА!
21.12.2012 13:33
ЗАЩОТО ЗАМ.ГЛАВНАТА ПРОКУРОРКА,КОЯТО СЕ КАНДИДАТИРА СЕГА ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР Е ПОЛУЧИЛА ИМОТИ В БАЛЧИК (АПАРТАМЕНТ) И В С.ТОПОЛА (ДВА ПАРЦЕЛА)НА БРЕГА НА МОРЕТО МЕЖДУ КАВАРНА И БАЛЧИК ЗА 0.96 ЛЕВА КВАДРАТНИЯТ МЕТЪР?! ТОВА СА
96 СТОТИНКИ,ОТ СЪЩИЯТ ТОЗИ КМЕТ!!!
Е,КАК ДА ГО ОСЪДИ?!

P.S.
АКО СИ СПОМНЯШ БЯХ ТИ ПРАТИЛ ЕДНО ПИСМО ПИСАНО ОТ МЕН ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ТИ СЪЩО ГО КАЧИ В ТВОЙ ПОСТ!
ПОЗДРАВИ!
цитирай
4. apostapostoloff - И най- лошото в цялата работа е това,
21.12.2012 15:54
че в тази ПРЕМИЕРСКА република тоя е и ще си остане дребна риба- цаца.
цитирай
5. andrei - Коле,хората които чакаш да излязат на улицата
21.12.2012 16:34
отдавна не са в България.Вместо тях в София,Пловдив,Варна се напълниха с хора от селата подгонени от глад и безработица,които се съгласяват на всякаква работа и мизерна заплата.Докопали се до някаква работа и затънали в заеми,не смеят да вдигнат глава,камоли да протестират.Схемата добре са я изработили милиционер-комунистите-не може да им се отрече.Такива ми ти работи...Поздрав!
цитирай
6. apostapostoloff - Стига вече с това колективистично,
21.12.2012 18:07
комунистическо дърдорене! Хората, народът и пр.

Разберете го най- сетне: при капитализма е така- 20 % от населението на една страна прибират 80% от парите. Защото тези хора са умни, образовани, предприемчиви, трудолюбиви, смели... И трупат... В банките те имат вече над 55 МИЛИАРДА!

Останалите 80 % от населениете ТРЯБВА да се задоволят с оставащите 20 % от парите! Точка. Толкоз!
цитирай
7. borkolbor - Кой да излезе , Николай ?!
21.12.2012 22:21
Внуците на ратниците ,бранниците и легионерите ли ? Излязоха през зимата на 2009 . "Родната " полиция ги би , а всички цъкахме с език ,примлясквахме и ругаехме по домашному .Зелените на Каракачанов ги носят вихрите на Дъновизма .Мамините студентчета чалгосват в " Младостите ".Политически партийните радикали и радикално мислещите българи само констатират до болка известни истини , остроумничат простаашки или интелигентски и се джафкат като сдавени псета из форумите .На сегашните воеводи от ВМРО силата им е в юмруците на софрата , червеното вино ,мазните мезета ,колаборационистични политически декларации от страна на лидерите им към Атака , НФСБ , РЗС/Марешки с цел редене на свои хора в предизборните партийни листи .ВМРО е разкъсана на 4,5 части от тях .Жестоко и срамно ! Нямат силен лидер ,който да ги обедини .Идеалистите , истинските и привърженици болеят за това. Продавачите от борсите на Илиенци ,бутиковите магазини по Витошка ,кварталните магазини за храни , конфекция и кинкалерия ,служителите от частните корпоративни фирми , агенции и офиси ,работниците от хлебопекарниците ,сиренарниците ,колбасарниците ,моловете и от други малки частни производства Те ли ще излязат на лротести ,Николай ? Едва ли .Ами нали ,ако го направят , на другия ден след протестите работните им места ще бъдат заети от други хора -безработни бол .Четвъртъковските пенсионери пред "Александър Нввски "варират между 200-300 и 2-3 хиляди души .Останалите 197 хиляди софийски пенсионери са щастливи граждани ,хапват висококалорична храна ,плащат ниски отоплителни сметки и данъци , ползуват евтини здравни услуги .Те , драги ми приятелю ,изредиха всички партии да избират през демокрацията и сега всичките 197 хиляди лятно и зимно време почиват на Ривиерата и в алпийските курорти .Страхливи душици са тия софийски пенсионери .Иронизирам ги с право .Половината от тях пак ще гласуват за БСП/олигархията само заради двуразовата двайстлевова годишна индексация на пенсиите им .Останалите са при ББ !!!
цитирай
8. borkolbor - Кой да излезе , Николай ?!
22.12.2012 00:53
Жалко за Велизар Енчев ,че си губи времето с тази заблудена дървена шопия .В 14 министерства и 8 държавни агенции в София и провинцията работят 7 ,8 хиляди служители и експерти .Повече от половината от тях са несменяеми от времената на "куфарчетата " .Защо ли ? Властващи партийни лидери с политически кабинети и всякакъв вид административни управленчески антуражи идват и си отиват ,а тези всичко знаещи обиграни ,макиавелистки рутинирани и непознати като имена в обществото ,финансови , правни и икономостопански хиени , са там за вечни времена . Те са вечната връзка между крадливите ,които и да са властници , и едрият , корпоративен ,бандитски частен бизнес .За награда не са много взискателни .Подхвъля им се отгоре и отстрани блажничко , но винаги на тъмно .А те плюнчат пръсти , гледжосват перчеми , на края на всеки мандат замитат огромни далавери ,ибрикчийската поръсват с водица и озонират ииииии чакат следващия чорбаджия за да счупят кръст в позорна " Г " гимнастика .Тези ли ще излязат да стачкуват ,Николай ?.Не , не мисля . ..Трактористите и комбайнерите от земеделските кооперации в провинцията ли ще събарят царщината от паважа ? Взимат средно по 2 хиляди лева заплата месечно плюс материални бонуси /пшеница ,царевица ,смески ,олио ,захар ,брашно ,месо ,живи малки животни и птици ,дърва / за още по толкова .Да ги видиш от някъде как зимата опъват ракиите и плющят пържолите безплатно в частните механи на бащиците си -арендаторите .Няма лошо де ,трудят се на оран , по жетва и във фермите за да ни нахранят .Нямаше въобще да ги споменавам , ако всички имахме работа и достойни заплати .Има лошо обаче при собствеността върху земеделските земи .В България има вече арендатори , които арендуват по 150 ,250 и над 350 хиляди декара .Единици притежават и много повече .Повече от една трета от тези масиви те си ги откупуват /за двайсет и кусур години демокрация те са калкулирали огромни печалби в наши и чужди банки / и ги превръщат в частни фамилни земеделски ферми и стопанства
цитирай
9. vmir - Ще трябва да минат десетилетия, докато българите си повярват отново както в първите години на демокрацията,
22.12.2012 07:38
че могат да имат и по-добро бъдеще. Но първо трябва отново да се преборят с лъжите за “прекрасния” социализъм. Дотогава, аутсайдери, цигани, кокошкари, псувачи, малоумници и далавераджии от всякакъв калибър и цвят, ще бъдат използвани за прокарване на деструктивни политики за поддържане на слаба, бедна, безпомощна и мразена държава в угода на малцина, свикнали да заобикалят законите с връзки, ходатайства и партийни протекции.

А това няма как да бъде премахнато, преди всички партии и сдружения да престанат да прикриват, и да започнат САМИ да изобличават и да се разграничават от мошениците в тях, както е в напредналите държави. Няма кой друг да го направи, освен хората в тях. Няма кой да го допусне, освен хората извън тях. Без подобна адекватност, ще продължаваме да си мижим и лажем поне до второто пришествие и да си вярваме, че всички са лъжливи и маскари като нас самите.
цитирай
10. antivlaks - Ковачи на "щастието" си
22.12.2012 08:19
Българи "на улицата" ??? Че те да не са гърци !!!
Предпочитат да гладуват ,но да не развалят репутациятя си на "добри момчета" !
Да ги тъпчат и мачкат,но да не съсипват държавата (дори и някоя фасада)!
От страх да не нарушат някой от НАЛОЖЕНИТЕ им закони ,седят и оплакват съдбата си ,че са се родили в България !
Вайкат се за съкратеният колега ,ама вътре в себе сисе радват ,че този път им се е разминало !
Почитат Ботев и Левски ...............ама на думи !
цитирай
11. vmir - 10. antivlaks,
22.12.2012 12:47
antivlaks написа:

Да ги тъпчат и мачкат,но да не съсипват държавата (дори и някоя фасада)!
От страх да не нарушат някой от НАЛОЖЕНИТЕ им закони ,седят и оплакват съдбата си ,че са се родили в България !


Държавата не трябва да се съсипва, а да се укрепва. А това не става нито с послушание, нито с псувачество. Става, когато закон се нарушава не, защото е закон, а защото е калпав или безсмислен. 6 години откакто протестират гърците за пари, а резултатът е обедняване и съобразяване с кредиторите. Който си мисли, че да го карат да работи , е атестат за неговото достойнство, си прави сметките без кръчмаря.
цитирай
12. borkolbor - Кой да излезе , Николай ?!
22.12.2012 18:12
Втората третина от земеделските земи отдавна са изкупени от разни известни и неизвестни търгаши и спекуланти ,минали и настоящи партийни величия и децата им ,крупиета ,борсови агенти ,мастити хотелиери ,банкови чиновници ,собственици на вериги магазини , крайпътни бензинаджии , автоджамбази ,корумпирани политици и депутати ,кариернойерархични юристи ,мутри ,полицейски началници и ДС ченгета ,чужденци/най-вече турци и евреи чрез подставени продажни българи/ и каква ли не мошеническа сган .Жална ни майка България . Тези са вампири - кръволоци ,впили жадно и хищно хоботи в живителната снага на родината ни .Такива като Сашо Диков и компания трябва да отидат в областните и общинските данъчни и ГРАО служби , да разлистят фирмените и поземлени регистри по места и да осветлят пъстрото букварче на българското робовладелство .Третата третина от земите са собственост на целокупния български народ .Хората получават във вид на годишна рента около една шеста от общата чиста печалба от единица площ/след като се извадят ДДС-то ,данъците ,заплатите и разходите по обработката/.Те се страхуват да не би да се претърколи и ококори някоя нова власт ,която би ги лишила от малкия ,но сигурен източник на препитание .Същото е и с работните им места в малките градчета и по-големите такива .Индустриално производство почти няма ,сезонна временна заетост ,сфери на услуги ,дребно и ограничено ,манифактурноцехово производство ,работещо най-вече със сурогатни суровини от подиграващите ни се ЕС и Турция .Безработица и недоимък царят в провинцията .Тези ,които работят ,са двойно усърдни .Заместници винаги ще им намерят !!! И тук е смразяващия ,животински страх ,който деморализира ,оскотява и смачква ! Всички се страхуват и кротуват .Кротуват,а можеха през 90/91година да си сдружат нивите на семеен и родов принцип . Тези кооперации щяха да имат по закон собственост , примерно ,от 150 до 3000 декара и нито един квадратен метър в повече ! Който се опита да изкупи и заграби още -удар от Държавата !
цитирай
13. borkolbor - Кой да излезе , Николай ?!
22.12.2012 22:02
Ако имаше тогава Държава ! И продължавам .Затворен цикъл на производство в тези родовосемейни кооперации .От зърното ,плодовете ,зеленчуците , тютюна ,розовото масло ,птиците ,животните ,млякото , сиренето , вълната , дървения материал през хамбарите , консервените ,тютюневите ,маслобойните ,конфекционните ,птице- ,месо- и млякопреработвателните , хлебопекарните и дървообработващите фабрики до готовите продукти в магазините на същите тези производители .Без посредници по веригите !!! И огромни стокови борси във всички областни и общински центрове .От там разумна търговия и експортиране на излишъците в други региони и в чужбина .Нормални данъчни отчисления в държавния бюджет и социалните фондове .Такъв е селскостопанският капитализъм на чуждоговорящите люде на запад ,че вече и на североизток от Отечеството ни .Земята ни е по-богата от тяхната .Вода газим , жадни ходим ! Не приемам тезата , че насила са ни наложили прословутия Ран -Ът .Някои са ги поканили и са подпечатали гаврата даже и в нескопосаната конституция от 91 година .Вълчев ,Младенов ,Желев , Луджев , Димитров , Полов , Лилов , Костов , Софиянски , Бонев ,Бакърджиев , Стоянов ,Фердинандов , Велчев , Пръмова , Първанов , Доган , Станишев , Цветанов , Дянков , Борисов , Луканов са само едни нещастни маши и бушони !!! Кои са тия в сянката , зад гърба им ? Защо съсипаха нацията ни ? Да бъдат проклети те , котилата и поколенията им !!!! Къде бяха в ония години и какво правеха щаба на армията ,ВКР , Специалните части към ГУМНО и РУМНО ? Д .Стоянов беше в пенсия , Григоров и Шопов се криеха като къртици нейде , Семерджиев бе изкукуригал ,суетеше се и даваше безсмислени разпоредби .Добри Джуров обичал много словосъчетанието "железни аргументи " .Ами щели да му се дадат такива срещу подпис на формулирана вече страховита заповед ! Решавала се е съдбата на България ! Къде са ония военни офицери -съзаклятници ? Само за една нощ да бяха отвъртяли вратовете на няколко стотин мръсника .Армията знае кои са !!
цитирай
14. borkolbor - Кой да излезе , Николай ?!
23.12.2012 00:47
Армията знае всичко ! И тогава нямаше дундьовците с микрофоните да си присвояват времето по централните софийски улици и да зомбират хората с празно бръщолевене ! Нито един от тях не е изпитал болката от каишите , тоягите и юмруците на комунистическите надзиратели -копои в концентрационните лагери и затвори !!! Не са гълтали въглищен прах в мините ,не са превивали гръб в тютюневите ниви , не са редили тухли на зид , не са се потапяли в машинно масло , грохот и железарии в заводите , не са въртяли геврек в товарните камиони по пътищата на България , не са търчали подир добитъка по поляните , не са вдишвали амонячната воня на фъшкиите в оборите , не са били заравяни в безброй сметки и никому ненужни бюрократични бумажтини из канцелариите ,не са подкарвали влакове , кораби , кранове , не са се потели над формули в изследователски центрове и лаборатории , не са разтоварвали цимент на сточна гара , не са вадили хляб от бумтяща пещ в хлебозавода ,не са надявали по себе си очила ръкавици и защитно леярско облекло ,не са вдигали и закачали кървящи бутове месо на ченгели , не са влажнили очи в бодовете и тегелите на дрехите и обувките в шивашките и обущарски цехове , не са правили операции без почивка в хирургическите блокове на болниците , не са създавали от младежите мъже , войници и патриоти , не са заставали със затискащи буци от вълнение в гърдите пред невинни детски очи в класните стаи и още , и още , и още....... Те работеха и работят не за комунягите и за днешните бандити , а за семействата и родината си .Страхуват се , много се страхуват от физическа болка ,страхуват се да не изгубят дома , работата ,приятелите си ,та дори и здравето и живота си . А страната се нуждае от див ,продължителен и анархистичен бунт .С браншови декларации пред министерствата и обсъждания с министри послушници и нехайци работа не става ! Не се ли озъбим всички на властта , не се ли организираме в граждански , квартални , селски сдружения , не се ли волеизявяваме , ще ни спукат гьона !!!
цитирай
15. vmir - borkolbor
23.12.2012 11:10
Повтаряш едно чуждоземско обяснение на процесите у нас, което има същата цел, както и онези, които искат да се мразим с турците и между всички нас. Би трябвало да ви е омръзнала тази злостна антибългарска пропаганда на онези, за които възможността за просперитет на България е трън в очите. Най-гадното е, че гадостите ги направиха същите, които използват подлоги като теб, за да ги приписват на другите. Отвратителни сте.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734594
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031