Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2012 11:34 - ТЕАТЪРЪТ СЕ ПРЕВЪРНА В ЦИРК
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1356 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КАК ПОЛИТИЦИТЕ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ СТАНАХА НАРКОМАНИ

 

Мислех да не пиша повече на тази тема, но този цирк с погребението на Максим ми дойде множко.

Всички национални телевизии по един и същи тертип дадоха думата точно на тези, които са от другата страна на религията, на атеистите. И те като професионални оплаквачки си раздраха ризите и ни окъпаха в сълзи, сополи, клишета, простотии и какво ли не.

Каква низост!

Пожарникарчета, комсомолски секретарчета, партийни секретарчета, милиционерчета, прокурорчета, следователчета, агентчета, велиславдъревчета, дегенератчета и всякаква сган се появи на екрана, за да ме убеждава колко обичат църквата и дядо Максим. Каква велика загуба и как България вече няма да е същата след смъртта му..

Тези, същите рендосани проститутки ме убеждаваха 45 години, че религията е опиум за народа и твърдяха, че „попщината” е враг на народа, сега проливат сълзи с дебит на пожапникарски маркуч.

Какво правят президентчето Плевнелиев-комсомолски секретар, спикерката Цецка Цачева-партийна секретарка, премиерчето Борисов-милиционер, Швейк-делегатът на последния конгрес на БКП Аню Ангелов, бившият зам началник на следствието във Варна по време на т. нар. „възродителен” процес Велчев на екрана? Нали точно те чрез тяхната партия-БКП убиха вярата и смачкаха църквата, като назначиха за висш клир атеисти, педерасти, дегенерати, пияници, далавераджии и откровени бандити?

Сега изведнъж те прегърнаха този опиум и започнаха да приказват врели-некипели самонадрусали се с подлостта и низостта си.Съвестта ми не позволява да им вярвам. Както тогава, когато правеха списъци на „неблагонадеждни”, защото са влезли в църква или сложили кръстче на врата си, така и сега, когато дуднат обратното.

Не ги мразя, просто защото не мога да мразя. Както не мразя конските фъшкии по софийските улици. Но не мога да не повърна от смрадта, която произвеждат. В стремежа си да се покажат най-големите радетели на христовата вяра достигнаха до такива „сияйни” върхове на скудоумието и простащината, че чак дъха ми секва. Велислав Дърев, например, ме убеждава, че алтернативният синод бил лош, нелегитимен и мръснишки. Решението на съда в Страсбург, обаче, решава точно обратното. Е, какво да правя сега? Да вярвам на прононсираната комунистка, атеистка и жертва на счупен вибратор или да приема решението на съда? Тук колебание изобщо няма. И как да приема че едните ченгета на ДС и ЦК на БКП назначени в БПЦ са по-лошави от другите, назначени от същото място?

Вярно, такъв пирует не е нов. Техният вожд и учител Йосиф Джугашвили когато немците стигна до Москва не се погнуси да отиде до остатъците на Руската православна църква и да им реве да го подкрепят. И тези, които той безмилостно избиваше и им разрушаваше храмовете преглътнаха и го подкрепиха с християнско смирение и страх за живота си.

Също много шокиращо беше, когато набръчкани бабички, които носеха червените байраци и портретите на терористите Ленин, Димитров, Коларов, Живков и останалата свинска банда сега бършат сълзи и сополи.Защото партийният секретар вече не им сваля гащите и не ги подмамва с коли без ред и гарсониери, а онази с косата им диша във врата.

Извинете, ще отида да повърна. Днес вече за трети път!




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11788190
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930