Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2012 16:29 - ЯНЕТА И КАЛИНКИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2003 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПРИ НАС ВЪВ ВЛАСТТА СЕ ВЪРТЯТ САМО ЯНЕТА И КАЛИНКИ

 

Времето е в нас, но ние сме във времето. Нищо, че сме временни. Дори полувременни. Седим и чакаме някой да направи нещо за нас. Без ние да си мръднем пръста. А янетата и калинките пълнят гушки и въртят свирки.

Досега главните ни прокурори след преврата бяха две янета и две калинки. Сега втората калинка отива да тълкува онази бракма, наречена  конституция. По предложение на комсомолския кадър от Гоце Делчев, калинката Плевнелиев. И защо не! Калинката Велчев е силно зависима и поради това-послушна. За него има един запис от Арбанаси където се е хванал за пръстите на краката. Няма мърдане! Но дори и без този запис работата му като Главен прокурор е достатъчна, за да го пенсионират по некадърност и  неспазване на законите. Имам много преписки с него, но в отговорите си показва завидно непознаване на законите. На всичко отгоре го осъдих и за един доклад за състоянието на софийска районна прокуратура. Както казваше гражданинът Паниковски от „Златният телец”

-Жалкая, ничтожная личность!

С една дума тази фраза на български звучи-калинка.

Другата калинка, която кой знае защо изпълнява и длъжността президент на републиката не може да остави насекомото без пост и власт и го номинира за член на конституционния съд.

А какво става във ВКП?

Там бяха номинирани под масата няколко янета и калинки. Засега с най-добри шансове е изключително корумпираната калинка Бойко Найденов. Същият този Бойко Найденов, който завърши през 1990 г. факултета по ДС на |школата в Симеоново. Следователно си е кадър на ДС.. Същият, който отиде в Бургас по поръка на янето Никола Филчев, за да натиска бургаските прокурори да затрият Пламен Симов. Това не са просто думи. Това е част от доклад, който съществува и е достатъчно основание още тогава да го отсвирят. Но тогава щеше да увисне и янето Никола Филчев. Същият този Бойко Найденов, когото ядосаното яне Любо Пъпката в продължение на 12 минути  размазваше като хлебарка.  Който иска да чуе записа, да влезе в интернет и да го потърси в „Разкрития”. Имам чувството, че името Бойко Найденов асоциира у мен за мелез между две одиозни фигури-янето Бойко Борисов-Носорога и калинката Миризлив Найденов.

Има и други мераклии. Например калинката Галина Тонева. Също и янето Кокинов. Македонското лоби във ВСС, състоящо се от 8 калинки и янета натискат за друго свое яне от Благоевград-прокурора Кожев.

Бъдете сигурни, че колкото едно яне или една калинка са по-корумпирани, некадърни и послушни, толкова по-големи шансове да станат Главен прокурор. И не само Главен прокурор, а каквото си помислите.

Съдебната власт е един от китовете, върху които се гради държавата. Справедливостта е задължително качество, за да може да се изгради силно общество от нормални хора. В този дух нещата у нас никак не стоят добре. И нито политическата власт, нито административната, а най-малко медиите могат да оправят нещата.

Затова си събирам доматите.

За да ги хвърля по калинките и янетата от правопродаването и правокупуването.




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - dekameron
12.10.2012 17:32
Това за Велчев,че е хомосексуалист се знаеше,но че има запис е нещо ново.
цитирай
2. анонимен - Подписка срещу номинацията на Борис Велчев
20.10.2012 00:39
Нека заедно покажем, че не приемаме такива подигравки с нашето общество: http://www.peticiq.com/ne_na_provalenia_prokuror
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741632
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031