Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2012 17:10 - ХРИСТОС НЕ СЪЩЕСТВУВАЛ, НО ИМАЛ ЖЕНА, ТВЪРДЯТ КОМУНИСТИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2140 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 02.10.2012 10:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ИИСУС ХРИСТОС ИМАЛ ЖЕНА

 

Пътуват в купето през 1942 от Бургас за София поп, къдрокос българин и германски войник. Войникът се вгледал в къдрокосия и му казал: „Юдише!” и го подпукал с юмруци, ритници и шамари. Българинът се развикал, че не е евреин и може да го докаже. Попът станал и застанал между двамата.

-Щом може, нека да го докаже.

Българинът си смъкнал гащите и показал, че не е обрязан. Войникът се заизвинявал, извадил пари и шоколади и започнал да ги пъха в ръцете на българинът.

Попът гледал онемял гледката, започнал да се кръсти и да повтаря:

-Боже! Боже! Какви времена настанаха, Боже! На човека не вярват, а на хуя му вярват!

 

Не искам да водя религиозни спорове и няма да го направя, защото за мен това е контрапродуктивно. От теолозите и споровете им файда имат само те. Аз ще погледна на нещата от фактическа гледна точка.

И сега е така. Някоя си Карън Кинг прочела в един папирус от 4-ти век, където пишело, че Иисус Христос имал жена. Глупаците от медиите се хванаха на въдицата и разпространиха поредната провокация за омаловажаване на християнството. Защото провокацията не е срещу Иисус Христос, а срещу християнската доктрина. Само по себе си това е безсмислено, защото дали е имал или нямал жена не е съществено. Съществено е това, което е проповядвал.

Естествено е да се запитаме: Кому е изгодно това?

Само голям глупак би се хванал на въдицата и започне да се съмнява, да търси отговор на тъпата провокация. Това е като лафа: „Сестра ти е курва, нищо, че нямаш сестра!”

Но 20 вековната война срещу християнството като социално-обществена-етична организация има своите неотменни и ясни представители. От една страна това са хората, които не искат цивилизацията да бъде основана на равноправието и любовта, а от друга страна това са хората, които смятат произхода си по-висшестоящ от останалите. Обикновено това са едни и същи хора. За тях декалогът никак не е полезен. Те искат световно господство и подчинение на останалите, които те наричат „гои”. Немислимо е да основаваш отношенията си с другите на равноправна основа и в същото време да ги наричаш непълноценни. Това е оксиморон. Хитлер, който е евреин, беше си изработил такава доктрина, но тя е много по-стара от него. Врътката с него беше вътрешно етническа, но от това пострадаха най-много самите германци, а евреите, които организираха това станаха „великомъченици” В това отношение трябва да се приеме, че палачите, които не разбираха врътката и избитите евреи се оказаха от една и съща страна на потърпевши. И тук все още подходът е двойствен. От една страна германците, които са родени след Втората световна война са притиснати от мита за „лошите” германци, а в същото време тайните организатори на този геноцид останаха ненаказани и увеличиха както богатството си, така и влиянието си. От друга страна  отказа от християнските ценности означава, че кражбите, убийствата, лъжите, експлоатацията и всички пороци са им разрешени и те ще правят всичко в своя полза.

Използвайки германският народ като инструмент те създадоха един мит, един прецедент за създаване на национални комплекси и чувство за вина. Същото стана и в Русия. И отново същата група изправи една нация сама срещу себе си в една безумна гражданска война, продължила почти век и продължаваща и сега. Доктрината за класовата борба смесена със налагането на атеизма е изключително прост, но ефективен удар срещу човечеството и за тази цел използваха най-простите и лишени от интелект граждани. На един и същи ешафод бяха поставени две категории хора-интелигенция и вярващи християни. И те бяха подложени на тотален геноцид. От същата тайна група.  В същото време те изцяло подкрепят сегашните комунисти и правят контакти изключително с тях. Така беше и с част от нацистките престъпници. Какво стана с Вернер фон Браун и голяма част от екипа му? Нали те бяха престъпниците, създали оръжие за масово унищожение?

По християнската етика трябваше са ги осъдят, но те не го направиха, защото християнството не е в плановете им.

Не съм антисемит, но не мога и да премълчавам фактите. Ходът с жената на Иисус Христос съвпадна със създаването на тъпия филм за мохамеданската религия. В същото време израелският премиер от трибуните на ООН настоява за война с Иран. Нашите дрисльовци си траят и чакат нареждане какво да правят. Пуйко Борисов, Цвък Цвък, Цеца Меца се прегръщат с Нетаняху, старателно забравяйки какви са ги дрънкали на партийните събрания за ционизма и прочие. Те си мислят, че на българина паметта му е като акито. Всеки ден сядаш на цукалото и заедно с лайното си изакваш и паметта си.

За някои е определено така. Тяхната памет е тази, която им е удобна в момента. Те, дори и да влязат в църква и да редят молитви, зад тези молитви се крие друг текст. Боже, дай ми пари и власт, дай ми злато и омраза да унищожавам враговете си.

Но най-тъжното е, че българските журналисти с много малки изключения без да си мъчат акъла, ако изобщо имат такъв и без да попитат морала си припяват на такива глупости.

Но такова сме си послали и на това ще легнем.

Дядо ми казваше:

От циганин кисело мляко, от умряла жена топъл гъз, от милиционер пот, от поп сълза и от курва запис не чакай!




Гласувай:
4



1. анонимен - Национализация на жените в ссср
05.10.2012 00:18
Наистина съществуват документи на терористичната болшевишка власт в съветския съюз за национализация на жените
Социализм и брак Документы ч 1 http://www.youtube.com/watch?v=k2T1oJ24_90
цитирай
2. staler - добре казано.
05.10.2012 02:28
добре казано.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11742195
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031