Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2012 18:05 - МНОГО ВЪНШНИ РАБОТИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 8051 Коментари: 9 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВЪНШНА МУ РАБОТА НА ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО   Това, нашето външно министерство, май се оказа много външно. И министърът и той е много външен. Навън угажда на всички, без да мисли за нас, дето сме вътре. Не, че вътрешният ни министър мисли за вас. И той е много външен, ама сега става дума за много външното ни министерство. Пази Боже да си в чужбина и да се наложи да потърсиш помощ от българско посолство. Най-много да получиш псувня или ритник от някой български дипломат. Но освен български т. нар. „дипломати” имаме и привлечени чужденци да ни обслужват. Това са така наречените „почетни консули”. След няколко дни ще се произведе нов почетен консул на България в Саудитска Арабия. Фамилията му е ал Хокеир. Запознанството на външното министърче с него става при посещението в Ливан  На вечерята по покана на външния министър на Ливан Младенова рипа и обявява, че предлага на ал Хокеир да стане почетен консул на България в Саудитска Арабия. А редът за това е малко по-различен. Трябва да има предложение на посланика до МВнР, Министърката трябва да внесе предложението до премиера и чак след това далаверата става. Трябва да има и съгласие на съответната страна.  Дали това е извършено? Аз лично се съмнявам. Здравият разум казва, че нашият посланик в Саудитска Арабия би работил повече и по-добре би защитил страната ни, отколкото почетен консул. Някой ще каже, че нямаме посланик в Рияд. И ще сбърка. Имаме си посланик и той се казва Радион Попов. Вярно, че вече трета година не е командирован там по неизвестни причини. Поради което най-вероятно МВнР ще бъде осъдено. Т. е. министърката ще го отнесе като бръмбар сламка. Имайки предвид някои негови особености на ориентация може би тъкмо това търси. Но тук има и един друг момент. Посланикът е предложил още при встъпването си за почетен консул в Рияд да бъде избран член на кралското семейство-шейх Захрани. Той е предоставил двуетажен дом безплатно за българско посолство и е инвестирал в България. Което автоматично го прави фаворит, защото е доказал възможностите и добро отношение към България. Но не и за Младенова. Там нещата са на друга основа. Когато един висш държавен чиновник прави нещо у нас то е свързано или с пари, или със секс, или със двете заедно. Освен поредицата от простотии и груби грешки, министърката започна да произвежда и „приятели” на България за наша сметка. След като се осра в МО и обърка МВнР очаквам в най-скоро време да стане министър на друго министерство. Защо Бойко да не го пробва в образованието или  културата. За земеделието и здравеопазването не става, защото там вече си имаме външни хора.



Гласувай:
4



1. анонимен - ".......Дали това е извършено? Аз лично се съмнявам. "
17.09.2012 20:57
Ами вместо да се съмняваш и пак да плюеш "мислейки", да беше проверил !
И понеже те знам, че си леке, много интересно ми е да отговориш какво би писал, ако за поч.консул беше посочен и избран шейх Захрани ?
Аз ще ти кажа : отагава щеше да плюеш пак, обвинявайки министъра, че е взел подкуп и продава интересите на България на Саудитска арабия.
Знам те аз. Ти ако не злобееш срещу някого, просто ще изгниеш в собствената си жлъч.
"Освен поредицата от простотии и груби грешки", от всичко край теб лъха на първобитна простащина !
цитирай
2. анонимен - ".......Дали това е извършено? Аз лично се съмнявам. "
17.09.2012 20:57
Ами вместо да се съмняваш и пак да плюеш "мислейки", да беше проверил !
И понеже те знам, че си леке, много интересно ми е да отговориш какво би писал, ако за поч.консул беше посочен и избран шейх Захрани ?
Аз ще ти кажа : отагава щеше да плюеш пак, обвинявайки министъра, че е взел подкуп и продава интересите на България на Саудитска арабия.
Знам те аз. Ти ако не злобееш срещу някого, просто ще изгниеш в собствената си жлъч.
"Освен поредицата от простотии и груби грешки", от всичко край теб лъха на първобитна простащина !
цитирай
3. bosia - простотията е голяма
17.09.2012 22:12
Драги двойни ме анонимнико. Драги защитнико на външините работи. Не плюя, защото плюнката ми е скъпа. Не искам да се обезводня. Бил съм боксьор и знам практиката да влезеш в по-ниска категория чрез олекване с плюену. Днес зададох въпрос към МВнР по този повод. Не получих отговор. Като си толкова голям защитник на министерката, попитай ги защо нямам отговор. Радвам се, че ми признаваш собствена злъч. Защото ти вямащ такава. Ти нямаш нито име, нито индивидуалност, нито си жев. Ти си един обикновин анихилиран лайнар.
Ти не си жив.
Ти си анонимен
цитирай
4. bosia - ти не съществуваш
17.09.2012 22:14
Ти си сянка на сянката.
цитирай
5. анонимен - Май още не си разбрал !
17.09.2012 22:37
Простотията ти те мъчи и ти сам разбираш незначителността ти. Колкото до писмото ти - някой си е избърсал г..а с него . На простака писмата само това заслужават !
Явно вече навлизаш в презряла възраст и нищо и никой не може да ти помогне да се освободиш от сатаната загнездил се в мозъчето ти.
А не го ли направиш, ще продължиш да драскаш недоносчета с просташки обиди и с безброй правописни грешки и ще ставаш скъсан байрак за такива озлобени нищожества като тебе. Липсват ти не първите седем, а първите 47 години от живота и възпитанието ти ! Намери си подходящи теми и не осквернявай и обиждай блога с простотиите си !!!!!
цитирай
6. tanika - Как търпи авторът на тези комуни...
18.09.2012 01:21
Как търпи авторът тези комунистически ментари???
цитирай
7. анонимен - кабули
18.09.2012 18:37
Всеки анонимен е НИЩО! Включително и този, който и да е той и какъвто и да е той. Анонимните пикания се хвърлят в коша на клозета!
цитирай
8. staler - за разрушителната за национ. ни ...
19.09.2012 20:25
за разрушителната за национ. ни интереси деиност на външния ни министър младенов,тази статия е като приятелско пошляпване по дупето в обществена баня.дори г-жа надежда михаилова в интервю наскоро ,с зле прикритата завист на учителя задминат от ученика си,изрази безпокоиство от достиженията му в областта--слугуване на чужди интереси.става дума за грубо и безапелационно обслужване на геостратегическите интереси на сащ-израел,които не винаги се покриват с евро-атлантическите ценности/каквото и да означава това/,още по малко --с нашите собствени,като суверенна/????/държава.смея да твърдя че министър младенов е единствения член на това правителство,за чиято деиност министър-председателя черпи информация от вестниците.
цитирай
9. анонимен - От заядливеца
19.09.2012 22:49
Тя простотията по гълъбите не ходи, но се чудя как опонентът на Босия може да диша от злоба с оралните си флатуленции (лат., за опонентово сведение = пръдни).
цитирай
10. анонимен - Заядливец
19.09.2012 23:39
Иначе Босия си е прав за катастрофалната политика на педалкото. От доста десетилетия България не е имала толкова затапени отношения с арабските държави и скопени търговско-икономически връзки. По слугинаж навън, зад океана и в стара Европа, Николайко/а надмина дори Надка Международната (Нейнски), Пешо Коня и соцминистрите от преди 1990 г. На Балканите може да се похвали главно с изгонването на наши посланици-ченгета от старата ДС, в резултат на което е много вероятно засегнатите балкански контраразузнавания да са лишили от живот бивши български агенти, особено след публикуването на засекретени шифрограми от посланиците от по-стари времена. Огромен е приносът на вънкашния министър за привличане на интереса на чужди терористи към България с конкретни действия (Сарафово). Ако не се бе усетил Борисов, вече отдавна Ника Младенова да бе повторила папагалски и без доказателства волята на нови наши Биг брадъри за името на автора на кървавия атентат. Отношенията ни с Русия са на ниво, сравнимо с времето на ген. Каулбарс. Биг брадърите контактуват с министеро на негово формално равнище предполагаемо в тоалетните по време на големите международни форуми. Иначе - на ниво технически сътрудници или низши дипломати. Освен ако не се случи министър с тъждествената сексориентация. Двустранните връзки със съседните страни са формално протоколни, по-слаби и от Живково време. Назначи за посланици дузина зависими хора на политическа, бизнес и секс база - във възлови държави и световни организации. С което предостави с перспектива материал и обезпечи работни места в хумористичните периодични и булевардни издания и медии на съответните страни. Бръзките ни с другите държави от БРИКС също не цъфтят. Все пак генът си е ген, от син на прислужник или изпълнителски кадър не става министър...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11720030
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031