Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2012 15:32 - ОСТАВКАТА, ЦВЕТАНОВ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 16084 Коментари: 25 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

НА КОГО ДА ВЯРВА БЪЛГАРИНА

 

Вчера пред американците Цветан Цветанов заяви долунаписаното. Само след няколко часа бе тотално опроверган. Защото техниката може и да е най-модерна, но резултатите зависят от професионализма и морала на хората, работещи с нея.

 

 

София. Българската външна граница е от най-надеждните в Европейския съюз (ЕС), защото при всяко едно допълнително членство на всяка кандидатка в ЕС, винаги се прилагат най-високите модели и стандарти. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, на среща с членовете на Американската търговска камара.

 

 

Искам и нещо друго да разкажа по този случай.

С границите у нас се занимават основно две служби-ДАНС и Гранична полиция. С тероризма се занимава и ГД БОП. Всички те са на подчинение на Цветанов.

ДАНС още от самото си създаване бе опорочена и обслужваше не националната сигурност, а партийната властова сигурност. Затова в нея работеха и продължават да работят изключително съмнителни служители и още по-съмнителни сътрудници. Нека не забравяме, че там работеше Алексей Петров-Трактора, който сега е подсъдим по няколко дела за тежки престъпления. Сега в неговите фирми работи и бившият му ОР и началник на управление „В” в НСС подп. Николай Начев. Цялата агентура на НСС влезе в ДАНС. Затова там се оказаха и откровени бандити, контрабандисти, измамници, мутри и какви ли още не.

Аз лично познавам няколко човека, които са агенти на ДАНС, но се занимават с контрабанда и са част от имотната мафия. Какво ли ще отговори на това същият този Цветан Цветанов?

Гранична полиция съвместно с Агенция „Митници” бързо и безнаказано забогатява. Идете в Свиленград и ще се уверите в това. Пак ще се опитам да попитам лицето Цветанов защо това е така?

Буквално преди два дни закопчаха две ченгета от отдел „Терор” на ГД БОП. Това е третия ми въпрос към Цветанов.

Лошото на празните приказки, които Цветанов, колегите му министри и началникът им дрънкат наляво-надясно лесно се опровергават от времето. Последното опровержение на празното дрънкане за българските граници, обаче, стана незабавно.

Да се е смутил Цветанов? Или Борисов?

Няма такова нещо. Плямпат си пред камерите и микрофоните рахат-рахат, защото няма кой да им зададе смислени въпроси.

За да осъществи такъв терористичен акт, терористът трябва да има достатъчно точна и навременна информация. Такава той е намерил или от Израел, или от България. Да се внесе бомба също не е толкова трудно, но вероятността да е направена или закупена у нас никак не е малка. Дето се казва сега да отида на петолъчката и се разходя около бомбардираната земя вероятността да намеря нещо бомбено си е съвсем реална. А мога да отида и в Илиянци. Или на някои определени места в някои градове. Например в Столипиново. Аз мога да отида и да намеря. Някои колеги журналисти-също.

Но МВР не може.

Хората на Цветанов не искат да се борят с престъпността. Защото е много по-изгодно да работят заедно с нея.

Но най-смешното е, че у нас никой не носи отговорност за думите и действията си.

Българският политик редовно си губи оставката на път за телевизията.

Или развълнувано казва, че ще я подаде, ако началникът му я поиска.

А кой трябва да поиска оставката на Цветанов?

Да чакам да му я поиска Бойко ли?

Няма да чакам!

Оставката, Цветанов!




Гласувай:
19



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Гладна кокошка
19.07.2012 15:40
оставки сънува !
цитирай
2. abv21 - В този случай би било много слаб п...
19.07.2012 16:18
В този случай би било много слаб политически ход на Цвъ да си подаде оставката. Не съм чувал вътрешен министър по света да си подава оставка след терористичен акт. Все едно кметът на Ню Йорк Джулиани да беше подал оставка след 9/11...
Колкото и да са глупави сегашните управляващи, никога няма да пропуснат подобна златна възможност за увеличаване влиянието си. Да не говорим и че точно в този случай, нито ББ, нито ЦЦ имат каквато и да било вина за атаката в Бургас. Подобни неща станаха почти навсякъде по демократичния свят.
цитирай
3. анонимен - Неприязанността към някого
19.07.2012 18:11
не е достатъчно основание за писане на понякога лишени от смисъл постинги.
Това само говори за предварителна предубеденост и липса на реална ориентация и преценка за актуалността на подобен пост в момента !
цитирай
4. bosia - до горните
19.07.2012 19:18
Яжте дюнери, момчета. Можете и да поумнеете от тях и да станете почти толкова умни, колкото са ББ и ЦЦ. Вие не знаете да четете и да разбирате какво е написано.
Кой е виновен, че един лайнар успя да утрепе 6 човека? Как е влязълв България? Нали и картотекиран, защото е лежал в Гуантанамо?
Големи сте андрешковци!
цитирай
5. анонимен - Е, хайде без обиди...
19.07.2012 19:48
умнико ! И все пак помисли .... :)
цитирай
6. voxpop - Кой е виновен, че един лайнар успя да ...
19.07.2012 20:02
Кой е виновен, че един лайнар успя да утрепе 6 човека? Как е влязълв България? Нали и картотекиран, защото е лежал в Гуантанамо?

--------

Абсолютно същия въпрос зададох в един друг форум! А също как е влязъл с фалшиви документи, как е внесъл токова експлозив (ако е отвън) или как е бил "зареден" и от кого, ако е в България? Онзи глупак, "авторът", не ми отговори, а ми изтри коментара.

Според мен проблемът на повечето българи е , че вярват без да мислят.
Поздрави!
цитирай
7. becksssss - Към автора на темата...
19.07.2012 20:39
Глупостите, които говорят цитираните политици, нямат нищо общо с вчерашния бомбен атентат - този постинг ми прилича на обикновено търсене на теле под вола. Всеки един средно ерудиран човек прекрасно знае, че такива неща се случват по целия свят и то в страни, които са далеч-далеч по-напред във всяко едно отношение от България. Не съм адвокат нито на Бойко, нито на Цветанов, но мисля, че типично по български се опитваме да си търсим обект на плюене. Не съм си и представял, че точно Николай Колев Босия ще е от тоя тип хора.
цитирай
8. анонимен - Босия, ти лекуваш ли се или пак си ...
19.07.2012 20:49
Босия, ти лекуваш ли се или пак си спрял хаповете. Подаване на оставка в тоя момент значи да ни подпукат тотално за щяло и нещяло с бомби и взривове.
цитирай
9. tanika - Тъкмо във връзката с Агенция &qu...
20.07.2012 00:34
Тъкмо във връзката с Агенция "Митници" и насрочената за днес тяхна стачка може да се крие разковничето на конфликта и допускането на трагичния инцидент - прекалено се изсили боко да мести Министерствата и Агенциите в провинцията, противно на всеки здрав смисъл и икономическа обосновка - не само непосредствено, но и занапред във времето, а тези хора са юристи, икономисти и митнически и други специалисти, които боко няма как да залъже, както направи това с децата на "Орлов мост" и ветото, затова нещо далеч по-тлъсто беше необходимо, с жертвоприношение...
цитирай
10. анонимен - до обутите
20.07.2012 01:30
Считам че като не си свършил никаква работа и си до брадата в лайна , не бива да правиш вълнички и да излагаш с глупави и неадекватни изказвания ведомството което ръководи и малкото останари читави хора там, а и България пред цял свят.
Прав е Босия да иска оставката на ЦВ ЦВ, а на цялата тумба простаци и лапачи които ни "управляват".А който не му харесва блога му - да яде на Босия опинците.
Колкото до кмета на Бургас днес той май пазеше сянка на голата тимба на Цв , а когато от СКАТ го попитаха защо не отговоря на въпросите им - изръмжа: "Зашото така искам" и продължението - "Не може да бягате така от нашите въпроси", "Как да не мога?" Да видяхте на 11.09 такова поведение от Джулиани .
цитирай
11. анонимен - БратО, горещото ша та повреди напълно.
20.07.2012 09:52
Спри са малко бе, успокой се, иди на жена да ти укроти хормоните, па после иди на църква да са причастиш и да са изповядаш, а после да ти четата молитва че да изгонят демоните от главата ти. И да знаеш - много ша ти помогне. После ша отидеш при Боко и Цв. да им искаш прошка. Ша са прегърните, ша са бацнете и ша станете приятели. Тогава те ша та пазат от такива досадници в блога ти, дето само та плюят.
цитирай
12. bosia - към критиците ми
20.07.2012 11:15
Момчета, има две възможности. Или сте толкова залупени, че не можете да видите слънцето през деня, или благодарение на мен изкарвате по някой лев от форума. Второто е по-вероятно и затова ви предлагам от време на времете да ме каните да пием по бира на ваша сметка. Господарите ви няма да ви се карат. Убеден съм.
цитирай
13. julianna62 - Босия
20.07.2012 13:05
привет. Аз съм момиче.Незнам кой не вижда слънцето.Явно само ти го виждаш.Пък кой е залупен след толкова критика-изводите са за теб.От мен имаш -
цитирай
14. julianna62 - има да чакаш за оставката на Цветанов
20.07.2012 13:07
до второ пришествие.Дерзай.
цитирай
15. анонимен - Докато не ги изритаме няма да се м...
20.07.2012 13:37
Докато не ги изритаме няма да се махнат
цитирай
16. анонимен - Босия,
20.07.2012 14:42
май вече си и оголял. Дано поне имаш някоя кърпа да си прикриеш срамотиите. Глупостите си обаче дето ги драскаш с лявия си крак не можеш да покриеш с нищо.
цитирай
17. анонимен - "
20.07.2012 14:56
и като си даде оставката, какво ще се промени? Да върнем "Пикаещия във фонтани" ли? Или Мистър Бийн??? Кой да бъде, боси човече?
цитирай
18. boristodorov56 - Момчета и момичета - трудно е да о...
20.07.2012 14:59
Момчета и момичета - трудно е да обуете чорапи на Босия!
От старо коза яре е!
Мисля си, че някои си играят на шикалки още, ако са чували този израз.
цитирай
19. анонимен - борисе
20.07.2012 15:03
и що така мислиш?
цитирай
20. анонимен - "
20.07.2012 15:06
Не знам ок каква коза е, ама доводите му за оставка на ЦЦ са смешни. И че няма да го разбере е повече от ясно.
цитирай
21. apostapostoloff - И все пак, правият съм аз! Защото
20.07.2012 15:14
овреме предложих да се създаде комисия, която да се заеме със случая. Иначе има да се наддумвате тук на махленско ниво. Шляпате новоселски домаше белот, а си мислите, че сте хавнали Господ за шушляка. Така стават те тия работи... Комисия трябва тук, КОМИСИЯ!
цитирай
22. анонимен - 681
20.07.2012 15:18
... и ти да си й шефче и да има подсигурени семки и бонбонки, за да излезете след две готини със заключението, че понеже атентатора е ритнал и той камбаната виновни няма? Аман от малоумници. Тука си лафим само, никой не претендира, че може да промени нещо. Ей сега ще звънна на баба ми и ще я питам дали знае, че Апостолофф иска да се сглоби комисия. Смешко си!
цитирай
23. анонимен - Цецо и оставка, Яне предлага да му ...
24.07.2012 21:06
Цецо и оставка , Яне предлага да му направят паметник а вие оставка та оставка .
цитирай
24. bosia - именно
25.07.2012 13:10
Ще му направим паметник на оставката.
цитирай
25. staler - г-н босия, вдигни малко мерника, ...
25.07.2012 21:06
г-н босия,вдигни малко мерника,много ниско се целиш.един ислямски терорист може да влезе по хиляда начина не само в бг.например с фалшив или истински америк.паспорт,с шведски документи,опакован като дипломатическа поща идваща от израел и пр.....зависи коя служба точно организира мероприятието.освен това тои може да се окаже от ал каида,мюсулм.братя,талибаните,хизбула,гвардеиците на революцията...в зависимост от конкретните цели на мероприятието.като говорим за оставки --първи трябва да е шефа борисов,а втори,плътно след него--евреина младенов.нещо много присърце взе инструкциите на г-жа клинтън,шефа на цру и так далее.след като политически сме приели да бъдем подлоги,след като сме се ангажирали да свършим част от мръсната работа по проблемите които тепърва още ще възникват пред сирия и иран,ще се наложи да свикваме и с бомбени гърмежи,камикадзета,агенти на мосад,цру,кгб,ватикана....специални режими около некои етноси туристи и граждани на рб и пр.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737750
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031