Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2012 20:19 - ПУЙКО ПАК СЕ ИЗСРА НА МЕТЕНОТО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5050 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 18.05.2012 10:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

ПУЙКО ПАК СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЧЪК НОРИС

Българската федерация по волейбол е неправителствена организация. Има си устав, програма и принципи. Има си и ръководен орган, който зависи изцяло от собствените им правила, приети от самите тях и утвърдени в съда.
Премиерът реши да  се направи на Чък Норис и да кара Господ да прави лицеви опори. Най-безцеремонно се намеси в работата на неправителствената организация и чрез министърчето на спорта Свиленчо Нейков набързо забрани решенето за отстраняването на Радостин Стойчев като треньор на националния отбор по волейбол. Много смешна и тъжна гледка беше по ужким обществената телевизия Канал 1 как на два пъти за една минута министърчето каза, че желанието на премиера Пуйко е да се върне стария треньор. Федерацията явно е изградена от меки китки и женски полови органи, защото веднага отстъпи и позволи да се нарушават законите в страната. Журнаглистите  също клекнаха и напълниха памперсите както правят ежедневно. Така отново махленското право възтържествува. Законите на страната ми, които и без това не са цвете за мирисане бяха смачкани от цървула на един селски ергенин.
Това на времето го правиха от ЦК на БКП. Явно, селското ергенче Пуйко не може да надскочи инстинктите си и  действа машинално.
Нямам нищо против Радостин Стойчев. Той ми е симпатичен и със сигурност е голям треньор. Бих искал да е и голям българин и да откаже треньорството, получено по този отвратителен начин. Самият аз ще сезирам прокуратурата, за да се види как се извива като настъпен торен червей.
А вие?...




Гласувай:
10



1. анонимен - Колко стаж имаш?
16.05.2012 22:05
Колко стаж имаш?
цитирай
2. анонимен - Предупреждение ?
17.05.2012 01:14
Италианецът каза, че отказва да се върне понеже няма нормалните условия и среда за работа и е прав. Там където държавата в лицето на най-висшия пост в нея- министър-председателя те привиква да те "убеждава" и дава ''лични препоръки" някакси не е много привлекателно да отидеш да работиш. Малко е като в Северна Корея нали ? Кой европеец би отишъл да работи в Северна Корея ? Дори българин не би въпреки,че ние имаме тренинг в такива условия, защото Стойчев заявил след срещата с властта ,че той не би се върнал при "такива условия". Условията са тоталитарни. Това колкото и някакси да не ни се иска да го осъзнаем си е баш така. Бойко Борисов и партията му се намесва във всичко и навсякъде, като нарушава личния живот на хората,набърква се в делата на частни и самостоятелни организации със своите препоръки, напътствия и действия, а всичко което трябваше да стори е да създаде една организация на всичко така както е в Европа и осигури върховенство на закона. Наскоро властта реши да изпрати в различни градове цели министерства, като принуди служители с целите си семейства да се местят от София в различни градове. Това не е ли набъркване в личния живот на хората ? Ти ги принуждаваш да сменят местожителството си, против волята им дори. Наскоро разбрах и, че Мишо Шамара бил привикан в РПУ Варна да дава обяснения за текста на последната си песен в която се пее "мазни депутати". Питали го кой му е продуцент, къде записва, с кой записва, какво иска да каже с тоя текст и т.н. "Ей, параноици, ходете се прегледайте, не сте в ред нещо" е написал във фейсбук Мишо веднага след случката с разпита. “Някакво обяснение да дам ме викаха. Някаква прокуратура щели да сезират. Не знам, не ги разбирам тези неща. Да даваш обяснения за текстове ми се струва голяма крачка назад към комунизма и обикновено при тоталитарните режими хората ги трепят с калашници. Управляващите трябва да не се правят на рамбовци. Единствено трябва хляб и свобода да осигурят на народа.” Да така е Мишо е прав. Върнали сме се назад въпреки, че ни се струва невъзможно. Само дето аз освен хляб и свобода очаквам повече, но иначе си е прав. Той смята и това за "предупреждение." Предупреждение за какво ? Че държавата все повече ще решава какво да пеем, говорим и пишем, как и къде да работим и кой да е треньор на националния отбор ? Това ли е което ни очаква ? Някакси не ми харесва представата за такава държава. Няма да им хареса и на "чуждестранните инвеститори" които толкова отчаяно се стреми да привлече тази същата държава. Няма да им хареса и на младите хора несвикнали с тоталитаризъм, които толкова отчаяно се опитва да задържи тук същата тази държава.
цитирай
3. анонимен - УРААААААААААААА
17.05.2012 13:37
ДА ЖУВЕЙ ПУЙКО ПОЖАРНИКАРСКИ
цитирай
4. tanika - Какво друго да очакваме от този к...
19.05.2012 16:53
Какво друго да очакваме от този конгломерат, поел от пазвантстването си при тж тоталитарните прийоми за неограничена еднолична власт, а от пазвантстването си при сс - монархистичен манталитет, включващ безгранична и всеопрощаваща "царска милост"...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736545
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031