Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2012 17:04 - ДАНИ ДАНТЕЛАТА И МИРИЗЛИВ НАЙДЕНОВ НИ ВМЕНЯВАТ ВИНА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5512 Коментари: 7 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

 


ЗАЩО У НАС КОЛКОТО СИ ПО-ГОЛЯМ УРОД, ТОЛКОВА ПО-ВИСОК ПОСТ ЗАЕМАШ?

На времето имаше един български министър с името Нейчо Неев. На него принадлежи знаменитата фраза: „Ега ти държавата, където аз съм и министър!”Той ходеше с една папка по гаровите нужници и я очукваше в главите на началник гарата. Ако е жив и здрав положително вече е на друго мнение. Тогавашните глупаци във властта бяха заменени от невероятни уроди.
Кметицата на София Йорданка Фандъкова, известна с прякора си Дани Дантелата, вече стигна до истерия. Тя каза буквално следното:
"Всички трябва да се извиним на хората, които са нахапани. В това число, разбира се, и природозащитните организации, които през цялото време настояваха да има по-меки мерки по отношение на проблема".
С тази чиста простотия, тя вменява собствената си вина на всички нас. На купонджийски език това се нарича „Да се изкензаш пред включен вентилатор, насочен към компанията”. След това всички имат лунички и миришат лошо. Тя обвинява и природозащитните организации защото „настояваха да има по-меки мерки”. Точно тук е заровено кучето. Защото природозащитниците са искали МЕРКИ, макар и по-меки. А не са предприемани НИКАКВИ МЕРКИ, което е именно престъплението към столичани и гости на столицата. Виновниците съвсем не са гражданите на София и природозащитниците.
Ще ги назова поименно:
Александър Каракачанов
Александър Янчулев
Стефан Софиянски
Минко Герджиков
Бойко Борисов
Йорданка Фандъкова
Това са лицата, отговорни за състоянието на столицата и за изпонахапаните, инвалидизирани, заболели от ехинококоза и други болести, пренасяни от кучета. Вече имаме и умъртвен. Покойния професор Тачков, почина вследствие на изпонахапване от кучешка глутница. За съжаление си отиде изключително авторитетен и признат учен, а дантелите на Дантелата са си здрави. На всичко отгоре по най-нагъл начин иска да ни вмени собствената си вина. Това показва и нивото и. А то е максимум даскалица във Волуяк. Или Мировяне.
Нямам никакво намерение да се извинявам на изпонахапаните от бездомните кучета. Но мога да се извиня на всички български граждани, че не съм ухапал лично поне един от гореспоменатите лица и трътки. Е, случвало се е да ги псувам и да пиша за тях разни нелицеприятни неща, но сега ми се струва, че ако ги бях ухапал физически, сега нещата щяха да бъдат значително по-добре.
Толкова за Дантелата!
След нея, като оня лаф за циганина и брат му се появява наглата муцуна на Мирослав Найденов и от дупката на муцуната излиза следната гнус:
 
„Разбирам реакцията на неправителствените организации, аз ще поема техните атаки върху себе си и предпочитам мен да ме атакуват сто човека, отколкото хиляди кучета да атакуват всички ни ежедневно по улиците и в този смисъл аз поемам своя кръст”.
Бре-бре! Този Великден ще има не един, а два кръста. На единия ще е разпнатия Христос, а срещу него Миризлив Найденов!
Но ми се струва, че нещата ще тръгнат в малко по-друга посока. Някой ще се сети, че кръстът на Миризлив Найденов е от две тояги, а не от греди. И като хване тоягата…
Леле мале!
А има и друг проект. Също като в „Швейк” да бъде затворен с кучетата на едно място и след това в некролога да пише, че е изяден от собствените си кучета както тайния агент Бретшнайдер.
По-нататък той продължава със скудоумието си:
   "Само ветеринарните лекари ще имат право да решават кое от бездомните кучета е агресивно или носи здравен риск за хората".
Явно момчето с ниско челце живее някъде в далечната 1957 г., когато винаги се намираше по един идиот да ни учи кое е добро, кое е зло, защо Кремъл трябва да се обича, и защо капитализмът трябва да се мрази. Чудя се да не би негрите в Африка като видят лъв, слон или петниста хиена да вдигат мобифона и да питат личният си ветеринар дали това животно пред тях е агресивно или не. Да не би Миризлив Найденов да е „говорещият с кучета?” Тогава защо говори на нас? Ние не сме кучета!
Разбираш ли това, Миризливко?
Накрая подхваща рефрена на Дани Дантелата и ни кара да се извиним всички вкупом на изпонахапаните невинни граждани и гости на столицата.
„Като бивш директор на "Екоравновесие" и като човек, който живее в София, мисля, че всички трябва да чувстваме вина, защото кучетата не падат от небето”
Същият гьонсуратлък като на кметицата. Същата наглост, същата пълна липса на морал.
Защо позволяваме да ни управляват уроди?
Кажете ми!




Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Една жена в трамвая ми каза, че
11.04.2012 17:44
Миро Мършата организирал езикови курсове за ветеринари, в които те изучат езика на животните. След това вече можели да проведат разпити и психотестове на псетата и така да установят кои от тях са агресивни.
цитирай
2. анонимен - Стефан56
11.04.2012 21:56
Първо: 681 не е начална за българската държава.
По темата: "ЗАЩО У НАС КОЛКОТО СИ ПО-ГОЛЯМ УРОД, ТОЛКОВА ПО-ВИСОК ПОСТ ЗАЕМАШ?" Григорий Климов го е обяснил прекрасно.
Накратко, един надарен атлет, без допълнителна подготовка и гориво, може да победи само до сравнително ниско ниво, например градско (малък град) състезание. За областно, републиканско и по-нагоре ниво трябва свръх-гориво.
За политиците това е "лениновият синдром", комбинация на хомос. (често латентен), садизъм и т.н.
И не по темата: Интелигентен човек си, съгласен съм с повечето ти тези, само не разбирам как още не си заклал "свещената крава" ДЕМОКРАЦИЯ? Няма истинска-неистинска, добра-лоша демокрация. Просто тази лъжа им е най-изгодна, затова са я избрали.
Демократичен избор може да се направи най–много до нивото малък град. Нагоре е ГЛАСУВАЦИЯ.
А иначе ние си имаме САМОУПРАВЛЯВАЩАТА СЕ БЪЛГАРСКА ОБЩИНА, много по-демократична, социална, древна и пр. от прехвалената.
цитирай
3. nbrakalova - Малко хора днес притежават сетива ...
11.04.2012 23:17
Малко хора днес притежават сетива за разпознаване на демагогията, за да се съпротивят срещу манипулацията я. Изглежда процесът за самостомятелно мислене е повече от деградирал. Ако общественото мнение бе така сплотено срещу реално хапещите живота ни, вероятно популацията на същества като "наглите" или безотговорните щеше да има резултати, неминуемо съдействащи срещу изоставянето не само на животните...
цитирай
4. анонимен - чичо Тиквичка
12.04.2012 17:36
Дани Дантелата е от Белчин, Самоковско, където коли и беси един тарикат от времето на Тато. Казва се Симеон Пешов. При всички режими е горна кора на лай. ото, скоро бяха го нарочили за орден Стара планина, пък нещо се замълча по въпроса. Пишете честно и независимо, чета Ви с интерес, благодаря Ви.
цитирай
5. анонимен - Bosia, edno nerazbrah
12.04.2012 21:31
ot deka na Sandykova sha i kazvat Danadanelata dantelata i li doinata.

obosnovi se molime te s neterpenie da razkazes taz isteriika za dantelkite i sandy4kite na gusja Frctakova
цитирай
6. bosia - прякор
13.04.2012 10:30
Това и е прякора от студентските години
цитирай
7. prusev71 - Босия!
16.04.2012 09:34
Много си точен, както винаги! Тъжно е, защото въпросът, който поставяш никога няма да получи отговор. Имам прердвид "Кажете ми!" в края на статията. И така, май няма спасение - всички читави хора умишлено не се допускат в политиката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734734
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031