Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2011 12:31 - РАЗМИСЛИ В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 6947 Коментари: 23 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
МИСЛЕТЕ! СЕГА ВИ Е РАЗРЕШЕНО!   Българските управници вече са вече различни. По време на социализма-комунизма нямаше разрешение за мислене, защото нямаше избор. Сега вече можем да мислим веднъж на четири години. Както е тръгнало минат-не минат 7-8 хиляди години и ще можем да мислим всеки ден. Дай Боже! Но как използва този ден българинът? Без да му мисли много българинът прави това, което прави всеки ден. А какво прави той всеки ден? Не мисли! Това прави всеки ден. Всъщност, българинът прави само една грешка през целия си живот, но я прави непрекъснато. Най-напред прави нещо, а след това разбира, че е сбъркал и е трябвало да мисли преди да го направи. Българинът се хваща за бюлетината като отмъщение и наказание за някого. Той смята, че гласувайки за някого ще промени нещо. Не може да разбере, че червеното, синьото, жълтото или кафявото лайно са изсрани от един задник. И поемайки бюлетината, независимо от цвета и той избърсва този единствен задник, вместо да избърше собствения си такъв и да я хвърли на стърнището да я мята вятъра насам-натам. С всеки свой глас, независимо от цвета той обслужва този единствен задник и само отказ от гласуване с каквато и да е бюлетина е наказание за задника. Иначе нямаше мазно-мазно да ни кандърдисват да ходим да гласуваме. Гласувай, глупако! Гласувай без да мислиш! Утре ще отчетеш, че си сбъркал. А на следващите избори пак ще идеш да гласуваш!



Гласувай:
10



1. lubara - Поздрави, bosia!
22.10.2011 13:00
По-глупаво послание от това: " Трябва да гласуваш " не съм чул.
Чакайте, нали едно време "трябваше", но и тогава не беше задължително.
Казах го и преди две седмици в един постинг, предлагам логото на избирателя да е: " Неуверен не изпреварвай ". Все пак това е твоят глас!
цитирай
2. dedenze - Добре и образно казано !
22.10.2011 13:46
Поздрави !
цитирай
3. alexalexalex - тц
22.10.2011 13:57
този път не съм съгласен.

това не означава, че съм прав де)))

но не съм съгласен. ако не гласувам - идват лумпените и гласуват вместо мен. и от лошото и страшното - ще изберат страшното!

ндам)))
цитирай
4. minavamottuk - Мисля
22.10.2011 14:04
Ако можеше да се живее без политици,нямаше да има нужда да мисля за тях.Но се налага.И ще гласувам.
цитирай
5. анонимен - Да мислят........ ама с какво?
22.10.2011 16:19
Матрицата в която сме принудени да живеем

Хората са поставени в условия да бъдат принудени да кредитират съществуващата система – Матрицата, със своето право на глас, спестовни единици, работоспособност и природен потенциал – ум, красота и сила. Колко поети, художници, писатели, актриси, проститутки, певици и топ модели, бизнесмени, военни, полицаи, дизайнери, политици и културтрегери…. всъщност обслужват матрицата, работят за нея. А иначе, те смятат, че творят!!!Че изграждат новото общество, новата епоха, т. нар. Ню Ейдж.

Механизми и трикове и измами на матрицата на живота ни:

Сегашната форма на демокрация, това е най-високата (най-ефективна) форма на манипулация над обществото.
Манипулацията се извършва чрез избирателната система, парите и медиите, съответно в трите сектора: политика, икономика – финанси и социален живот - култура. (“За върховенството” от Айзенрайх)
“Когато например тълпата зареве за аристокрация, ще доминира социалната сфера, когато същите тези гласове започнат да плачат за олигархия, ще доминира икономическата, а когато вече преситени се разплачат за принц, ще се появи и политическия лидер. Тези промени са изградени повече върху измамата, отколкото върху реалността, защото ако на една държава, ако трябва да говорим истината, един ден й се наложи да приеме капаните на демокрацията, а на следващия – капаните на тиранията, от нея повече държава не става. ”(Откъс от глава 6 на “За върховенството”).

Хората са принудени да предоставят своето право на глас, своите парични средства и своята работоспособност на този, който държи лостовете на управление в Царството на Силата.

Народът в действителност неизбежно кредитира, чрез предварително зададените му условия на придвижване в строго ограничения коловоз на физическото оцеляване, Системата на имащите властта, тоест самата Матрица. Народът е принуден да кредитира Матрицата. Народът предоставя своето право на глас на определени избраници, които в действителност се оказват избраници на властта, основен инструмент на Матрицата. .

Народът, отделният гражданин предоставяйки своето право на глас и своята спестена парична (спестовна) единица на имащите власт и банков капитал, всъщност кредитира тяхната линия и политика, тяхната програма и стратегия, тяхната фирма или банка, съответно бизнес начинание или проект.

Лостовете за убеждаване – това са тотална дезинформация, прикрита лъжа, умело изковани митове, подкупи и корупция, всичко това основано върху система на мощно подхранван егоизъм. (Забележка: В основата на своята физическа и разумна конструкция, всеки един индивид притежава своята ахилесова пета и когато тази негова слаба точка се стимулира и използва, умело прицелвайки се в трите основни био-програми, заложени в човека, той е уязвим в нея. От тази гледна точка няма ни един индивид на физическия план,, който да е неуязвим и неподдаващ се на въздействието на лостовете на манипулацията.)

Демокрация, манипулация, стимулиране на егоизма и коя да е от трите основни биопрограми, заложени в човека.

Висшата форма на манипулация, това е използването на първоначалните заложени в човека биопрограми: – програмите за самосъхранение, себеобезпечаване и продължение на рода, проявяващи се в нуждата от подслон, храна, вода, облекло, емоционално и сексуално общуване, социални контакти, топлота на взаимоотношенията.
цитирай
6. анонимен - Ако мислеше с главата си,
22.10.2011 17:58
а не със задника, нямаше да пишеш глупости.
Ако масово те послушат, утре има опасност да носиш постоянно ибрик в ръка ... :)
цитирай
7. vladun - Умен човек си, много добре знаеш, че ...
22.10.2011 18:14
Умен човек си, много добре знаеш, че негласуването е също гласуване. Знаеш и за кого.
Винаги съм гласувал, ще го сторя и утре.
цитирай
8. анонимен - Защо такъв първобитен вулгаризъм ?
22.10.2011 18:41
Явно какъвто съветът, такъв и езикът.
А призива за "негласуване" силно ми мирише на взети "пари срещу бойкот" на изборите !
Дали съм прав, или "да" ?
цитирай
9. анонимен - Коле, бъркаш с мисломера :-))))))))))
22.10.2011 18:52
Вече е разрешено да се мисли на всеки 2 години. А когато има разминаване в мандатите, и по-често.
цитирай
10. ok3223 - Просто мие неудобно да те
22.10.2011 19:31
дефениръм. съветът ти е тъп, много тъп като, като...теб.
Ако и да се мислиш умник.
Негласуването е вид гласувене, възможно най-безсмислено и тъпо, защото гласът отива там, където най-малко желаеш. У този, който спечели най-много гласове. А това обикновено е този, зарад който не си отишъл да гласуваш.
Старо копеле си и знаеш тези работи.
Гласовете накрая на негласувалите се сумират и разпределят пропорционално на получените гласове. Като на получилия най-много ще се дадат сътветно най- много от гласовета на негласувалите.Към много ще се прибави също много за да стане хептен много.
Тогава какъв е смисълът от негласуването.
Вместо теб, гласуват с твоя глас други за теб автоматично.
Политиканите не са будали, и щеш не щеш, твоят глас отива някъде.
Когато гласуваш знаеш при кой отива, а когато не гласуваш отива пак при някой от кандидатите, обикновено при този, при който най-малко си искал да отиде.
цитирай
11. alegatora - Босия, ти сериозно ли си против гласуването?
22.10.2011 20:03
Така разчетох посланието на постинга ти.
цитирай
12. liliyanaandreeva - ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ Ден за дълбока ...
22.10.2011 21:39
ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ

Ден за дълбока размисъл е днес:
седнах и вглъбено се замислих аз
“Къде е моето достойнство, чест?”,
но изпариха се помислите ми завчас!

Сега седя и стържа черна ряпа,
взех с промоция два пакета паста,
пред екрана челядта изборите зяпа
и гадае коя е печелившата ни каста!

А аз пак седя, мисля и мъдрувам,
по едно време гледам – само седя,
в душата тихо, тайничко си псувам
и люто се кълна, че няма да простя!
цитирай
13. анонимен - Не знам откъде идва тая глупост, че ако не гласуваш, гласуваш за някого.
22.10.2011 21:55
Негласуването е прекрасен израз на презрение и отвращение към тая банда мафиоти, наричаща се политическа класа.
Аз с гордост заявявам, че няма и да помисля да гласувам.Като мен са 45 % от хората най-малко.
Снощи за информация прочетох в сайта на ЦИК регистрираните партии за изборите - цели 73.
Не видях нито една нормална, а само сборища от тъпаци.
Не гласувайте, дами и господа! Идете по-добре на кино.
цитирай
14. анонимен - Браво!
22.10.2011 21:58
Абсолютно подкрепям този постинг!
цитирай
15. анонимен - Като чета
22.10.2011 22:28
"умните" препоръки да не се гласува на лобаровци, деденцета, полигоровци, писковци и сие, напълно се убедих, че вече са си купили ибрици да се подмиват след изборите с парите дадени им за да не гласуват . Виж Анонимен 4, когото поддържам.
Да не се гласува също е избор, но ..... НЕ Е МОЯТ И НА ХОРАТА, които използват намиращото се вещество в черепната кутия НАРЕЧЕНО МОЗЪК, а не само черепа / ИЛИ ЗАДНИКА СИ/ !
цитирай
16. анонимен - Само не мога да си обясня как хора като вас,
22.10.2011 22:55
изявени, дето сте на предна линия по блогове, радиа и най-гласовити, сега не знаят за кого да гласуват, а през другите дни пак ще знаете! Харесвам мисълта и постингите на автора, но не и тоя път и съм учуден! Те турци и цигани ще гласуват в България, а ти българин ли си!
цитирай
17. анонимен - подкрепям негласуването,
22.10.2011 22:59
когато няма стойностни хора в листите. Не искам да дам гласа си за когото и да е, време е да се появат стойностни кандидатури. Не е имало досега толкова много кандидати без никакво покритие. Време е масово да не се гласува, защото сега и едно магаре да се кандидатира, и то ще влезе в листите на кандидатите!
цитирай
18. анонимен - Харесва ми
22.10.2011 23:06
този постинг. Браво! За първи път няма да гласувам за цирка, наречен "избори"!
цитирай
19. анонимен - Не гласувай българино! бълга...
23.10.2011 12:04
Не гласувай
българино! българия
се управлява от Вън.
Няма файда от
политика. Политиката
е заблуда.. Политиката е стръв за народа.
Стачки и протести..
Стачки и Протести! Да
ги уплашим! Да ги
накараме да се
страхуват от нас. Българино - ТИ
ПРОМЕНИ ЛИ НЕЩО С
ПОЛИТИКА? Година
след година губиш от
живота си. На
миналите избори се бори срещу ДПС и
затова отиде да
гласуваш... И какво
направи.. И какво..
Избра си мафиот за
принц.. Мафиота направили нещо
срещу Доган? Костов
осъди ли някой от ЦК
НА БКП.. Царя оплю
народа но не и Костов..
И докога така.. И БСП не взеха краденото от
Симеончо.. Просто
строшете главата на
змията.. Егото
наречено Елит..
цитирай
20. анонимен - щом купуват гласове? Тогава си ...
23.10.2011 12:20
щом купуват гласове?
Тогава си представете
какво се прави с
бюлетините?! Може да
има бюлетини със слой
на квадратчета на някои партии и този
слой-химическ да
избелва мастилото - и
бюлетината да е
невалидна.. Или на
квадратчето на ГЕРБ - примерно има скрито
мастило което се
проявява по-късно, и
ако гласуваш за тях -
окей - но ако гласуваш
за друг - тогава бюлетината ти става
невалидна.. Ами тези
дето броят гласовете?
Само едно хиксче да
сложат и бюлетината
става невалидна.. Или знаете ли защо искат
да гласувате с празна
бюлетина? За да може
преброителя да
напише хиксче вместо
вас..
цитирай
21. babaelenica - Коко, що се гъбаркаш с блогонаселението? :)))
23.10.2011 12:29
Пускаш фитиля и изчезваш. :)))
А га се черпехме у лъвчето, кви ги приказваше, помниш ли?
:)))))
цитирай
22. анонимен - Босия,
23.10.2011 12:32
обуй си обувки и започни да носиш шапка, че нещо студеното време ти влияе лошо и ти подбива "имиджа" !
цитирай
23. kelchev - Евала Кольо
24.10.2011 21:10
Евала Кольо
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737890
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031