Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2011 11:01 - КАК СЕ ПРАВИ НАЦИЯ ОТ МИЛИОНЕРИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4638 Коментари: 8 Гласове:
14

Последна промяна: 03.06.2011 11:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Уважаеми читатели,

След отвореното ми писмо до Главния прокурор Борис Велчев ми се обади мой редовен читател и ми изпрати сигнал, който е направил до прокуратурата в Добрич. От там му отговорили, че не виждат да е извършено престъпление. Явно, добричката прокуратура има свое, оригинално мнение за това какво представлява престъпление и какво-не. То е толкова оригинално, че не вмества дори в НК и НПК. Човекът, изпратил ми писмото, обаче, помислил, че Главният прокурор е читав човек и ако му напише сигнал нещата незабавно ще се оправят.

Де да беше така?

На главният прокурор му е писнало да се занимава с „дреболии”. В крайна сметка той отговаря за всички престъпления, които стават на цели 111 000 квадратни километра. А тук става дума за някакви си мизерни 60 декара. Ами на картата тези 60 декара не се забелязват! Дори и с лупа! Пробвайте и ще се убедите.

Но аз ги виждам. Затова ще изпратя това писмо до  ВСС и Европейския комисар по правосъдие и обществен ред. Да видим те какво ще забележат.

В същото време ще го изпратя и до кмета на Балчик с предложение да ми продаде и на мен 60 декара земя в Албена, но аз ще платя по 13 стотинки на квадратен метър, защото живеем в пазарна икономика. Дори, след преговори, мога да стигна и до 14 стотинки. Последно-15 стотинки!

Съветвам и вас да направите това. Така всички български граждани ще се замогнем и ще станем нация от милионери.

Единствена в света!

Така Бойко Борисов ще може да се похвали пред света, че по негово време българските граждани са се замогнали невероятно, а кметът на Балчик ще стане национален герой.

Как спиш, Велчев?

Да ге…

 

 

 

 

 

На вниманието на
Главния прокурор на Р.България
г-н Борис Велчев.






Г-н Главен прокурор,пише Ви Чавдар Г.Костадинов,родом от гр.София но понастоящем живеещ в гр.Балчик. Г-н Велчев,бих искал да сезирате главна прокуратура за престъпления по служба извършени от кмета на гр.Балчик г-н Николай Ангелов.Същия е продал общински имот в землището на с.Оброчище от около 60 декара граничещи с оградата на к.к.Албена от една страна и от друга с морската ивица за 12 стотинки квадратния метър!При реална цена към момента на продажбата от 360 лева.!С които си действия е нанесъл щети на общинския бюджет от около 16 милиона лева.Което към времето на сделката е била стойността на общинския бюджет за една година.Като съм сигурен че зад това престъпление по служба стои и вземане на подкуп в особено големи размери,което разбира се е трудно доказуемо.Писал съм до много инстанции от където получих информация че има две заведени дела за този общински парцел,но делата са за скрито проведен търг,а не за реалното престъпление.Г-н Главен прокурор,само като факт искам да спомена,че фирмата закупила общинския парцел е закупила в съседство и около 30 декара частен имот за около 8 милиона лева,който е обединила с общинския парцел.Излиза че фирмата е платила за частните 30 декара 8милиона лева,а за общинските 16 декара 7хиляди лева!Не знам как Вие бихте квалифицирали тази продажба,но на обикновен човешки език това се нарича-пладнешки грабеж.Поради тази причина Ви моля да сезирате главна прокуратура и да преустановите предсрочно кметските правомощия на този така наречен кмет и да му се потърси съдебна отговорност за тези дела.Защото той е в състояние до края на мандата си да направи и други поразии.Г-н Главен прокурор на Република България,надявам се да вземете под внимание моето писмо.

С уважение:Ч.Костадинов.

 

 

Ако Балчик ви се види далече, можете да изпратите писмо-предложение до кмета на общината, в която живеете. Той не е много по-различен.

Да ге…





Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vania23 - Босия,
03.06.2011 11:31
за 60-годишният си живот срещнал ли си политик на някое ниво, за който можеш да кажеш с чиста съвест -
"Да, ето това е един честен човек! Ако гласувате за него, няма да сбъркате."
?
цитирай
2. bosia - До Варя
03.06.2011 11:35
Срещал съм един. Честен беше. Но толкова глупав и неподготвен, че няма как да кажа на избирателите да гласуват за него
цитирай
3. vania23 - Може би,
03.06.2011 12:02
ако беше умен и подготвен, вече нямаше да бъде честен. Някаква надежда за България има ли тогава? Щом всичко е мафиотизирано от наша и чужда мафия и всичко е предварително режисирано?
Според теб, България ще продължи ли да я има след някоя и друга година? Правилен и възможен път за оцеляване на страната ни и нейното население има ли?
цитирай
4. анонимен - Кои са дисидентите в България? С...
03.06.2011 12:10
Кои са дисидентите в България? Сега?
цитирай
5. анонимен - http://chitanka.info/lib/text/2795
03.06.2011 12:18
- Какво мислиш? Кой е автора - какъв е?
цитирай
6. анонимен - Босия,
03.06.2011 13:39
Браво - за „Диагноза с Георги Ифандиев“!
цитирай
7. анонимен - Трябва да смачкаме такива като СДС и ...
03.06.2011 14:31
Трябва да смачкаме такива като СДС и Меглена Кунева. Другите е ясно че са от Бкп. Но трябва да разберем че всички десни са Бкп. Сега трябва да се борим срещу дясното(мафиотското) .. така ще ги познаем - нали олигархията иска дясно - за да си продаде имотите(крадени) като не дава данъци на държавата. Дясно ли е - мафиотско е! Бсп са най десни! Но СДС им дава идеите - мафиотски.
цитирай
8. анонимен - и тази драпа
03.06.2011 15:09
ДА ИМ СВАЛИМ МАСКИТЕ! - 'НОВОТО ЛИЦЕ' НА БЪЛГАРИЯ - МЕГЛЕНА /КУНЕВА/ ПРЪМОВА. Автор: vesvas4

Какво ще ни дадеш историйо от пожълтелите си страници? Винаги много добре рекламираната Меглена има какво да крие. Има и защо да спестява някои не особено лицеприятни моменти от биографията си.

Избирателите трябва да видят и истинското лице на новия кандидат за Президент. А лицето е грозно, по-грозно и от маската дори. Неин съпруг е Андрей Пръмов, син на бившия секретар на ЦК на БКП - Иван Пръмов (евреи). За "жълтата гостенка"- Меглена Кунева не е никак трудно да надене маската на "демократка”. Тя има зад, до и над себе си подходящите хора, които са в състояние да помогнат за това. Ето ви и малък пример: съпругът Андрей е брат на БНТ-шефката Уляна Пръмова, а самата Меглена пък е братовчедка на Соломон Паси. Дързост и красота ряпа да яде…

Питам се поради що Меглена не е Пръмова ?

В соц.реалността е било опасно да носи името на баща си Кунев. Бащата на еврокомисарката Меглена Кунева бил политически затворник в концлагера в Белене. Да си Пръмова днес е опасно или ще те изкарат алкохоличка или масон. Не че и двете не са истина.

Айде сега, кажете ми, това не е ли живот тип „Докато свят светува?" Бащата-политзатворниk, щерката омъжена за сина на партийно величие. А по повод масонството ще ви припомня следният факт.

Преди време видни зидари от САЩ, посетили България, Днес,в България е модно да бъдеш зидар, защото в тази среда се въртят политико-бизнесменски контакти, тук няма цвят и парите не миришат. Апропо, към днешна дата в Република България 70 на сто от членовете на властта са масони - членове на различни масонски ложи. Това означава, че не Правителствените Институции са факторите в живота на държавата , а по скоро решенията на „зидарското” общество!

В дългият списък може да срещнем някои от най-актуалните имена в политиката и шоубизнеса. Аз, обаче, се интересувам само от две.



ВЕЛИКА ЛОЖА НА СТАРИТЕ, СВОБОДНИ И ПРИЗНАТИ ЗИДАРИ НА БЪЛГАРИЯ

Номер 18. Андрей Пръмов – финансист, син на члена на ЦК на БКП Иван Пръмов, брат на БНТ-шефката Уляна Пръмова и съпруг на еврокомисарката Меглена Кунева

ЛОЖА „Б*НАЙ Б*РИТ" (ЛОЖА „КАРМЕЛ”) – под номер две е записан Соломон Паси – възстановител на ложата, президент на Атлантическия клуб, ексминистър на външните работи в правителството на НДСВ, син на проф. Исак Паси

Изводи: ако разгледаме списъка, ще видим че голяма част от тях са бивши комунистически величия. И някак да е, при положение, че социализъма беше на власт почти половин век. Ако трябва да го кажем цинично – всички бивши другари-настоящи зидари! От светлия комунизъм към още по светлия капитализъм!Нали самия комунизъм е една от масонските измишльотини.

Меглена Кунева е човек като всеки друг – има си своите страхове и грехове. Тя е католичка по вероизповедание и юристка по образование. Доктор е по екологично право, била е асистент в Софийския университет, работила е и като журналист в БНР. Андрей Пръмов и Меглена Кунева имат един син – Андрей. Тя, например, никога няма да стане шофьор, защото имала страх от коли. Имаше период в който заплатата й от 18 000 евро не стигна на г-жа Кунева, за да си плати парното. Тя дължала към 600 лева на дружеството за изконсумирана топлинна енергия за месеците септември, октомври, ноември и декември 2008 г. И след като тя не може да се справи с битовизмите, как ли го прави редовият български гражданин с 400 лева месечна заплата? Светъл пример от звездната си кака взима и брат й, строителният предприемач Николай Кунев, който от близо година се опитва да заживее на широко в апартамента на покойния професор – юрист Живко Сталев.

Политическата кариера на Кунева тръгва покрай крупният бизнес на съпругът й. Андрей – единият от тримата му синове, е високо ценен финансов консултант у нас. Занимава се с частен бизнес, като преди две години богатството му се оцени за над 2 млн. лв. Притежава финансова къща, дялове от строителна фирма, участва и в туристическия бизнес. Член е на мениджмънта на „Черноморско вино", на фондация „Атанас Буров" и др. Андрей Пръмов има дялове в „Елана фонд Мениджмънт", с предмет на дейност – управление на холдингови дружества.

Уважаеми народе, посети тоалетната урна и пусни своя глас: евро-политическата метреса Пръмова - новия президент на превърнатата в тоалетна България?????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735492
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031