Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2011 14:12 - ЕДИН БЕЗСМИСЛЕН ЖИВОТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3042 Коментари: 6 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Под това заглавие мога да  напиша биографията на половината български политици. Давам си сметка за това. Другата половина могат да минат под заглавието „Един вреден живот”. Защото нашите политици се делят на вредни и безсмислени според приноса си като законодатели, администратори или партийни лидери. Нашите политици имат удивителна липса на всякакви качества. Те нямат идеи, нямат подготовка, нямат воля, нямат култура и накрая нямат чувство за отговорност. В същото време са подли, нагли, сребролюбиви и властолюбиви. Тази комбинация на липса на добри качества и притежанието на пълния списък от пороци ги прави уникални. Липсва им култура, търпение, знание, воля, харизма и лексика. Затова и резултатите от тяхното присъствие във властта са толкова плачевни.

Ще завърша с едно име, което илюстрира много ярко безсмислеността от тяхното присъствие във властта.

Той се нарича Георги Георгиев Заяков-Пирински.

Коментарите оставям на читателите.




Тагове:   георги пирински,


Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bosia - До Антон
22.05.2011 14:43
Всеки ден е повод за равносметка на нашите политици. Бях намислил да опиша биографията му, но след това изведнъж се отказах. Там няма нищо положително, за което мога да се хвана. Мислих да направя един списък на вредните и друг-на безсмислените политици, но се почуствах много омърсен.
Босия
цитирай
2. bosia - До Антон
22.05.2011 15:35
Защото той е уникален в това отношение. За 22 години в парламента и преди това още толкова като чиновник, вкл. министър не е направил нищо!
цитирай
3. deathmetalverses - За съжаление, г-н Колев,
22.05.2011 19:16
наистина е така - мнозинството наши политици са добри 'играчи на поло' (поло+тици), експерти в словесната еквилибристика, 'реалистичното оплюване' /плюй+реалистично - мой 'превод' на думата "ПЛУРАЛИЗЪМ"/, и демонократи, на които им липсват както първите седем години, така и отговорното държавническо мислене и поведение.... Да, има много паразити сред тях.., но на хората с идеи, които знаят какво и как трябва да се направи, за да стабилизираме тази държава и дадем малко сигурност на този народ - с всичките му етнически съставки! - не им се дава трибуна... Разбирате ли, вече се отчаях - 22 години едни и същи стари муцуни, някои по-известни, други - по в сянка.., но от едно и също котило - като бай Тошовия бодигард - другаря Бей Би, който е компетентен по всеки въпрос - един пребоядисан комунист, който все реве, че е ощипан по дивия запад като разгонена ученичка, на която много й се иска нещо, но я е срам да си поиска... 'Бате Бойко', предполагам, че се сещате, за кого говоря - как този човек ще ни спаси от комунизма?! Аз подозирам, че за него пишеше покойният Христо Калчев... От охранител на бившия диктатор - стана министър-председател! А не Ви ли прави впечатление, че с ТАТО нещо много си заприличаха напоследък?! Разбирате ли, аз не го мразя.., но той се е обградил с некадърници и подмазвачи, които го засурват надолу... Ами здравна реформа не се прави, примерно, така! Моят колега Дянков трябва за някои неща да го върнат в първи курс - където се учи СТОПАНСКА ИСТОРИЯ и ГЕОИКОНОМИКА, и в четвърти - примерно, по Икономически модели и теории, да прочете, как проф. Джон Мейнард Кейнс прави НЕЩО, не казвам какво нарочно, което помага на САЩ да се измъкнат от тресавището на Голямата депресия.., за 3 години точно!

Израелците в 1988 г., когато държавата им официално фалира, че дори и СБ, и МВФ не искаха да им отпусне заем, създадоха ПРАВИТЕЛСТВО на националното ЕДИНСТВО/СПАСЕНИЕ..., и се измъкнаха за 2 години от кризата! А НИЕ?!!! Поздрави: Здравко Б. Спасов
цитирай
4. monarchism - Г-н Колев, опишете биографията на ...
23.05.2011 16:32
Г-н Колев, опишете биографията на др. Волен Сидеров. Ще си заслужава, убеден съм.
цитирай
5. bosia - до монархиста
24.05.2011 11:18
Вече съм го правил в интервю за в. "Шоу". Мисля, че и в един от постингите ми го има.Нищо смислено няма в неговия живот.
цитирай
6. vmir - Пирински - човекът робот.
24.05.2011 11:48
Многоуважаваният несменяем депутат г-н Пирински е смислен за избирателите си. Предполагам, че като личен пример за невъзмутимост от собственото си възмутително безличие. Колко ли много хора се възторгват от невъзмутимото му безличие, така добре изразено в роботовидното му присъствие. Мечтата на комуниста - нищо да не правиш, а да си винаги на върха.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737439
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031