Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2020 10:52 - Само в Narod.bg: Защо Бойко и Деница Сачева се затварят с часове в кабинета му? В Министерския съвет подозират, че между двамата тече особена химия (РАЗКРИТИЯ)?
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1933 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.07.2020 10:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

ДНЕСМНЕНИЯ Само в Narod.bg: Защо Бойко и Деница Сачева се затварят с часове в кабинета му? В Министерския съвет подозират, че между двамата тече особена химия (РАЗКРИТИЯ)?


imageОт Admin на 27.07.2020

Деница Сачева, която допреди 7 години плюе по Бойко Борисов и ГЕРБ, а днес е социален министър на хунтата, властва в кабинета на премиера, докладва източник на Narod.bg.

Двамата се затварят с часове в кабинета му, чудят се служителите в Министерския съвет. Заради тайните спявки в МС подозират, че между двамата тече особена химия.

„Когато Бойко е на работа, Деница е нонстоп при него, все нещо обсъждан, кроят, и все на четири очи… Когато Борисов е извън Министерския съвет, Сачева се шири в кабинета му, сякаш тя е министър-председател”, обясни информаторът на Narod.bg.

„Какво ни готви хунтата? Дали все пак Бойко няма да хвърли кърпата в нагласен мач, за да сложи своята подлога Деница Сачева”, пита гневният читател на Narod.bg.

Социалният министър преживя странна метаморфоза – от кандидат-депутат от тъмносинята ДСБ до министър на ГЕРБ.

„Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си – точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега”. Острите думи се именно на Деница Сачева през 2013-а.

Тогава тя е кандидат за депутат от името на ДСБ и води яростна кампания срещу ГЕРБ.

„Така наречената подкрепа за ГЕРБ се основава на страх от репресии. В кабинета на един човек имаше снимка на ББ, а той ми казва “Ще помагам ви помагам с всичко, с което мога”. „А защо е тази снимка на бюрото ти?”, попитах аз. „За камуфлаж, да ме оставят на мира”, каза ми той. Възрастен мъж ми каза: „Не искам да загубя и сина си, дъщеря ми вече е емигрант”, разказа тогава пребоядисаната днес герберка.


 image

ДНЕСМНЕНИЯ Новина в Narod.bg: Бойко пред инфаркт, че пада от власт


imageОт Admin на 27.07.2020

Бойко Борисов е в прединфарктно състояние заради всенародния бунт, който ще го свали от власт и ще го изправи пред съда, пише в. „Минаха години“.

В петък сутринта премиерът отсъства от Народното събрание, когато дефилираха новите министри, които да заблудят българина, че се случва някаква промяна. Поводът уж бе карантина, която му била наложена заради ковид инфекция на шефката на неговия кабинет Деница Желева.

Подмяната на едни с други от хунтата обаче мина без неговото присъствие, въпреки гневните възгласи, че е редно министър-председателят да представи новите си пионки в изпълнителната власт, обясни източник на Narod.bg.

Информатори от МС потвърдиха, че истинската причина за липсата на Бойко е много високото кръвно, което вдигнал от неспирните искания да подава оставка, за да бъзе разследван за далавери за милиарди.

Борисов бил на ръба на пълна преумора и тотален физически срив, пише и вестник „Минаха години”.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39762446
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031