Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2020 17:52 - Кои са най-широко разпространените болести в България, които не са включени от СЗО в международния класификатор на болестите (МКБ10),
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 855 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 25.06.2020 18:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
а доколкото виждам са забравили да ги включат и в  МКБ 11, който следва да влезе в сила от 1 януари 2022 година?

 


Тези заболявания не подлежат на лечение и за тях няма нито фармацевтични или каквито и да са други медикаменти или начини за отстраняването им.

Това са повсеместно разпространените – „ПРОСТОТИЯТА“ и „ГЛУПОСТТА“.

Явно и аз боледувам от тези болести, защото съм длъжен да изпълнявам и да се съгласявам, като нямам право на мнение и не следва да опонирам на Министри, Главният държавен инспектор на България.  

-         Доц. Ангел Кунчев обяви, че по Южното Черноморие няма инфекция от Ковид-19, че южното ни Черноморие е чисто от коронавирус и туристите можело да се чувстват в безопасност, предаде „24 часа“. Същата позиция изрази и министърът на туризма Николина Ангелкова, която се включи в брифинга в Бургас, приключил току-що. Тя обяви още, че днес сутринта се е срещнала с представителите на Съюза на собствениците в Слънчев бряг, които са заявили готовност за активен летен сезон от 1 юли. „Във всички хотели се спазват стриктно противоепидемичните мерки“, каза Ангелкова и допълни, че утре се очаква първият чартър от Амстердам.

-         Дали това е втора вълна или просто повишаване на случаите? Аз съм по-склонен да вярвам във второто на базата на хората, които приеха, че всичко е приключило. Мерките не се спазват и се наблюдава по-сериозна заболеваемост. Призивът от моя страна към болниците е да не забравят заповедта на министъра на здравеопазването. Дотук ние говорихме за трите „Д”-та – дисциплина, дистанция и дезинфекция. Сега добавяме и едно „К” – контрол. Оказа се, че не можем да разчитаме на съвестта на хората”, посочи главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев. Контрола е в основата на всичко, но и парите, които ще се заработят чрез контрола и те са цел при пандемията. Всички по веригата следва да са доволни, с изключение на смелите работници дето горките едва свързват двата края, но следва да се научат и те на измислената и наложена на простолюдието неуместна и необоснована дисциплина, псевдодистанция и псевдодезинфакция. 

-         Вирусът не се търкаля по улиците. Той е в нашия нос, в нашето гърло – ние го предаваме на другите, като разговаряме с тях”, допълни той. Само за това му изказване предлагаме да го предложите за Нобелов лауреат за тази година. Това е уникално научно откритие за света и явно главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев има научни доказателства за това си твърдение, които следва да ни представи за да се чувстваме напълно спокойни за бъдещето си – като крачещи маймуни с намордници, само където пропускат да ни сложат и поводи (за предпочитане метални), за да сме изцяло зависими от всезнаещите.

Ако някой чужденец-турист прочете това или разбира какво твърдят държавните ни специалисти, има голям шанс да осъдят държавата ни за плащане при най-малката споходила ги настинка (естествено след като се приберат в страната си).
      Обещавам Ви, другата седмица ще Ви обясня за какво става дума с факти и доказателства, защото очакваме едно събитие.

Обаче, кой ли ще им плаща – явно пак простаците и глупаците.




Гласувай:
5



1. kolevdobri - Публикувай го...
25.06.2020 18:20
...и на другото място. Пълни сайта.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352355
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031