Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2018 09:04 - От махалата на Северин излязоха с нова версия за убийството на Виктория! Замесено е мистериозно БМВ с помагачи на изрода Съсед на убиеца от Русе: Той е 20 кг с
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 3229 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 11.10.2018 09:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Ромската махала в Русе, където живее Северин Красимиров, е почти празна тази сутрин. Хората масово бягат от там, страхувайки се от саморазправа заради убийството на журналистката Виктория Маринова.   Живеещите там са избягали през нощта, а на мястото има полицейска патрулка, съобщава bTV.   Илиян - един от малкото останали в къщата си жители на махалата, обясни: „ Канят се да влизат в квартала ни и че ще пребият всички. Снощи телефоните бръмчаха, аз си махнах цялото семейство“. Той призна, че е въоръжен и готов да се отбранява.   „Заради един изрод не сме съгласни да пострадаме всички“, заяви той. По думите му, от другия ромски квартал – „Селеметя“, се опитват да прехвърлят напрежението към тях.   Според него, Красимиров няма как сам да е извършил убийството на Маринова.   „Защо не казват от „Селеметя“ за БМВ-то, че е дошъл да го вземе от тук. Той е 20 кила с мокри дрехи. Това убийство не е станало току-така. Тези, които са дошли да го вземат с колата, знаят за какво са го направили. Не може той да е отишъл точно там и да изнасилил така зверски момичето“, заяви той. Според него, има и други замесени в престъплението, които са дошли да вземат Северин с въпросното БМВ.   „Аз не смея дори да изляза на центъра. Имам много работа, а не смея да изляза“, оплака се той. 



Много от хората от къщите са избягали през нощта

Заради един изрод не сме съгласни да пострадаме всички”, категоричен беше той

Ромската махала в Русе, където е живял до неделя задържания за убийството на Виктория Маринова – Северин Красимиров, осъмна в очакване на напрежение. Много от хората от къщите са избягали през нощта.

 

Жителите на квартала не вярват, че Северин сам е извършил бруталното престъпление. От полицията също има  информация, че се издирват още съучастници и помагачи на Северин.  

 

Пред bTV Илиян, един от живеещите в махалата, заяви, че е скрил близките си, тъй като се страхуват, че ще влизат в квартала им. „Заканват се, че ще пребият всички. Снощи телефоните бръмчаха. Махнах си цялото семейство”, каза Илиян, който дори призна, че е въоръжен.

 

„Заради един изрод не сме съгласни да пострадаме всички”, категоричен беше той.

 

Илиян твърди, че Северин не е бил сам и е имал съучастници. Той обаче не посочи кои са. „Той не е единственият извършител, той е 20 кг с мокри дрехи. Това убийство не е станало оттук – оттам, това си е организирано. Тези, които са дошли да го вземат с колата, знаят за какво са го направили”, заяви Илиян.  „Не може това момиче да отиде там и по случайност да я хванат”, твърди той.

              Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/ot-makhalata-na-severin-izlyazokha-s-nova-versiya-za-ubiystvoto-na-viktoriya-zameseno-e-misteriozno-bmv-s-pomagachi-na-izroda_news632303.html 



Гласувай:
8



1. sekirata - Бих попитала, дали циганин би така ...
11.10.2018 22:08
Бих попитала,дали циганин би така обиждал циганин тук, дори в интернета,дали и турчин толкова публично би плюл турчин без значение мъж или жена?
Ето затова ще повторя,че не сме народ, повтарям П.Р.С.

Циганите у нас,та и турците се имат за децата на България,за нас тя е мащехата-казано с две думи.А дали пък ние не сме си виновни?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073179
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031