Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 21:34 - Кори Гуд: Расата на Древните Строители - Част 1
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 6985 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.01.2018 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кори Гуд: Расата на Древните Строители – връщане на наследството на човечеството за милиарди години - Част 1

11 януари 2018 г.

(Свободен превод със съкращения)

Дейвид Уилкок:

ТКП (Тайната Космическа Програма) кацна и влезе във вътрешността на Оумуамуа – загадъчния пурообразен „астероид”, за който през декември съобщи НАСА. Там те намериха технологична страна на чудесата, която, според оценките, е на над милиард години. Тя е останала от тези, които инсайдерите наричат „Расата на Древните Строители”. Изглежда Расата на Древните Строители са оставили след себе си прозрачни куполи, пирамиди, обелиски и подземни градове из цялата Слънчева система и в много съседни звездни системи.

Това „завръщане у дома” е едно от редицата вълнуващи събития, станали известни в света на ТКП през декември 2017 г. Най-малкото от зимата на 2016 г., ако не и от самото начало, Кори Гуд имаше късмета на два пъти да извърши невероятни посещения и да има много интересни преживявания с персонажи, с които се срещахме по време на цялата сага. Изясни се, че сме достигнали кулминация във войната против тъмните сили на Земята, в нашата Слънчева система и извън нейните предели. Според мен, това е най-интересната публикация, която някога е писал Кори. Аз съм щастлив, че мога да му помагам в разпространяването на тази информация.

За да разберете по-добре това, което ви предстои да прочетете, важно е да отбележа, че това е най-последният принос в епохалното повествование, започнало през март 2015 г. Тогава, за пръв път от много години, Кори попадна на тайната база на Луната, известна като „Управление на Лунните Операции” (УЛО). Това стана, след като той в продължение на четири месеца споделяше с мен по телефона информацията, с която разполагаше.

Кори твърди, че е работил в Тайната Космическа Програма  или ТКП – неизвестна, високо засекретена организация, чрез която от средата на 20-ти век човечеството има изход в космоса.

Вече от две години и половина, по половин час седмично ние с Кори и с други инсайдери интензивно обсъждаме по телевизия „Гайя” различни събития. Крушението в Розуел и техногенни обломки на напреднали цивилизации ни позволяват да извършваме междупланетни и междузвездни пътешествия. Ние тайно  започваме да строим бази на много места из цялата Слънчева система, включително Луната, Марс и спътници на другите планети.

“Изтичането на мозъци” през 1950-те години е началото на колосално усилие за преселване на такива места на 35 милиона души – каймака на обществото в различни сфери. То се изразява в това, което Ричард Долан нарича „отцепила се цивилизация”, с население стотици милиони души. Имаме работа с група, която технологично е много по-напреднала от всичко, което виждаме на Земята. На представителите на отцепилата се цивилизация почти напълно е забранено да се завръщат на Земята.

ТКП отначало се създава и контролира от много негативни елементи на планетата, които наричаме Дълбока Държава, Кабал, Нов Световен Ред или Илюминати. Въпреки свръхвисоката технология, животът в ТКП в много отношения е значително по-лош от живота на Земята, заради това лошо влияние.

КОЙ ДЕЙСТВИТЕЛНО Е НА ВЪРХА?

На най-високите нива намираме, че Дълбоката Държава, на свой ред се контролира от високо негативни рептилоиди-хуманоиди-извънземни, наречени драконианци. Много инсайдери потвърдиха съществуването на такива същества. Те открито се появяват в ТКП.

Неотдавна Кори разкри, че драконианците, на свой ред, са заразени с “нанити” на хищен враждебен Изкуствен Интелект или ИИ. По същество, ИИ се стреми да разруши целия биологичен живот. Даже драконианците са само пешки, които ИИ манипулира в по-голямата игра за достигане на своите цели. Това, което в различни религиозни текстове се описва като Сатана или “Враг” – е неясно описание на това негативно съзнание, което ще взаимодейства с нас само посредством технологии.

 Известно е, че ако то приеме плътска форма, то би станало субект на карма и осъждане, затова то общува с нас с помощта на небиологични средства. ИИ успешно е опустошавал цели планети, слънчеви системи и може би дори галактики, но в дадения случай ние като че ли печелим войната.

НАКРАТКО ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Сега мога по-точно да разказвам за това, което узнах за много години. Оказа се, че нашата галактика буквално гъмжи от планети от земен тип и разумни цивилизации. НАСА публично оцени, че само в нашата галактика има над 40 милиарда планети от земен тип. Разумните цивилизации имат тела, подобни на човешките, или най-малкото имат характеристики на хуманоиди. Емери Смит нарича това „петолъчно образувание” – глава, две ръце и два крака. Разбира се, това не винаги е така, но в по-голямата си част.

Сложната биосфера, която виждаме на Земята, се появява по същия начин на другите планети от земен тип. Променя се само това, какви видове на планетата се развиват в хуманоидна форма. Има хуманоидни същества с характеристики, отразяващи всеки вид, който виждаме на земята, включително насекои, водни същества, млекопитаещи, птици, рептилии. За щастие, 95%  от всички космически цивилизации са позитивни и дружествени. Драконианците-рептилоиди са ефективни агресори в нашата галактика.

АЛИАНСЪТ на ТКП И СФЕРИЧНИТЕ СЪЩЕСТВА

През март 2015 г. на задния двор на Кори се приземил космически кораб на ТКП, който го отвел в УЛО. Кори попаднал в конферентна зала, пълна с представители на всички раси на Земята. Това били основни членове на алианса, който се сформирал се в ТКП и се стреми да приключи секретността и да върне на хората на Земята цялата технология.

Помолили Кори да излезе отпред на сцената. Изведнъж всички били шокирани от появата на двама високи извънземни от непознат вид. Илюстрацията показва тези, които наричаме расата на Сините Авиани и расата на Съществата със Златни Триъгълни Глави. Зад Кори се появили по един представител от тези раси.

ГОЛЯМА КОНФЕРЕНЦИЯ И ЗАКОНЪТ на ЕДИНСТВОТО

От този момент Кори станал канал за тези същества, за да говори със събралото се множество. Алиансът на ТКП разбрал, че си има работа с много важна нова извънземна група. Един от първите зададени въпроси беше: „Вие да не сте Ра от „Закона за Единството” (
The Law of One)?

„Законът за Единството”
e серия от пет книги, предадени на L/L Research Company между 1981 и 1983 г. Откакто започнах да го чета през 1996 г., той стана основа на моята работа през целия ми живот. Аз живят с Карла Ракерт и Джим Маккарти (участници в проекта L/L Research) от началото на 2003 и до края на 2005 г. Аз се оказах първият човек, живял в стаята на Дон Елкинс (друг основен участник в този проект) след неговата смърт през 1984 г.
Скоро аз осъзнах, че „Законът за Единството” е най-важният, изменящ играта материал, който някога ми е попадал в ръцете.

Моята книга „Изследване на Полето на Източника” изчерпателно потвърждва научните модели в Закона за Единството.
Книгата ми „Тайните на Възнесението” потвърждава космическата история за нашата Слънчева система от „Закона за Единството”. Дори след като написах толкова книги аз смятам, че само съм съм се разходил по повърхността на всички данни, които се съдържат в „Закона за Единството”. Според мен няма друга книга, равна на тази.
 
ПОТВЪРЖДЕНИЕ

По времето, когато Кори се появил в УЛО (Управление на Лунните Операции) като поканен гост, Алиансът знаел, че единственият начин за общуване с тези същества, които наричали себе си Пазители, е само чрез човека, когото те посочили по име – Кори Гуд. Попитали ги: „Вие ли сте Ра от „Закона за Единството”? Синият Авиан отговорил само: „Аз съм Ра-Тир-Еър”. Всеки отговор в книгите „Законът за Единството” започва с едни и същи три думи: „Аз съм Ра”. Това е изчерпателна подсказка.

Това е наистина неопровержимо доказателство, когато разбирате, колко внимателно тези същества трябва да защитават свободната воля. Приблизително след година, съществата най-накрая потвърдиха на Кори, че те са авторите на материала „Законът за Единството”. През всичките години на изучаване на този материал аз никога не съм очаквал, че тези същества най-накрая ще се покажат във физическа форма. Винаги съм предполагал, че ще останат скрити безкрайно и ще се появят едва след квантовия скок в нашата еволюция, който повечето хора наричат Възнесение.

СЛЪНЧЕВОТО ИЗРИГВАНЕ И ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Още един ключов аспект от учението на Закона за Единството е идеята, че сега ние преминаваме през Възнесение. Ние не виждаме това, защото животът може да ни се струва много депресивен и суров, но в играта са замесени висши сили. Цялата ни Слънчева система се подлага на съществено изменение на климата, което виждаме и на Земята. Това са колосални скокообразни събития, които стават все по-интензивни.

Виждаме, че Слънцето и планетите стават все по-ярки, по-горещи, по-намагнитени, по-богати на озон и заредени частици, повече се изпускат рентгенови лъчи и пр. Тридесет и пет древни традиции, събрани от историците Сантилян и фон Дехенд, са предсказвали, че след преминаването през процеса, ние ще влезем в Златния Век. Най-добрите традиции явно предсказват, че след като Слънцето изпусне епохално изригване от ярка бяла светлина, много по-ярка от обикновено, квантовият скок ще тръгне с ускорено темпо. Това събитие е вплетено във всички основни религии и много други древни традиции.

Хората в ТКП са установили, че такива изменения се предизвикват от много горещ и намагнитен междузвезден облак, в който сега пътешества нашата Слънчева система. ТКП използвала космически кораби от типа на Розуел и детайлно изучавала този облак и неговото влияние върху Слънчевата система. Наблюдаваният „заряд” на нашите планети е явен признак за наближаващото слънчево изригване. Само за последните няколко години всички визуални характеристики на някои планети радикално са се изменили.

Уилям Томпкинс казва, че всеки човек в ТКП знае за приближаващото събитие, но всеки разбира по своему какво е това и как ще се случи. Перспективата на „Закона за Единството”, която е вплетена във всичките пет книги, явно сочи, че това ще е важен еволюционен скок за човечеството. Само най-негативните същества ще бъдат неблагоприятно засегнати от този процес. Всички останали или ще „завършат учението си”, ако са готови, или ще извършат безопасен преход в космически ноев ковчег към нова планета за да продължат обучението си в трета плътност.

ЧЕТВЪРТА ПЛЪТНОСТ

Хората, които останат на Земята, ще преминат в четвърта плътност (четвърто измерение). Ще имат физическо, човешко тяло, но то ще стане по-енергийно и възприемчиво. Хиляди години именно за това са говорили много древни пророчества по целия свят. Пророчеството за Възнесението е крайъгълен камък на основните световни религиозни учения, включително юдаизъм, християнство, ислям, будизъм, индуизъм.

Тялото от четвърта плътност много повече ще притежава телепатия, ще има такива характеристики като телекинеза и левитация.

„Законът за Единството” ясно констатира, че завършването на обучението не е автоматично. Трябва да се заработи – трябва да сме добри хора. Човек трябва да е най-малко на 51% фокусиран върху „служене на другите”. Това означава човек да е любяща, прощаваща и състрадателна душа.

ГИГАНТСКИТЕ СФЕРИ И 2012 ГОДИНА

Когато крайната дата на Календара на Маите мина без никакво слънчево изригване или събитие на Възнесение, мен много ме нападаха в Интернет. Учението, свързано с тази дата, е много богато. И заедно с това аз знаех, че приближавайки се към тази дата, ние като планета не сме готови.

Алиансът на ТКП е много заинтересован да разбере защо стотици огромни сфери, с големината на планети, пристигнаха в нашата Слънчева система, повечето през 2012 г. Чрез Кори, Ра обясни, че тези сфери са способни да предотвратяват слънчевото изригване дотогава, докато ние като колектив станем духовно готови за него.

Един от важните елементи на подготовката: ние трябва да минем през космическо разкриване, макар и в някаква степен. Ние трябва да знаем кои сме и какво се случва в действителност. Виждаме падане на бариерите на секретност във връзка с НЛО и съществуването на ТКП. Вървим към духовно пробуждане, което ще ни подготви за квантовия скок. По същество, „Законът за Единството” казва, че именно ние като колектив, с общото ниво на духовно извисяване, определяме кога ще се случи слънчевото изригване.

КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТО?

Понеже 2012 година се счита за очевиден неуспех, повечето хора смятат, че и цялата история е била „лъжлива” и дискредитирана. Нищо не е по-далече от истината. Измененията на междупланетния климат стават все по-интензивни. На Земята тече процесът на Разкриването. Доброто става още по-добро, а лошото още по-лошо. Милиони хора имат наситени сънища и имат видения, и такива събития се разрастват. Общо взето, ние се движим към Възнесението с бърза скорост. Макар че никой не е в състояние да каже кога именно ще се случи слънчевото изригване, ТКП използва различни методи за изчисляване на приблизително очаквания времеви прозорец.

Ако свържем разказите на същества, говорили с Кори, със съобщенията на други инсайдери, тогава изглежда, че слънчевото изригване ще се случи през 2023 г. или малко по-рано. Може би по-рано, но не по-късно. И, отново, решаващият фактор е нашата готовност като колектив. На тази интересна среща през март 2015 г.  Алиансът на ТКП много се интересувал от това, което Ра говорил за това събитие и за неговите последици. Алиансът знае, че гигантските сфери ще „смекчават” прехода, ще го правят по-плавен, и постепенно съвсем ще изчезнат. Именно това се случва сега. Сферите вече почти са изчезнали. Това е само малка част от цялата информация за гледната точка на извънземните, получена неотдавна от Кори.

РАСАТА НА ДРЕВНИТЕ СТРОИТЕЛИ

В сагата на Кори Гуд ”Космическо Разкриване” участват много интересни персонажи. От време на време аз ще слагам параграфи (в скоби), за да помагам с разяснения на предисторията. И преди да започнем, трябва да разгледаме още едно основно положение: как се свързва Расата на Древните Строители със Закона за Единството.

Първо, съществуват две различни ТКП – Междузвездна програма на ВМФ (Военно-морския флот), в която е работил Кори, и програма на ВВС/ВПК (Военно-въздушните сили/Военно-промишленият комплекс), за която са добре осведомени други инсайдери. Програмата на ВПК се фокусира предимно върху замаскирани летателни апарати-носители. Те имат кораби, които не са способни да напускат нашата Слънчева система.

Общо взето, те са предназначени за използване в сценария „частично разкриване”, докато Междузвездната ТКП на ВМФ остава засекретена. Участниците от ТКП на ВПК прекрасно осъзнават, че нашата Слънчева система е „космическо сметище” на много древни прозрачни руини, като куполи, обелиски, пирамиди и подземни градове. Най-старите руини се датират на 2,5 милиарда години. Хората, които са ги построили, се считат за Расата на Древните Строители. За тях се знае много малко, защото всички надписи са изтрити, а технологиите са изпокрадени.

ДИРЕКТНА ВРЪЗКА СЪС „ЗАКОНА ЗА ЕДИНСТВОТО”

След като Кори сподели с мен тази информация, аз веднага осъзнах директната връзка с материала „Законът за Единството”. По-конкретно, цивилизацията, която нарича себе си Ра, казва, че произхожда от планетата Венера в нашата Слънчева система. Те обясняват, че са строили пирамиди, обелиски и са достигнали изключително високо ниво на технологиите преди своето Възнесение в четвърта плътност. Освен това, ясно се посочва, че те са се развивали от трета плътност на Венера преди приблизително 2,6 милиарда наши години. С помощта на напреднали методи ТКП са датирали множество древни руини и са дошли до извода, че тяхната възраст е от един до два  милиарда години, ако не и повече.

Аз не разбрах веднага, че Расата на Древните Строители са Ра, но веднага, щом го осъзнах, получих отговори на много въпроси. През декември 2017 г. Кори е станал свидетел на различни събития и в тази връзка навлизането на Оумуамуа в нашата Слънчева система се оказва, че не е случайно. Кулминацията на космическата сага, за която ще прочетете сега, е станало откриването от ТКП на ВПК на оцелял древен космически кораб на Расата на Древните Строители и влизането във вътрешността му. НАСА нарече този кораб Оумуамуа. Може би той скоро ще стане най-значителният инструмент за разкриването.

А сега да се „потопим” в най-последния разказ на Кори. Както вече споменах, за в случай, че сега за пръв път четете текст от „Космическото Разкриване”, на някои места аз ще слагам пояснения, които обясняват предисторията. Всичко по-долу е написано собственоръчно от Кори и се базира на неговите лични преживявания през декември 2017 г.

Продължение на Част 1:

http://lucecita.blog.bg/novini/2018/01/20/.1589246

Източници:

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1225-abr-legacy

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=389







Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572633
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол