Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2015 11:16 - "24 часа" изтриха статия за Лиляна Павлова като Снежанка, в заведение с тъщата на Пеевски
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 8540 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 05.01.2015 22:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageНа КОЙ е "24 часа"?


Вчера в 24chasa.bg се появи материал посветен на новогодишните лудории на Лилянка-Снежанка. Празнувайки в  хижа до Казанлък малко преди полунощ министърът на регионалното развитие се преоблякла като Снежанка и започнала да раздава подаръци заедно с Дядо Мраз. Клиент прави две снимки и ги праща на "24 часа", появява се статия, но след няколко часа изчезва, сигурно се е скрила в правителствения бункер "Дупка на забравата/Меmory hole" при Бойко Борисов, който също хич го няма. Гугъл обаче пази копие...Не, не, не от Бойко Борисов, слава Богу.

  Затова конграчулейшънс на българските медии, те започнаха 2015 изпълнявайки нарежданията на Министерството на истината, помещаващо се в Банкя, а може би и в мозъците на главния редактор и  собственика олигарх, който не иска да си разваля рахатлъка с властта или с Пеевски? Макар че не знам защо е това триене, Павлова  изглежда във форма, поотслабнала, а това по празниците си е за завиждане.

Може би обяснението за авто/цензурата се крие в последното ѝ изречение: В същото заведение, но на друга маса и в друга компания Нова година посрещна Пепа Янева. Тя е майка на певицата Цветелина Янева, която от години има връзка с Делян Пеевски.
 
 Днес Павлова е гостувала в БТВ и нека да позная дали е питана за статията - ЦЪ. Щеше да е неудобно докато се прави на Феята на магистралите да се задават въпроси като: А какво подарихте на тъщата на Пеевски? Миналия мандат бше КТБ, а сега какво? Милиончета? Милиарди? Още Лафки? С кои други олигарски тъщи напълно случайно, но редовно се засичате?  И защо още празнувате комунистическия празник Нова година? Дядо Мраз не го ли забраниха евроатлантическите ни партньoри? Това не е ли връщане на комунизъма?

Добре, че се е разминало, иначе историята щеше да замирише на монакски яхти, на една от които  Милен Велчев  беше щракнат с Иван Тодоров - Доктора. Или на писмото с Р.Овч. Но засега Лилето е цялата в бяло, като Снежанка, благодарение на зимния сън, в който са изпаднали медиите ни.

Има вероятност и това на снимката да не е Лиляна Павлова. Което пак не говори добре за стандартите на публикуване и оттегляне, камо ли опровергаване на статии.



Гласувай:
9



1. andrei - Мале,мале...
05.01.2015 17:14
Дъртата уруспия Снежанка...?!
цитирай
2. breg - Под вол теле
05.01.2015 19:08
Теле сте търсили, но сте намерили на вола оная работа. И какво като се е направила Снежанка? И какво като в заведението е била Пепа?
цитирай
3. asthfghl - Какво оттегляне, какви глупости?
05.01.2015 20:43
Статията и в момента я гледам в печатното издание на вестника!
цитирай
4. ssstto - Търсихме телета и ги намерихме
05.01.2015 21:11
Няма лошо като се е направила Снежанка, там телета ...няма, да де, Снежанките са във всякакъв размер и цвят. Обаче като в заведението е била Пепа? Еми не знаем ся, нали журналята са затова да питат? Ама нещо са се умълчали. И затова ли е свалена статията от сайта? По нареждане на Пеевски?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781970
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094