Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2020 20:03 - Кристалите-пръв приятел в Новото време
Автор: dianabercheva Категория: Лични дневници   
Прочетен: 930 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 17.09.2020 23:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Живеем в интересни времена! Все повече се говори за това, че на Земята преобладават нови енергии и точно те са виновни за проявата на непознати и нелогични усещания в хората. Тези прояви са както физиологически, така и психологически. Най-простото обяснение на ситуацията е, че човешкият организъм не може да догони вибрационно  ритъма на Земята, която преминава в ново измерение. Този еволюционен планетарен преход събужда многобройни енергии, в изключително наситен вид.

Освен това, 2020-та  е годината с най-много ретроградни планети (почти постоянно някоя планета е ретроградна, а често се застъпват по няколко ретроградни наведнъж) и това в повечето случаи оказва неблагоприятно влияние върху хората.

В резултат на всичко това зачестяват агресията, главоболията, депресиите, напрежението, сърдечните болки, изтръпвания на крайниците, безсънието и всякакви други психични и физиологични неприятни усещания.

В такива моменти, най-разумният и безвреден начин е да се обърнем към природата - разходките на открито, край естестените водоеми, в планините.... Но понеже повечето от нас живеем в града и обвързаностите ни с него са изключително тесни, а ангажиментите нарастват непрестанно, един от начините да се свържем с природата е чрез скъпоценните и полускъпоценни камъни.

За това съветвам - носете накити от скъпоценни или полускъпоценни камъни. Не само, защото са красиви, а и защото са проводник на фините енергии - обезвреждат и неутрализират, отблъскват и изчистват негативните влияния. Кристалите могат да ви закрилят, зареждат с енергия, да ви напътстват и подпомагат със знание, увереност и спокойствие. Те внасят хармония в живота и помогат да преоткриете своя вътрешен свят.

Не случайно природата ни е дарила с този огромен арсенал от кристали - лечители. Ако желаете енергийна помощ за плавно преминаване и адаптация в новата вибрация, свържете се с тях!

Днес човечеството е загубило сетивността си да долавя енергията на заобикалящия го свят, която задвижва всичко. Това е причината да се е потопило толкова надълбоко в матрицата.
Време е обаче, вече  да се пробуди и да осъзнае, кое е истински важно и стойностно в живота, обръщайки се към природата и нейните лечебни богатства. Кристалите и минералите са наши приятели, на стотици хиляди и милиони години, които познават много по-добре от нас земните цикли на живот и промените, през които планетата ни преминава.

Сега човешкият род се намира на прага на огромна промяна. И едно замърсено съзнание с нарушено функциониране между дух, душа и тяло, не е в състояние да издържи на високите вибрации, които настъпват към Земята. А всичко в живота е енергия и в зависимост от това, как човек живее живота си, зависи по какъв начин управлява тази енергия. Съзнателното управление на енергиите обаче не е присъщо за голям брой хора. И точно тук идва, за да се намеси помощникът-кристал.
За това, снабдете се с няколко кристала по ваш избор, поставете ги в къщи, в чантата си или в джобчето си и ще се убедите в онова, за което говоря.

Хубаво е полускъпоценният камък да е в допир с кожата, така въздейстието му е по-силно. Именно за това аз препоръчвам накититите от полускъпоценни камъни.
Ако, обаче, не сте фен на претенциозни бижута, дори едно малко медальонче с кристал, на кожена каишка ще е достатъченно да ви помогне да се чувствате защитен, балансиран и хармонизиран. Гривна от полускъпоценни камъни ще изиграе същата роля.
Колкото повече хората вървят по пътя към новото, толкова по-силно привлечени ще са от кристалите и все по-масово ще преоткриват тяхната сила и функционалност.


Диана Берчева











Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, dianabercheva. Имам о...
11.01.2021 21:37
Здравей, dianabercheva. Имам около 160 полускъпоценни камъни на висулки. Не знам някой да има повече. Интересни са ми, но не се съобразявам със свойствата им и влиянието върху зодиите. Не че не вярвам в това, а ги подреждам по реда на покупка на верижки. Аз имам тема за полускъпоценните камъни:
barin.blog/hobi/2015/12/01/poluskypocennite-kamyni.1411594. Мисля, че добре са описани.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dianabercheva
Категория: Лични дневници
Прочетен: 460777
Постинги: 559
Коментари: 68
Гласове: 646
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031