Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: diven
Категория: Технологии
Прочетен: 515293
Постинги: 120
Коментари: 598
Гласове: 280
Постинг
27.03.2020 12:30 - Да си помогнем сами
Автор: diven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 481 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.03.2020 12:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Всичко е вибрации"! Нашите мисли също. Телата пък ни са проява на "затворена" вибрация в материя формиращи органите, а те обединени оформят и аурата ни – обобщен израз на вибрационната ни същност.
"Вселената е ментална"! Съществува "подреденост" на вибрациите – Съзнание. Ние съобразно вибрационната ни същност (аурата), заемаме подходящото място в нея. Не можем да излъжем Твореца. Той е Първопричината!
"Промени себе си, за да промениш света"! Тогава се променя вибрационната ни същност и се озоваваме на съответното си място.
Творецът може да си променя Съзнанието, но ние не можем да му го променим пряко и всяко наше действие се приема за намеса и се задейства защитният механизъм: "Първичното равновесие". Това Му позволява да отсява полезното и да променя Себе си, както и да разрушава ненужното, въздействайки ни чрез карма-съдба: природни бедствия, премеждия, болести (вируси)…
Излиза, че сами сме си виновни защото не осъзнаваме Твореца и не се съобразяваме с Съзнанието Му! Нашето мислене и действия, задействат Първичното равновесие и Нищото (вибрациите са невидими за нас) ни се противопоставя, като дефазира, "обръща" нашата вибрация и "нулира" въздействието и върху себе си . Съпротива ни на този процес го прави само по-болезнен. "Нещата се случват за нас, а не с нас". Първото е урок, а второто страдание. Ако някой е лош с теб, огледай се в него, разпознай се, благодари на Душата му и осъзнай същността на Любовта…
Проявявайки се съобразно Съзнанието на Твореца, чувството, че си човек се променя в усещане, че си Творение проявяващо Любовта Му!
Животът ни като човешки същества изолирани от Съзнанието на Твореца извиква в нас едно усещане за неудовлетвореност и разочарование. В повечето случай са ни виновни "другите", което задълбочава личните ни драми. Озоваваме се в затвора изграден от "правилното" ни негативно мислене.
"Промени себе си, за да промениш света" или той ще те накара да се промениш...
Неосъзнато ние сме в процеса на живота, а осъзнавайки (умът се вслушва в Душата) сме самия живот - Творение...
Осъзнаването на гореказаното е развитие! За да се попречи на този процес се прилага контрол: Тоталитаризъм, "потискане" на мисленето... Демокрация, "изтриване" на мисленето...
https://divensvet.wixsite.com/diven/poslanie

image



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Блогрол