Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2019 09:09 - Без да ще, Борисов издаде, че "Европейската" "Народна" Партия е подбудителят на корупцията.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 914 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 22.04.2019 10:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Налага се днес на Цветница, денят в който преди две хилядолетия и камъните в Ерусалим биха завикали "осанна", да говорим за дашната Меркел, ишиаса на Юнкер, и за ПРЕСТЪПНАТА роля на тяхната "Европейска" "Народна" Партия в Европа и у нас.

АМЕРИКАНСКАТА радиостанция "Свободна Европа" "откри" имотните далавери на Цветанов. Защо ги "откри" СЕГА, след като ПРЕЗИДЕНТЪТ на България ги обяви преди ДВЕ ГОДИНИ? За да поеме ръководството на казуса? Радио-гласът на САЩ отприщи нашите "свободни" медии. Цветанов побегна в САЩ. Върна се след 3-4 дни ПРЪЩЯЩ ОТ КУРАЖ, разгроми нашите медии и особено БСТВ на БСП, И остана зам-председател на ГЕРБ и шеф на изборния щаб!!! Явно, такава инструкция е донесъл от зад океана.

Бойко Борисов се видая в чудо. Особено след като в негово отсъствие Цветанов си издейства статут на "съветник" на парламентарната група на ГЕРБ. И на това отгоре се изпусна да каже, че НИКОЙ в България не може да го свали от власт. Което си се оказа истина. И Бойко Борисов започна паническа предизборна офанзива. И в паниката, без да ще издаде, че "Европейската" "Народна" Партия е подбудителят на корупцията. А Цветанов издаде Кръстника...

Не го казаха в прав текст, разбира се, но достатъчно ясно:
ББ вика "Те (БСП) ще ми говорят за корупция. Ние (ГЕРБ) НЯМАМЕ НИТО ЕДИН СПРЯН ФОНД". Има предвид европейските фондове, отпускани или спирани от "Европейската" "Народна" Партия, която има ЦЯЛАТА ВЛАСТ в Европейския Съюз.

Да напомним. През 2009г. ЕНП предизборно спря европейските плащания за Тройната Коалиция начело с БСП и Станишев. Спря ги ПО ПОДОЗРЕНИЕ, недоказано подозрение за корупция. Това реши изборите в полза на ГЕРБ, спешно приет за член на ЕНП. След изборите парите веднага бяха дадени на доверие в аванс, и това доверие НЕ СЕКНА ДО ДНЕС, въпреки серията корупционни скандали и оставки, зарад злоупотреби с пътища и имоти.. ФОНДОВЕТЕ СИ ВЪРВЯТ ДО ДНЕС.!!!

И ББ в паниката извади и "аргумента" за спрените фондове. Паника, защото властта в ГЕРБ май вече не е у него, а у заместника държащ връзката с Вашингтон.

Но тук не за ББ, ЦвЦв и ГЕРБ е въпросът, а за "Европейската" "Народна" Партия, която държи ЦЯЛАТА власт в Европейския съюз. Властта на една КОЛОНИАЛНА администрация. "Е""Н"П на добродАшната Меркел, поканила МИЛИОНИ НЕЗАКОННИ мигранти в родината си и В ЦЯЛА ЕВРОПА. "Е""Н"П, на Жан Клод Юнкер, с неговия ишиас, който "не забеляза" беззаконието на Меркел и не защити Европа. В чий интерес? Риторичен въпрос.

Да, без да ще, Борисов издаде ГЛАВНОТО - "Европейската" "Народна" Партия спира и дава европейските пари на партиен принцип. За своите хора корупцията е разрешена, а чуждите са осъдени по принцип. А ЦвЦв издаде КОЙ КОМАНДВА  и ЕНП, и ГЕРБ, и България. И че тоя командващ, по своя стара традиция, няма нищо против негодяите, ако са НЕГОВИ негодяи.

ПП: Не изтрих обичайните коментари на Апостолофф и Божинката, за да останат като документ за РАВНИЩЕТО НА МИСЛЕНЕ на психо-десните. Те не са забелязали милите, макар че им напомних, че Борисов беше докаран на власт от "Европейската" "Народна" Партия, и 10 (десет) години го крепи тая партия и С.А.Щ. Значи, според психо-десните, САЩ които победиха СССР без да пукне едно пищовче, са безпомощни пред един БИВШ български комунист.



Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Престъпници в Европа са само комунягите!
21.04.2019 11:43
Де факто и де юре!
цитирай
2. bojinkata - Де факто и де юре! Правилно, ...
21.04.2019 11:54
apostapostoloff написа:
Де факто и де юре!


Правилно, комунягите, които са 90% в Герб! За първи път простол е прав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953620
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031