Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07 05:43 - ПОСЛЕДЕН ПОСТИНГ
Автор: bosia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 53084 Коментари: 100 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗА ТЪЛПАТА КУКЛОВОДИТЕ И САМОЖЕРТВАТА

Няколко пъти сядах да пиша това есе и все нещо се се случва, та започвам отново. Надявам се, че този път ще го довърша.
В това есе ще ще засегна както тълпата, която в една голяма степен решава настоящето, така и т. нар. "здрав селски разум", действията на кукловодите и страха от саможертвата на тези, които сега владеят ситуацията и искат да я владеят още дълго време.
Открай време, още в Римската империя овладяването на тълпата е било от изключително значение за властта. Това е гарантирало улицата и поддръжката дори на най-неприемливите решения и откровено противонародните закони, практики и пълната липса на свободи, права и справедливост.
Тълпата е агресивна, разюздана, без правила, без посока, без критерии, без стратегия. Тя е изпълнител на временното си настроение и ако се намери някой, който да насочва тази безумна енергията в желаната от него посока се превръща в голяма сила, която е способна да разрушава всичко по пътя си. Тълпата разчита на силата на множеството и на анонимността си. Въпреки това и там има неписани закони. В момента, в който кукловодът покаже кюфтето, започва невиждана вътрешна битка в тълпата кой ще стъпи на повече тела и ще се покачи на по-видимо място, за да бъде "забелязян и оценен" от кукловода. Затова и в интернет и блога ми е пълно с "изяви" на анонимници, които ме изкарват човек на Сорос, на Путин,, на БСП, на Радев, На ДПС и на кого ли не. Само че аз имам имунитет срещу такива измекяри, защото съм преживял това преди повече от 30 години.
Мислех да пиша повече за тълпата, но това изведнъж се обезсмисли.
Нека кажа две думи и за т. нар. "Здрав селски разум".
Такъв просто не съществува. Българският селянин залага на силата /когато я има/ и на хитростта и коварството, когато я няма. По този въпрос-толкова!
Нека споменем и кукловодите.
Преди всичко трябва да знаем, че те са отлично информирани, стратегически и тактически подготвени и разполагат с всички власти и институции в страната. Тези, които не се подчиняват, бързо биват елиминирани от властта. По принцип те използват зависимостите, включително и криминалните, за да държат в подчинение властите и институциите. Да не би да не знаят за двете присъди на Борисов, за престъпленията на Цацаров, за Пеевски, за Порожанов, за Московски, за далаверите на Каракачанов и Корнелия Нинова?
Знаят прекрасно това и поради тези причини са назначени на тези постове. А това, че не ги махат веднага е лесно обяснимо. В тях са вложени пари и те трябва да се върнат. Не е толкова лесно да "похарчиш" назначени управници, които още носят дивиденти и държат тълпата.Другата част от назначените са лесно управляеми глупаци, които безропотно изпълняват всички заповеди и разпореждания на кукловодите, предадени чрез съответните криминални структури на властта. Справка-Цецка Цачева, Цвета Караянчева, Захариева и др. и др.
За слугинажа на медиите няма да се разпространявам. Естествено е заедно с тълпата да се държат и медиите. Иначе всичко отива по дяволите.
Накрая, понеже не ми останаха сили, ще кажа нещо и за моята гладна стачка.
Ако има някой, който напълно разбира целите на безсрочната ми гладна стачка и изпада в паника от нея-това са именно кукловодите. Единствено те разбират, засега, далечната ми цел и тя никак не им харесва. Моите приятели все още са далеч от разбирането на мотивите и целите ми. Те емоционално и малко детински възприемат моя протест и са далеч от осмислянето му.
Моята саможертва би откъснала една значителна част от тези, които се колебаят и би накарала тези, които живеят в чужбина да пренебрегнат и прецакат кукловодите, което никак не им е приятно. Така тяхната тълпа ще става все по-малък и по-пренебрежим фактор. Те затова толкова упорито се борят за живота ми.
От друга страна аз съм съм поставил такива условия /особено второто/ че няма как да мърдат.
Но това си е техен проблем.
Аз съм си казал думата.

Гласувай:
32
31. apostapostoloff - Отвратителни,
22.07 06:24
чудовищни тъпотии!
цитирай
2. attila - Последния Постинг ще Бъде Върху Надгробната Плоча на Последния Комунист !
22.07 07:34
АДАШ !

Последния Постинг Трябва да Бъде Върху Надгробната Плоча на Последния УБИТ Комунист или Милиционер !

ДА СЕ ЗНАЕ !

Задунайския КЕНЕФ 74 години се Управлява от Комунисти и Милиционери, Тоест Терористи и Убийци и от Децата и Внуците на Тези Терористи и Убийци !

Срещу Терористи и Убийци се Действа и ще се Действа САМО и ЕДНСТВЕНО със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА.

КОПЕЛЕТАТА и КУРВИТЕ Изсрани в Семейства на ТЕРОРИСТИ от БКП и УБИЙЦИ от МВР и ДС-ДАНС са също ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ !

Произхождаш ли от Семейство на Комунисти и Милиционери, Тоест ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ ти също си ТЕРОРИСТ и УБИЙЕЦ, Подлежащ на ЛИКВИДИРАНЕ !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР Е КАТЕГОРИЯ ПОДЧОВЕК, ДЕГЕНЕРАТ, ЖИВОТНО, УБИВА СЕ САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ !!!

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета.

Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери,Деца на Милиционери,Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
3. radostinalassa - Уверена съм, че резултатът ще бъде добър
22.07 08:21
И в политическо отношение, и във физическо такова. Българите в чужбина са освободени от материалните окови в сравнение с нас.
цитирай
4. ivanbunin - Босия е син на активни борци против ...
22.07 09:54
Босия е син на активни борци против фашизма и капитализма.
Баща му го избутал да завърши с диплом руска гимназия.
Баща му го отървал от служене в казармата с фалшивия мотив за толкова слабо зрение, което го прави негоден за военна служба.
Баща му го записал в Софийския университет да следва руска филология. Босия го изтърпяли да се мотае из Университета цели три годинки. Той лично съобщава, че е престанал да бъде студент, но не казва колко изпита все пак е взел през трите години.
Бесен от него, баща му поискал да се нормализира фалшивото му медицинско и Босия се оказал в казармата. Като не щеш Университет, хайде в казармата.
Босия е горд, че около 60-70 дена е прекарал в казармения арест.
И оттогава - нещо като дърводелец, нещо като разхайтен син на антифашисти, нещо като нищо...
И така до ден днешен.
Излиза, че днес прави четиридесет дена гладуване.
Как ще се измъкне Босия този път?
Ами гледайте, ще видите.
цитирай
5. udrus22 - Ето ги блоговите уроди, довлекли се ...
22.07 10:21
Ето ги блоговите уроди, довлекли се пак тук като мухи на лайно.
Те не виждат уродливата практика в блога, където едно лудо човече от Две могили, главен враг на босия и постъпката му, помпи всички вонящи путиноиди като него и некадърни луди графоманки като едни от Калифорния,Ямбол и търновските села, а тъгата може би единственият истински човек в тая кочина.
Тъжно и страшно ще е босия да си иде не за друго, а защото деветдесет на сто от народа в тая държава е като тия лайна по горе.
Е, десет на сто са хора.И дано саможертвата си струва.

цитирай
6. radostinalassa - udrus22
22.07 10:40
Ти не разбираш положението на хората. Те трябва да издържат деца, да се хранят. До това положение са докарани нарочно , за да може много лесно да се управляват. Не е вярно , че 90% са дебили. Даже циганите осъзнават колко е тежко положението ни.
Ние поне въставаме срещу джендър политиката, ГМО храните. А какво да правят западняците ? Те и в това отношение са прекарани.
цитирай
7. zuzi0550 - 2 пъти го прочетох и не мога да раз...
22.07 11:12
2 пъти го прочетох и не мога да разбера какво искаш да кажеш?
цитирай
8. udrus22 - Гладните стачки преди 10 ноември ...
22.07 11:25
Гладните стачки преди 10 ноември бяха знак, че е гадно.
Гладната стачка на босия показва, че сега също е гадно.
Ето това иска да покаже босия.

Той вече няма да има сили да поддържа блога си.За щастие на лайноядите тук.
Няма да има блог на босия.
Ще има на непрекъснато помпани идиоти и идиотки, мъжки и женски ЧУчела.
цитирай
9. christo46 - Завещание
22.07 11:27
Очевидно това е прощаване със земното. Жалко - не разбирам това бързане.
Четейки постинга на ivanbunin разбирам, че тази саможертва е преждевременна. Не бива да се обръща внимание на "индивиди" (не мога да кажа хора) с органична нетърпимост към истината.
Сбогом
цитирай
10. stihh - Хаха, Стоянчо ме напомпи. Аз съм на ...
22.07 11:35
Хаха, Стоянчо ме напомпи.
Аз съм на първа.
А босия в девета глуха.

Елица
цитирай
11. alexdim - Историята
22.07 12:05
Историята не помни протагонисти и антагонисти на думи - помни тези на дело. Босия прилага буквално апостолското "дела трябват, не думи". Историята ще го запомни тъкмо за това.
цитирай
12. geridi - Е, не може ли по-кратко бре, чак до ...
22.07 12:11
Е, не може ли по-кратко бре, чак до Римската империя стигна?!:D Аз пък съм за джендъра. Така една жена вместо да бъде малтретирана, може да си намери половинка, с която да си помагат, а не да обявява гладна стачка. Примерно. Съжалявам, но за джендъра са си виновни мъжете и нестихващата им простота. Някъде бях чела, че ако няма мъже, светът ще е пълен с дебели и щастливи жени. Не съм сигурна. Факт е, че се ужасявам като видя прекалено нежен мъж, ако твърди де, че е, иначе приемам като приятелка, но... не е чак толкова трудно да съвместяваш нежност и мъжественост. Въпросът е искаш ли да се постараеш или не.
Та... не знам за какво гладуваш, жалко е да се стига до там. При толкова издали книжлета, таки ли няма един с инфо за проекти за кандидатстване и опреснени умения как се прави проект?! Иначе може да разпъвате локуми за визуализацията, за да богатеете за сметка на някой, разправяйки му глупости. Не визуализирам никого конкретно, да не се приема като лична нападка.
цитирай
13. geridi - И сега всички седят и гледат онлайна ...
22.07 12:14
И сега всички седят и гледат онлайна кой тип самоубиец е:хистеричен или нехистеричен.
цитирай
14. stihh - А пък аз няма да обявявам гладна с...
22.07 12:19
А пък аз няма да обявявам гладна стачка.
Животът е хубав.
Е, в Калифорния ми е скучно, нямам си никого, но пък в нета съм велика.

Ей го, кача постинг, напомпят го, пъпа се най отгоре и се кефя.

А босия даже няма кой да го напомпи.

Елица
цитирай
15. go4eto - Е хайде
22.07 12:25
лек ти път към отвъдното. И предупреди да не те обуват и да не те къпят, че няма да си себе си на оня свят.
Да разбирам ли, че повече няма да се появяваш в блога или това беше само поредния епизод от сапунката?
цитирай
16. geridi - Не искам въобще да роптая срещу у...
22.07 12:26
Не искам въобще да роптая срещу управлението. Вчера стигнах до извода, че за да имаш самообладанието да отговаряш за цял народ, трябва да имаш смелостта да обереш и банка. Дори да смяташ това за нередно. В този ред на мисли с книжките... за запознатите... само с две грешки и визуализация забавих средства на организация, които цял отбор с грешки надали е стигнал като сума. По тая причина бих ви навряла в психиатрия и не бих ви извадила от там, въпреки че много си противореча. Веднага оргазмено ще заключите, че поне съм жива. Макар и с натровено тяло.
цитирай
17. geridi - Демек пак оставка. :D И колко години ...
22.07 12:42
Демек пак оставка.:D И колко години още? Ше го гледаме тоя цирк. Едните на лево, другите на десно. Вървим към разединение. В интерес на истината четейки за Норвегия... все повече обиквам родината, което е плашещо.
Гладна стачка с бира и картовки ти препоръчвам.:D
цитирай
18. udrus22 - Хубаво прави босия, че не трие ко...
22.07 12:58
Хубаво прави босия, че не трие коментарите.
Така всеки вижда нормалните коментиращи и лайната на два крака.
цитирай
19. radostinalassa - Наистина си с натровено тяло geridi
22.07 13:02
Имай предвид, че тук влиза и мозъкът. Ние, които имаме деца не сме съгласни джендъри да осиновяват чужди деца и да ги възпитават. Това са болестни или поведенчески отклонения, които ще се отразят на децата. Децата имитират поведението на родителите си. При такива деца е отчетен по - голям брой на самоубийствата. Това е либералната идеология - ненормалното да се налага като норма , и така да се потискат правата на болшинството хора.Да не би целта да е всички да станем ненормални ? Тук пак ще се намеси църквата, надявам се. Размътили са вече главите на младите. При моите деца не е така за щастие.
цитирай
20. geridi - Ами аз няма да ти давам повече идеи за ...
22.07 13:09
Ами аз няма да ти давам повече идеи за книжлета, разяснявайки ти основите на джендърските отклонения, просто защото ми омръзна да съм потенциален дарител на мисли, за някой, който богатее от глупости. Въй не думай за църквата, щото :D ти въобще не си наясно с каквото и да е явно?!
цитирай
21. geridi - Като толкова книжлета издадохте, ...
22.07 13:12
Като толкова книжлета издадохте, така ли не можахте един проект да скалъпите?! Не ме блазни какво се случва с дневните центрове. Онази жена пак проси от мъжа си, а дори и да вкарате него, това вече нищо не променя май?!
цитирай
22. ivanbunin - Босия, Босия. . ., като вижда човек ...
22.07 13:14
Босия, Босия..., като вижда човек каква дребна риба цаца плува из твоето уж публично пространство, дори никога да не е чувал за теб, на секундата ще схване, че и ти си точно от тая порода, само че смърдиш по-отвратително...
цитирай
23. radostinalassa - geridi
22.07 13:25
Аз черпя идеите си за постинги / които са копи пейс между другото / не от такива деца като тебе. Не спори с науката , дете. Така правят соросоидите. Ние мислим за децата си, и покрай тях и за тебе.
цитирай
24. myriad - Човекът
22.07 13:35
е свободен да прави, какъвто театър намери за добре.
Никой не го преследва за това, дори му обръщат внимание.
С този манипулативен начин - който каквото сам си прави - никой не може да му го направи.
цитирай
25. radostinalassa - Излиза , че човек може и да се ..
22.07 13:40
самозапали, ако иска и пак няма да му обръщат внимание. Това е патология. Ако беше в друга страна, щяха да се махат и те ,след като откраднат 500 евро. А тук крадяли по 4 млрд от приходите и толкова от разходите, чрез обществени поръчки. Браво на Босия.
цитирай
26. valdor1356 - О, не, как последен постинг! И ...
22.07 14:08
О, не, как последен постинг!
И какво ще правя аз, след като само заради Кольо влизам в блога и заради Джул?
Всичко ще изгуби смисъл!

Кольо, самурайо мой, не си отивай!
Обичам те!
цитирай
27. valdor1356 - Атилла, сладкишче, искам те! ...
22.07 14:09
Атилла, сладкишче, искам те!


Искам си и Джул!
Къде е Джул???.?.
цитирай
28. radostinalassa - Не се притеснявай толкова
22.07 14:10
Босия няма да си отиде. Ще си отидат други и не знам, какво ще правиш без тях ?
цитирай
29. valdor1356 - А пък Бунин не е цаца, а цяла акула!
22.07 14:13
ivanbunin написа:
Босия, Босия..., като вижда човек каква дребна риба цаца плува из твоето уж публично пространство, дори никога да не е чувал за теб, на секундата ще схване, че и ти си точно от тая порода, само че смърдиш по-отвратително...


И смърди очарователно!
Искам си и Бунин!
цитирай
30. myriad - radostinalassa
22.07 14:14
Когато човек е манипулист... може всичко да опита - само и само да е неговото. Той е свободен човек с главата си - никой не може да му попречи да направи каквото и да е. И да права си - неговото си е патология. Не му е лесно на човекът.
цитирай
31. valdor1356 - Дано, мила, Кольо да остане!
22.07 14:15
radostinalassa написа:
Босия няма да си отиде. Ще си отидат други и не знам, какво ще правиш без тях ?


А ти носиш ли сутиен?
Аз- никога!
цитирай
32. geridi - Били се грижили за своите деца и п...
22.07 14:22
Били се грижили за своите деца и покрай тех и за мен... хаха... децата ви тогава са нонстоп полуумрели бе.
цитирай
33. radostinalassa - myriad
22.07 14:30
Имах предвид обратното. Това , че да не обръщаш внимание на такава постъпка е патология.
цитирай
34. radostinalassa - geridi
22.07 14:32
Ти нямаш понятие какви са децата ми, но аз те прецених горе долу покрай десетината коментара. Така , че трябва да се уточниш малко.
цитирай
35. geridi - Не спори с науката дете. . . ти наи...
22.07 14:33
"Не спори с науката дете"... ти наистина не мислиш какви ги говориш. Във физиката се сочи наблюдението като първо правило. Освен това ако не се е спорило с науката, още щеше да живееш в пещера.
цитирай
36. myriad - А за какво трябва
22.07 14:33
да обръщам внимание. Какво толкова е станало. Някакъв човек е решил да протестира с глад... то това си е негова работа.
цитирай
37. radostinalassa - geridi
22.07 14:38
Исках да кажа, че моите постинги са изявления на учени. Смятам, че освен наблюдението са използвали и изследвания. Затова съм права, че ти спориш с науката в мое лице. Или не е така ? И защо мислиш , че децата ми биха били полуумрели. Вярно е обратното, поне според мене.
цитирай
38. radostinalassa - myriad
22.07 14:40
Ако бяхме в Ориента - да..Но ние сме в демократична Европа, обрахме доста негативи, като и върнахме само гейските ценности , и мигрантите , за да са само за нея.
цитирай
39. myriad - Ти пък на къде заби.
22.07 14:50
Няма смисъл.
цитирай
40. balar - "Държавата
22.07 14:51
е като човека, вмирисва се от долу на горе." - не си спомням къде съм го чел, но май е истина, а ако е истина то усилията за промяна са сизифов труд.
цитирай
41. radostinalassa - А аз съм чела на друго място, че..
22.07 14:57
Рибата / държавата / се вмирисва откъм главата. Може би ти имаш предвид долната и глава, макар, че звучи пошло.
цитирай
42. radostinalassa - myriad
22.07 14:58
Не те разбрах . Аз винаги пиша това, което знам. За да го запомня още по - добре.
цитирай
43. geridi - Въобще не мисля да се уточнявам. ...
22.07 15:03
Въобще не мисля да се уточнявам. Правили били изследвания. Ха представи си, че моята хипотеза е, че управителите на хомеопатията държат и традиционната медицина. И така е удобно да участваш в изследване, без да се противиш. Така че когато предлагаш Гален, Пена и сие, си давай сметка, че можеш да объркаш някой а носиш най-малко морална отговорност за това, че отричош стандартната медицина, после обаче се извърташ и говориш за спешна медицина. Тя измислена от фомеопатията у лето преди новата Ера?! Явно са усетили вълната ми, га са решил да си починат малко.:D
цитирай
44. haralanov - Здравей, Николай!
22.07 15:05
Говорихме по телефона и аз на 100% те подкрепям!!!
Жалко, че племето българско ще си остане такова!!!
Не искам да умираш!!!
цитирай
45. geridi - та са решили да си починат малко. ...
22.07 15:07
та са решили да си починат малко. Корекция.
Доколкото ориента... на ти морални същества. В брак девствени. :D Нали искаш праведност.
цитирай
46. radostinalassa - Или са усетили моята вълна
22.07 15:11
Сто пъти ти казах, че това са сигурни неща. Не става дума за хомеопатия. Даже не си чела. Става дума за билки / те не са вредни, защото в тях природата е балансирала състава , за наше успокоение / . Минерали - хумата не е радиоактивна, както смята д - р Оливие / какво невежество /. Представи си да си направиш маска с радиоактивна хума. Броячът ще запищи. А във всяка листовка на лекарство пише за вредни ефекти. Ето това е самоубийство.
цитирай
47. geridi - По математика имам 5. 33 общ успех, ...
22.07 15:18
По математика имам 5.33 общ успех, физика 5, химия 6, биология 6, във висшето 4 и 5 по математика, защото преподавателят беше чудесен и беше обяснил като знаеш това и това за колко си. Понеже ако сега трябва да решавам нещо, първо ше трябва да си поприпомня... за мен винаги е било важно да знам само, че стига да искам, съм си поставила добри основи за да споря с науката..
Та не ми казвай да не споря с науката, защото това е най-тъпото, което може да каже човек на науката. Последно имаше твърдение, че последните 50г.имало възможност да се е работило в погрешна посока, нещо за формули беше. Само защото всички папагалствали и тръгвали от погрешна точка.
цитирай
48. radostinalassa - Има и отровни билки
22.07 15:19
Напр. чистотел. Пила съм чай по 1 глътка през 1 -2 часа при болки в гърлото . Наистина действа и не умрях. И черният ми дроб е добре.
цитирай
49. ivanbunin - Босия. . ., Босия. . ., заприличахме ...
22.07 15:19
Босия..., Босия..., заприличахме пред твоята клоунада на тълпа комици от самодеен театър, сбъркали погребение със сватба...
Появи се обаче една висока дама от висшето общество, която еднакво прави чест и на сватба и на погребение.... На всичкото отгоре дамата фриволничко съобщи, че няма сутиен... Живей, Босия, иначе ще оставиш дамата да прави чест на мен, а ти си завистлив човек... и никога няма там да си простиш, че аз ще бъда щастлив не С, а ДО дамата.. И ще поискаш гладна стачка до оживяване, обаче Свети Петър не дава и не дава... Тогаз - вечно в пъкъла???
цитирай
50. radostinalassa - Ние сме номер едно
22.07 15:32
Каквото и да значи. Важно е не колко имаш, а дали не ти пробутват грешни знания, които биха разболявали децата ти. Това е от мене.
цитирай
51. geridi - Въй, и аз съм съобщила същото. По...
22.07 15:40
Въй, и аз съм съобщила същото. Почти. Нося, но такъв, който не спира кръвообращението ми. Избрах зависнали пред липсващи. А театърът е изкуство. :D
цитирай
52. geridi - Аз допускам с кого съм разговаряла. ...
22.07 15:44
Аз допускам с кого съм разговаряла. :D Не ми се изрежда... или ми се. Бих чела с удоволствие книгите на Джеймс Клавел, любовните романи са ми блудкави вече, но разпознавам добрите "драскачи", а поезията не е поезия за мен без музика.
цитирай
53. balar - Не, имам предвид краката.
22.07 15:49
radostinalassa написа:
Рибата / държавата / се вмирисва откъм главата. Може би ти имаш предвид долната и глава, макар, че звучи пошло.


Думите ми са коментар към самият постинг и труда на г-н Босия. Не влагам цинизъм и не мисля да спамя сериозна тема! Предполага се, че всеки четящ поста би се сетил какво имам предвид.
цитирай
54. geridi - По политология имам 6. По история ...
22.07 15:49
По политология имам 6. По история също. По философия също. Сигурно и по психология. Нагледно ти показах, че като казваш не на джендъра, пак го викаш. И затова "босия" според мен е избрал да е нонстоп протестант?! :D Икономист-икономичен, поет-не на материалното?-на ти кофи за боклук и се чувствай възвишен... и т.н.
цитирай
55. geridi - Из хумора на управляващите. Ама ...
22.07 15:51
Из хумора на управляващите. Ама нали... прекланям се пред самообладанието и смелостта да поемаш риск. :D Дребна риба. Ако ти се изтупурка на вратата родната милиция ше видиш ти кой е дребна риба. :D
цитирай
56. valdor1355 - Колко жалко за теб, че не успя да си ...
22.07 16:08
Колко жалко за теб, че не успя да си кукловод на тълпата до този момент за своите цели. Нали! От гроба също няма да я поведеш. Ето ти две части от смурайския кодекс, на пръв поглед противоречиви една на друга.

" Няма нищо по- естествено от това да потърсиш причина да живееш. Но избереш ли да живееш, след като си се провалил в мисията си, ще си навлечеш презрението, което заслужават страхливците и нещастниците."


" ... Събери смелост и действай. Ако вярваме на някои, да умреш, без да си изпълнил дълга си, ще бъде напразна саможертва. Тя противоречи на самурайската етика и издава пресметливия дух на арогантните търговци..."П.п: жалко за теб, пред теб, че така и не намери начин да убеждаваш тълпите- тълпата не е виновна, че не си по- убедителен от други.


цитирай
57. geridi - Току що бях направена полуумрела ...
22.07 16:08
Току що бях направена полуумрела пак.:D Коментарите ти са най-интересното в поезията. За мен тя е нещо половинчато без музика. Току що вкарах пуетизма в суицида... :D но пък ако предметът литература се преименова в училищата на психология, може да се ориентират децата какво точно учат и защо млящят анализи. :D Патология, ви гетс бе?!
цитирай
58. radostinalassa - Но това е диктатура.
22.07 16:11
Къде е демокрацията ? Тук става дума за малки деца / за джендърството / . Те не могат да се определят по полов признак , докато не израснат достатъчно. В САЩ стават пълноленти чак на 21 години.
цитирай
59. radostinalasa - И аз не нося сутиен. Вреден е за мл...
22.07 16:21
И аз не нося сутиен.
Вреден е за млечната жлеза.
Освен това клетките на млечната жлеза изяждат радиацията.
цитирай
60. radostinalasa - Босия не знае какво иска.
22.07 16:24
ivanbunin написа:
Босия..., Босия..., заприличахме пред твоята клоунада на тълпа комици от самодеен театър, сбъркали погребение със сватба...
Появи се обаче една висока дама от висшето общество, която еднакво прави чест и на сватба и на погребение.... На всичкото отгоре дамата фриволничко съобщи, че няма сутиен... Живей, Босия, иначе ще оставиш дамата да прави чест на мен, а ти си завистлив човек... и никога няма там да си простиш, че аз ще бъда щастлив не С, а ДО дамата.. И ще поискаш гладна стачка до оживяване, обаче Свети Петър не дава и не дава... Тогаз - вечно в пъкъла???Ако слуша моите съвети, ще издържи без храна 3 години.
Аз съм автор на система за лечебен глад, която позволява на клетките да се хранят със гравитация.
цитирай
61. radostinalassa - Вие сте тролове
22.07 16:28
За да сте прави, вие гладувайте 5 години. Аз ще ви поддържам. Ще сте полуумрели , както сте сега.
цитирай
62. valdor1366 - Наистина са тролове, скъпа. Това е ...
22.07 16:33
Наистина са тролове, скъпа.
Това е един серсемин, който ми имитира Ника с два Ника!

Само аз съм истинската!
цитирай
63. blackpredator - тъжно
22.07 16:33
спорната гладна кауза на Босия, изразена в постинга и стачката,
да я нахранят с простотията си Полигор с нам'колко ника, радостинамноопроста и
новата стара трътка гериЗи..

Босия,
тоя мат'рял е 80% активното лице на блога и държавата...
прочети втори път коментарите под постинга и си спретни една вратна пържола..
цитирай
64. geridi - За съжаление с"на мен ми по...
22.07 16:43
За съжаление с"на мен ми помогна" пак се правят експерименти. За джинджифила четох и изпаднах полуумрелост пак. Ъъъ... и по маркетинг в средното имах 5 или 6.:D Формули на изуст не помня. А и оценката ми във висшето перфектно показва отношението ми към маркетинга в медицината./3/
цитирай
65. geridi - Убих инерцията. Хубав ден.
22.07 16:45
Убих инерцията. Хубав ден.
цитирай
66. valeska - ...
22.07 16:46
Колко жалко… Самоубийството не е начин за доказване на идея!
цитирай
67. ivanbunin - Истинска е дамата, която цитира ...
22.07 16:47
Истинска е дамата, която цитира самурайския кодекс.
цитирай
68. geridi - Обичам ви приятелски. :D Гос'ди...
22.07 16:51
Обичам ви приятелски.:D Гос'дине/жо. Обичам хумора ти, защото ми напомня за едно копие, но за мен то си е оригинал. И нищо повече не искам освен от време на време да се докосвам до този хумор. То за друго не остана сили измежзу редовете.:D
цитирай
69. geridi - Не съм ти ровила в компютъра. :) Нали ...
22.07 17:10
Не съм ти ровила в компютъра. :) Нали ти/Ви казах, че говориш глупости като ми казваш да не споря с науката.:D
цитирай
70. анонимен - Ако кърмата беше толкова чудоде...
22.07 17:19
Ако кърмата беше толкова чудодейна... нямаше всяка втора жена да е с камъни в бъбреците след раждане, ми се чини на мене.
цитирай
71. анонимен - Според мен се осигурява нормален ...
22.07 17:20
Според мен се осигурява нормален кръвопоток.
цитирай
72. анонимен - Но пък ако си вярвала в това, ти пр...
22.07 17:21
Но пък ако си вярвала в това, ти прощавам. Понеже Едисон мисля, дето със сигурност го мразите тук, казвал, че знаел 1001 начини как да не направи крушка.
цитирай
73. krumbelosvet - МА КОИ СА КУКЛОВОДИТЕ
22.07 17:29
И КВО САКАТ. ТЕ ТВА Е ВЪПРОСО.
А на Николай Колев пожелавам здраве и просветление. И живот.
Поздрави.
цитирай
74. misbis - затворете паст,о, неразумни юроди,дето плюете човека
22.07 17:36
Какви велики ДУШИ са родени по тези земи. Толкова велики,та чак колосални. колкото по-черно е времето,толкова по-свещенни души идват. тълпата.....тълпата тя винаги ще я има,да вика “разпни го“. Органични портали,колкото щеш. Тази саможертва има значение отвъд реалността ни,там,където не е за всеки.
цитирай
75. stihh - Няма да противоречите на Стоянчо. ...
22.07 18:08
Няма да противоречите на Стоянчо.
Той е най мъдрият и най великият тук.
Естествено, след мен.

Щом казва, че радостина и гери са прости, значи е така.
Елица
цитирай
76. stihh - Освен това е най големият специа...
22.07 18:09
Освен това е най големият специалист по поетичния ректум на Полигор.
Има докторска степен.

Елица
цитирай
77. russianpredator - Няма да затворят паст.
22.07 18:18
misbis написа:
Какви велики ДУШИ са родени по тези земи. Толкова велики,та чак колосални. колкото по-черно е времето,толкова по-свещенни души идват. тълпата.....тълпата тя винаги ще я има,да вика “разпни го“. Органични портали,колкото щеш. Тази саможертва има значение отвъд реалността ни,там,където не е за всеки.На такива като дамата със самурайския кодекс и бунин мястото на задника и устата е разменено и те говорят със задника.
цитирай
78. geridi - Каза някой, че това е будното общ...
22.07 22:08
Каза някой, че това е будното общество. Или само тази шепа хора са безработни? А аз щях да предлагам да ми се спретне списък кой какво може и аз в свободното си време ще си се превъртам да видя дали мога да измисля нещо.
цитирай
79. geridi - Иначе. . . то и стомахът си имал мо...
22.07 22:42
Иначе... то и стомахът си имал мозък. Отделен от централния и гръбначния. :)
цитирай
80. geridi - А да. И поведение ала тип пиша ти о...
23.07 00:21
А да. И поведение ала тип пиша ти отличен, ама си много зле са за установяване на дистанция. А онзи К.К., който знам аз... е направил една грешка, която мен ме отблъсква. За съжаление повечето учебници са направени в този стил-полезна, но раздуто поднесена информация. Щеше ми се да му го кажа, защото и той е един урунгел, който има своята добра страна. Знам, че най-вероятно има своите изгоди от всичко това, знам, че веднага мога да намеря начин да го осмея, но дали има някакъв смисъл.
цитирай
81. getmans1 - . . . А, аз му препоръчвам една салата ...
23.07 00:23
... А, аз му препоръчвам една салата на първо време ... и не само да пише а и да чете и общува.


blackpredator написа:
спорната гладна кауза на Босия, изразена в постинга и стачката,
да я нахранят с простотията си Полигор с нам'колко ника, радостинамноопроста и
новата стара трътка гериЗи..

Босия,
тоя мат'рял е 80% активното лице на блога и държавата...
прочети втори път коментарите под постинга и си спретни една вратна пържола..

цитирай
82. pitashtia - Щом си решил
23.07 00:44
Щом си решил не е моя работа да те разубеждавам колко е безсмислена саможертвата в името на някакви идеали, не знам точно какви , които мнозинството не споделя . Но имам един въпрос и той е : Ако знаеш кои са кукловодите и не ти пука дори от смъртта , защо не ги назовеш поименно , ако не всичките , поне няколко . Домусчиев от тях ли е ?Подаряват му 50 милиона , не е шега работа . Какво разбираш под този термин кукловод , защото аз имам усещането за върхушка , за глутница .
цитирай
83. chavdar01 - А БЕ ТУКА САМО НАРКОМАНИ ЛИ ПИШАТ КОМЕНТАРИ?
23.07 00:51
АРЕ-Е-Е-Е,НАРКОМАНИТЕ,БЕГАЙТЕ ДА СЕ НАДРУСАТЕ ЧЕ И БЕЗ ТОВА ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ ОСВЕМ ДА ЧАКАТЕ БОЙКО ДА ВИ ПОДХВЪРЛИ МАЛКО КОКА!!!
ЕБАСИ ТЪПУНГЕРИТЕ!!!
цитирай
84. bbbb2 - Баси, тука имало повече луди отколкото мислех.
23.07 02:29
цитирай
85. looklikerain - Кукловодите
23.07 16:03
Ше изчакат да умрете и като лешояди ще размахат трупа Ви вместо хоругва, за да обяздят и изнасилят поредния протест.
цитирай
86. alexdim - Тролска вакхналия
23.07 20:29
Леле каква неистова вакханалия са си спретнали троловете. Не се ли усещат, че крякайки непрестанно колко Босия е прост, протестът му глупав и т.н. всъщност потвърждават обратното?
цитирай
87. geridi - Мне, защото написах, че за пубер ...
23.07 22:32
Мне, защото написах, че за пубер тръпките е важно да се знае, че търсиш някой като себе си. И при 7млрд.няма как да си единствен. Аз не съм чела книгата за лечебно гладуване, но пък знам как се захранва след апендисит например. Само че все по-малко работи. И това забелязах. И.? Понякога виждам случайности, друг път ми изглеждат закономерности. И честно... за да не навредя трябва да си измисля хоби... музиката дразни като се учиш... боите и те ако друг е работил. Не виждам изход днес. Изводът е, че за да не дразниш никого не трябва да те има, но ако не си ти, ше е някой друг.
цитирай
88. geridi - Освен това се заслушах в един раз...
23.07 23:28
Освен това се заслушах в един разговор... и със сигурност съм ядосала не когото трябва, но... питам. Отказах се от музиката, знаейки че там често търабъра. И да се върна към земеделието... и там сте. Знаеме се. Къде още ви намерих. А да. Забавно ви било. Да гледате истерията. Междувременно ми стана ясно що така сме минали между капките едно време. На Енрике ми изплува песента "някой като теб" автоподигравателно. Нов термин. Та с тоя разговор... може би ше си го проведем скоро. Очи в очи. Спокойно защото бързах ми ги напръскаха с препарат. Още колко искаш наказана да бъда, че се опитах да избягам всячески от такива като момчето ти, за да направя заключение, че... когато нещо е незаконно му се вдига цената и ако съм за узаконяване пак ше ядосам вас.:D Голяма лудница. Но на вас ви е интересна истерията. Колко още искаш.... опс... то и аз имам нужда понякога да се посмея. За сметка на някой друг.
цитирай
89. geridi - Щото като се смея на себе си било у...
23.07 23:50
Щото като се смея на себе си било унизително. Безхарактерно. И какво още беше там.
"Аз ше ти върна парите, ти на мене ше ми върнеш ли...." Тия приказки за "пътят към ада е послан с добри намерения" заради вас ги има.
...
Заради нас ги има тия взаимоизключващи се понятия.

...
И?
То и вие сте си имали закони. Ама други.
...
И?
Факт е, че кризите са лечими. Ако е изпълнено условието.
...
Въобще няма да ти казвам нищо. Защото достатъчно съм го гледала тоя филм с опити да променя нещо, за да спрем да товарим други около нас. Ше ми кажеш: и аз.
Затова си замълчавам. Знаеш ли, че съм в траур по презумция и ми е непосилно и да се зачерня, защото търся редките моменти на абстрахиране, за да не лежа само? То и с хапчетата си лежах. И с тях се влачат. И с тях правят престъпления.
...
Всеки иска да изкара пари по честен начин.
?
Явно трябва да спра да казвам и я къв ръб с ква кола. :D

цитирай
90. geridi - Всеки с разбрицана кола мечтае да си ...
24.07 00:24
Всеки с разбрицана кола мечтае да си изкара законно парите за нова. Маркетингът е законен. И все пак не можах да го работя. Даже и фобия с телефоните имам. :D А, да. Мързелива съм. :) Но пък като лежиш ти застоява лимфата. Тия дни четено. И без да чета, за толкова лежане ефектите съм ги видяла. Демек зор за аман за здраве бих работила и не да си тренирам във фитнеса.
И т.н.
цитирай
91. geridi - Тук се травмирали, че имало нещо ...
24.07 00:30
Тук се травмирали, че имало нещо като престъпни кланове, дето много държали един на друг. Тамън да предложа автономия във всяко село. Разединение. Да не говорим за конкуренцията между селата.
А за африканска чума... Преди време бременна биха, че женена за чернокож. Заради това, че някой някъде я впечатлил... и тъй де. Ей тъй налудно си ги обяснявам аз нещата.
цитирай
92. geridi - Бременна. Заради откровени глу...
24.07 00:36
Бременна.
Заради откровени глупости. Да... знам че Полигор ли беше цъфнал някъде си. Писането е отговорност. Може и да е имало причина.
цитирай
93. geridi - Та. . . може би гладуване, ама пък ...
24.07 00:42
Та... може би гладуване, ама пък Роската прецака работити. :) Опс. И аз. :D И все пак ми прецакахте работата с тия визуализации. Вече не съм толкова млада, а главата ми е достатъчно пълна с мисли за да се нуждая от монотонна работа.
цитирай
94. geridi - И пак да питам. Активни ли сме или ...
24.07 01:07
И пак да питам. Активни ли сме или безработни? Аз мога да отмина със сектантското:"Заслужили сте си го", но то и да бездействаш пак било вина. :D Да съм действала умерено. Прощавайте, онзи град с оригиналната мерилка бил наблизо. Толкова ми е дремело къде. Как по-точно да замеря умереността си? Или...да не сбъркам условието. Или кое да използвам? Приказване е равно на плюс шест. Мълчание на минус шест.
Ей ви на баланс.
цитирай
95. geridi - Четох те. По диагонал. Както и троли ...
24.07 07:47
Четох те. По диагонал. Както и троли отдолу. Истината е в диалогът. И т.н. Значи продължавам да си прося. :D
цитирай
96. sabut - хехе
24.07 09:46
алоо, идиота бос, само ти смяташ че правиш саможертва, селянин нагъл.
Утре ще се обявиш и за светец, а? ХАХАХ, тъпанар
цитирай
97. ivanbunin - Шекспировата драма на Босия зав...
26.07 11:32
Шекспировата драма на Босия завърши!
Министър-председателят купи на Босия маркови маратонки, в които са имплантирани двойно маркови чорапи.
Хайде сега с мен на крос в Южния парк, Босия!
И срещнем ли по алеите неграмотен шофьор с купена книжка, водим го директно в кабинета на Московски.
Браво на Босия!
цитирай
98. geridi - Ние на село си дишаме естествен к...
26.07 13:30
Ние на село си дишаме естествен кравешки метан, вие си го дишайте преработен.
цитирай
99. sabut - Глупако
27.07 08:47
Босия, моля те НЕ УМИРАЙ! Искам да простееш още много години.
цитирай
100. geridi - Дарагие таварише, Гери Ди се отт...
28.07 00:03
Дарагие таварише, Гери Ди се оттегля в творческа почивка. Вчера гледах тв. Заради фейс - наръгвания и прочие. Гледайте си работата общество. Ако съм обидила някого, искрено се извинявам. Лейдис и джентълмени, :D Зеер гееерте... ако имах разрешително за оръжие щяф да продължа да пиша смело.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 6133766
Постинги: 2975
Коментари: 7518
Гласове: 5877
Календар
«  Август, 2018  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031