Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2018 17:26 - Инцидента “Тик-Так” НЛО със самолетоносача “USS Nimitz” (ВИДЕА)
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1932 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.12.2018 17:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Инцидента “Тик-Так” НЛО със самолетоносача “USS Nimitz” (ВИДЕА)

Публикувано на 02.12.2018  в Екзополитика

https://bultimes.com/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%A2%D0%B8%D0%BA-


imageПетър Симеонов





Напоследък се наблюдава тектонска промяна в обществената осведоменост относно НЛО. Новините по света разпространиха в един глас факта, че съществува настояща програма на Пентагона, която разследва НЛО. Скептиците млъкнаха. Може би защото обществото ще повярва на Пентагона, а не на посредствени “авторитети”. Под прожекторите излязоха свидетелства, подкрепени от военния пилот командир Дейвид Фравър, който е имал опит от първа ръка, преследвайки тактически в небето Неидентифициран Летящ Обект, факт, който той подкрепи и с видеозапис от самолета си F/A-18F Super Hornet .

 

imageFA-18 Hornet VFA-41

Тази новина беше поставена под кламер и с още два видео записа. Тук писах за нея (Виж тук). Ако на някои все още не му е станало ясно, беше признато, макар и по алтернативен начин, че планетата ни се посещава от високо технологично развит извънземен интелект. Сега, повече от всякога, има ярка светлина, която блести по проблема с НЛО. Неимоверно започнаха разгорещени дебати сред обществото, какво точно се е случило и какво е значението му. Дали тези “натрапници” са заплаха? Или тези “посетители” са доброжелателни? Откъде идват? Какви са намеренията на тези, които управляват тези невероятни летателни апарати? Големи въпроси, обезпокоителни отговори?

Обекта ускори отвъд всеки земен самолет, който имаме. Виждал съм почти всичко и няма нищо, което да прилича на това, което направи, или на нещо земно, което има подобно поведение.”Командир Дейвид Фравор

ВИДЕО; Инцидента “Тик-Так” НЛО/реконструкция/:

Видео   00:00   04:13

видео: www.peshakoffstudio.com

Ново интервю с пилота Дейвид Фравър за инцидента с НЛО на “USS Nimitz”

Видео   00:00   02:36

видео: www.peshakoffstudio.com

imageКомандир Дейвид Фравър

Имаме потвърждение до известна степен за това, което много от нас не само са подозирали … но са разбрали, че е истина. Посещават ни неидентифицирани летящи обекти с интелигентно контролирана технология или с други думи НЛО, които далеч надхвърлят собствените ни възможности за летене. Най-светлите умове в аерокосмическата, разузнавателната и авиационната общност са признали тази истина недвусмислено и публично. Изглежда, че това се случва от началото на “записаната” човешка история и правителствата на големите световни икономики знаят за това и го проучват чрез множество програми и във всеки отрасъл на секретни разследвания на много високо ниво, докато световните масмедии изпълват ежедневието на обикновения човек с абсолютно фалшиви новини по тази тема. Наблюдаваните летателни обекти представляват нова и вероятно скрита технология, която се вписва в нашите познати закони на физиката, но все пак остава извън човешкия потенциал. Този брой на НЛО, пресичащи въздушното пространство безпристрастно, е малък аспект от много по-голямо събитие и обикновено се споменава само от онези, които са информирани за това. Скрити зад определения, като аномални явления, феномени, неидентифицирани обекти, аномални летателни апарати (AAVs) или като новото определение за тях в правителствените доклади UAP, което е абревиатура на Unidentified Aerial Phenomena или Неидентифицирани въздушни явления. Както виждате, всичко друго, в което думичката “извънземни” умишлено се избягва. Всички доклади разсекретени и със сигурност все още секретни, оправдават тази тайнственост, като “заплаха за националната сигурност“, но всъщност НЛО “не показват явна враждебност“. Какво заключение обаче можем да направим от това? Как можем да отделим това за което знаем и това, което още трябва да научим?

Някои ярки умове в рамките на ЦРУ, DIA, DOD и научната общност вярват, че знаем достатъчно, за да правим обратен инженеринг на летателен апарат въз основа на физиката, за която подозираме, че използва. Възможно ли е това да стане с нашата текуща материална наука? И какво да кажем за това “складово съоръжение”, притежаващо НЛО “сплави” или “чуждестранна технология”, свързани с аерокосмическия магнат, Робърт Бигълоу (предишен собственик на Skinwalker Ranch)? А проучванията върху хора, които твърдят, че са преживели физически ефекти от срещи с НЛО, изследващи ги за някакви физиологични промени?

“Компанията модифицира сгради в Лас Вегас за съхранение на метални сплави и други материали, които г-н Елизондо и програмните изпълнители заявиха, че са били възстановени от неидентифицирани въздушни феномени. Изследователите също изучават хора, които заявяват, че са преживели физически ефекти от срещи с НЛО и ги изследвали за всякакви физиологични промени. В допълнение, изследователите разговаряха с членове на военната служба, които са докладвали за наблюдения на странни летателни апарати.”

Ню Йорк Таймс

imageСамолетоносача USS Nimitz (CVN-68)

Е, нека да започнем някъде в началото. На 21 май 2017 г. Джърми Кениън Локър Корбъл отива в радио “Coast to Coast” AM и споделя някои подробности за серия от “аномални летателни апарати”, наблюдавани и записани от ВВС на САЩ край бреговете на Калифорния между датите от 10 до 14 ноември 2004 г. този случай беше обгърнат от “конус на мълчание”, а Корбъл търсеше допълнителни свидетели за инцидентите на самолетоносача”USS Nimitz“. Корбъл говори за един пилот, който се е опитал да преследва един от няколко Неидентифицирани Летящи Обекта, който според разказа му, “активно е засегнал” радарните и оръжейни системи на самолета му. Обектите, някои от които с продълговата форма, демонстрирали способността да прелетят от 80 000 фута (24.384 км) до 50 фута (0.01524) над водата, за секунди. Нека направя кратко пояснение! Джеръми Корбъл е режисьор през последните години на едни от най-добрите документални филми в САЩ по темата за НЛО. Той нашумя най-вече с документалният филм “Hunt For The Skinwalker” (Виж тук), който се води като най-интензивното научно изследване на НЛО и паранормални горещи точки в човешката история. Вижте трейлъра отдолу.

Видео   00:00   01:52

видео: www.peshakoffstudio.com

imageДжеръми Корбъл

Във филма участва и известният поп певец Роби Уилямс. Тук трябва да кажа, че филма в момента се превежда, заедно с друг филм на Корбъл – “17 ПАЦИЕНТ” (Виж тук), който пък разказва за починалият вече Доктор Роджър Лиър и изваждането на извънземен имплант от тялото на последният му 17 – ти пациент. И двата филма ще пуснем в сайта съвсем скоро в платеното съдържание, само за абонати или за тези, които са платили абонаментен план в сайта, след като бъдат преведени на български език.

Та след това на 22 октомври 2017 г. Корбъл разкрива подробно сега известния случай от топ самолетоносача на САЩ – UFO Nimitz “Tic Tac”. Нека направя още едно разяснение. Този инцидент е наречен “Tic Tac”, поради външният вид на НЛО. Обектите са имали формата на известните бонбонки “Тик-Так”. Този случай вече е излъчен в световен мащаб  (Виж тук в “Ню Йорк Таймс) и във всички основни телевизионни мрежи и медии. Той е действал като основен стълб за новите потвърждения за “Разширената програма за идентификация на авиокосмичната заплаха” на Министерството на отбраната и Пентагона, известна още като AATIP.Във филма участва и известният поп певец Роби Уилямс. Тук трябва да кажа, че филма в момента се превежда, заедно с друг филм на Корбъл – “17 ПАЦИЕНТ” (Виж тук), който пък разказва за починалият вече Доктор Роджър Лиър и изваждането на извънземен имплант от тялото на последният му 17 – ти пациент. И двата филма ще пуснем в сайта съвсем скоро в платеното съдържание, само за абонати или за тези, които са платили абонаментен план в сайта, след като бъдат преведени на български език.

 

В тази емисия по радио “Coast to Coast” AM, Корбъл говори за това как в слънчев ден през ноември 2004 г. край бреговете на Сан Диего, бойната група на самолетоносача “USS Nimitz” се сблъсква с технология, която не е известна на земята. Това е било усъвършенствано въздухоплавателно средство, оформено като дълъг 46-фута “Тик Так” бонбон, който се е движил и маневрирал “с невъзможни скорости” в продължение на часове. Той се “подигравал” с F-18, изпратени да го пресекат, и правил кръгове около нашите най-съвременни военни технологии. Това не е нищо ново в рамките на военния опит с НЛО. Корбъл се присъедини към Джордж Кнап, за да обсъди как разследването от страна на американския флот е заглушено, кой е участвал и как единственото публично споменаване на това събитие е в малко познат авиационен блог (Виж тук), четен само от пилоти.

Летателният апарат е наречен “AOM Anomalous Aerial Vehicle” и множество наблюдения на такива летателни обекти са наблюдавани в продължение на няколко дни, водещи до улавянето на кадрите, станали популярни като “Nimitz “Tic Tac” UFO кадри”. Един НПО / USO (Неидентифициран Подводен Обект) бил забелязан под повърхността на океана и летателният апарат сякаш се докосвал с обекта във водата, който “блъскаше, почти като кипене, повърхността на водата”. НЛО “Тик Так” се спуснал с огромна скорост.

“Вълните се разпадаха над нещо, което беше точно под повърхността. Каквото и да беше, то беше достатъчно голямо, за да предизвика силно вълнение. То приличаше на пенливи вълни и пяна, сякаш водата кипна. Ускоряваше като нищо, което до сега съм виждал. Нямаше витла, крила или ротори, и надвишаваше в пъти техническите способности на нашите F-18.  – Командир Дейвид Фравър

Всъщност малко хора, дори самите масмедии не знаят, че Корбъл, е бил първият, който е получил изтеклия кадър от инцидента. По-късно той потвърди автентичността на кадъра преди да бъде “официално” потвърден и освободен директно от Министерството на отбраната в събота 16 декември 2017 г. Корбъл казва още, че срещите на USS Nimitz с НЛО не са изолирани събития. Ето и оригиналните кадри, които Джеръми Корбъл е получил, преди този инцидент да стане публично достояние.

Гари Хеселтайн за инцидента в канала на еТВ-Хасково

 

 

Видео   00:00   01:15

видео: www.peshakoffstudio.com

imageСравнение размера на НЛО “Тик-Так” с “FA-18 Hornet”

Така че сега наистина сме на доста по-дълбоко ниво по темата за Извънземно интелигентно присъствие на планетата . Имаме забележителни събития около цялото това координирано медийно внимание. Което ще бъде размито с времето, ако не сме бдителни. Тази история беше развита в медиите като маловажна. Това са умишлени похвати. Обществото се насочва повече, че НАСА е изпратила сонда до Марс, като видите ли и Вие участвате в този процес. Показаха по световните медии кадри направени с 3Д софтуер и две почти размазани снимки от кацането. Но мислите ли, че тази сонда изпраща само снимки? С днешните технологии, тази сонда на Марс ще изпраща видео кадри с висока резолюция на малка група от хора, които стоят зад всички останали наивници. НАСА много добре знае, че извънземни цивилизации посещават планетата. Това стана ясно от разсекретени документи, в които е казано, че космическата агенция без разрешението на ЦРУ не може да показва и разгласява подобна информация. Съвсем наскоро почина Карл Улф, който е един от свидетелите, които говореха като част от проекта за разкриване на Стивън Гриър, при катастрофа (не от естествена смърт) с велосипед, на 74 години. Той е бил ударен с ремарке на трактор по време на колоездене, инцидентът все още е обект на разследване. Старнно нали?
Карл изпъкна с интервюто си, в което заяви, че е прекарал времето си в Лангли АББ и е изпратен да работи за НСА, където е видял снимки на база на тъмната страна на Луната. Снимките са някъде там, в тъмните стаички на подземните бази в САЩ, а извънземните са някъде тук.

 

 

Сержант Карл Улф, американските военновъздушни сили.
Карл Улф е във Военновъздушните сили в продължение на 4 години и половина, започвайки през януари 1964 г. Той имаше строго секретен клирингов достъп и работеше с тактическата въздушна команда в Langley AFB във Вирджиния. По време на работа в обект на НСА са му били показани снимки, направени от лунния орбитър на Луната, на които са заснети подробни изкуствени структури. Тези снимки са направени преди кацането на Аполо през 1969 г.

Ако те са тук, защо изобщо пращаме на Марс подобни дистанционни скъпи играчки? Бюджет приятели! Тези хора, които са излъгани в НАСА, че правят нещо велико, са паравана, зад който се крият големите тайни. За да ги накараш да си въобразяват това, трябва да им се плаща, дори те да си мислят, че знаят за какво. Инцидента “Тик-Так” е пряко доказателство за това. Има един журналист, който изглежда знае какво се е случило, преди да стане публично всичко това около програмата на Пентагона за разследване на НЛО, и това е репортера ветеран, Джордж Кнап , ръководител на iTeam в KLAS CH8 в Лас Вегас Невада. В изброените доклади Кнап разбива историята, за това, което знаем и докъде може да ни доведе то. Вече има хиляди новинарски съобщения за тези събития, но ви предлагам първо да изслушате човека, който е останал на предната седалка в тази история. В следващото видео той споделя единственото заснето интервю със сенатор Хари Рийд, човек, който е критичен за разбирането ни за това как всичко се е появило около инцидента “Тик-Так”. Така че тук е докладът на Кнап относно “потвържденията” на НЛО от Отдела за отбрана, връзката с  The Stars Academy и неизбежната пътека, която води до входната врата на “Skinwalker Ranch” за което историята е още по-интересна и ще видим тук във филма на Джеръми Корбъл съвсем скоро. С вас беше Петър Симеонов. Очаквайте още информация по инцидента. и разбира се други по-специални събития с НЛО през последното десетилетие. Ако искате да участвате в спонсориране на това място в интернет, със скромните 5 лева, то можете да се абонирате за платен достъп (Виж тук) Благодаря Ви!

Видео   00:00   05:22

видео: www.peshakoffstudio.com

Видео   00:00   04:59

видео: www.peshakoffstudio.com

Автор: Петър Симеонов
Източник: Peshakoffstudio.com

Относно Петър Симеонов

imageАвтор е на българската документална поредица “Сериозно за НЛО”. Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

ПО ТЕМАТА:

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743675
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031