Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2018 16:55 - Известен психиатър предупреждава, че има епидемия от демонично притежание
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 5145 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Известен психиатър предупреждава, че има епидемия от демонично притежание https://yournewswire.com/prominent-psychiatrist-warns-there-is-an-epidemic-of-demonic-possession/

  "ДЕМОНИЧНОТО ПРИТЕЖАНИЕ Е РЕАЛНО И ЖЕРТВИТЕ, КОИТО ТЪРСЯТ ЕКЗОРСИЗЪМ, НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕНЕБРЕГВАНИ"

11 юни 2018 г. Ниам Харис Конспирации 7

image

Днес има нарастваща епидемия от демонично притежание по целия свят според високопоставения психиатър, образован в Айви Лий.

Д-р Ричард Галахър, който е основен психиатър, образован в Принстън и Йейл, вярва, че шапката, въпреки противоречивите мнения в медицинската наука, демоните са много реални, а демоничното притежание в момента е оживено.

Естествени новини : С 25-годишен опит под колана си като частен психиатър, който комплиментира двете си преподавателски позиции както в Нюйоркския медицински колеж, така и в Колумбийския университет, д-р Галахер вярва, че притежава уникална гледна точка в разбирането между човешки и нечовешки , или сатанинско поведение.

Той също така е силно търсен професионалист на такива неща в случаите, когато се прави решителност за евентуалната нужда от екзорсизъм. След като оцени стотици случаи на възможно демонично притежаване в тази насока, д-р Галахер е сигурен, че явлението е легитимно и належащо.

Той подсказал на The Telegraph (Великобритания) по време на неотдавнашно интервю, че демоните напълно знаят как да подлъгват човешките същества, защото притежават много по-напреднали когнитивни способности. Те рутинно използват тези умствени "smarts", за да контролират хората, които притежават, причинявайки на много от тях да извършват жестокости и други злини срещу други хора и форми на живот.

Римската католическа църква вижда огромен възход в случаи на демонично притежание

Нагласите на д-р Галахер се привеждат в съответствие с други неотдавнашни доклади за нарастващото търсене на екзорсизми в Римокатолическата църква. Ватикана всъщност проведе курс за обучение по-рано тази година, за да научи екзорсистки свещеници как да се справят с този приток на демони.

Папа Франсис също коментира този феномен и обяснява на своите последователи, че Сатана наистина е "истинско същество", което "обикаля земята, за да погълне души като лъв". Той написа през април, че хората не трябва да приемат, че дяволът е само някакъв мит, представителство, символ, фигура на речта или идея. Това прави хората да изоставят охраната си, твърди той, което ни прави "по-уязвими".

Франсис също така казва, че свещениците "не трябва да се колебаят" да изпращат на екзорсистите хора, които страдат от " истински духовни смущения ". Ритуалът на екзорсизма, казва той, е "деликатно и необходимо министерство", което трябва да бъде предприето с "голяма грижа и голяма предпазливост".

Според данни от Съединените щати броят на свещениците, обучавани в извършването на екзорциали, се е увеличил от 12 преди около десетилетие на 50 - повече от 300 процента увеличение. Този драматичен скок не трябва да се пренебрегва, казва д-р Галахър, който, макар и да не е сам в мнението си, е сред малкото, които са готови да говорят професионално за това.

"Има много други психиатри и професионалисти в областта на психичното здраве, които правят това, което правя - може би не в рамките на това, което правя - които изглеждат колебливи да говорят", казва д-р Галахър. "Това дава на моята работа особенност. Това, че имам толкова много опит и че съм готов да говоря. Чувствам се задължение да говоря. Мисля, че трябва.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Ами да
14.07.2018 05:41
ТВ и нета са удобен инструмент и безброй ДЕЦА и възрастни са изложени на риск...
цитирай
2. zahariada - Да
14.07.2018 07:35
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741051
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031