Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2019 23:19 - 666 – тайните на числото на Дявола, Апокалипсиса, Антихриста и връзката им с Vicarius Filii Dei
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3525 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 22.05.2019 20:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ще разсекретим тайната на числото на Дявола 666, Апокалипсиса, Антихриста и връзката им с Vicarius Filii Dei, и заедно с руски православни християни ще изкажем благодарност към Светата Българска Православна Църква във връзка с посещението на папата в България.
Римейк по желание на православни и католици, и най – вече на посветените Българи.

Благодарим и благославяме папа Франциск за посещението му в България и специално за умишлено наглото му и безочливо цинично открито проповядване сред Българите, които сме народът понесъл 500 годишното страшно робство и геноцид от предците на ислямистките нашественици, които са същите диви османски нашественици преди 7 века по земите ни, да отворим душите си, сърцата си, краката си и границите си и пуснем в България дивите ислямистки главорези, като им дадем доброволно страната, домовете, жените и децата си за заколение от тях!
 
Благодарим му на папата, че с тази открито предизвикателна и нагла духовна и политическа диверсия взриви заспалия етносен дух на Българите, обречени на заколение, и активира кастрираната ни и стерилна омаломощена имунна защитна система, за да се консолидираме около все по – открито, смело и достойно защищаващата геноцидирания Български етнос Света Българска Православна Църква, Светият Синод и най – вече мъдрия ѝ Духовен водач и настойник – Българският Патриарх Неофит, генетичният пра – правнук на Васил Левски!

–– инфо за сакралното родово досие на Патриарх Неофит вижте в 

Из сакралните генеалогични лабиринти и потайности на Светата Българска Православна Църква, кадрова банка за непосветени за произхода им династи от Дуло

http://bezistena.blog.bg/history/2019/04/07/iz-sakralnite-genealogichni-labirinti-i-potainosti-na-svetat.1652120

–––––––––––––

Този постинг е естествено гневно импресийно продължение на последната ни статия
 
Тайният сакрален знак на папата и на шайката злодеи и временни господари на света
http://bezistena.blog.bg/history/2019/05/08/tainiiat-sakralen-znak-na-papata-i-na-shaikata-zlodei-i-vrem.1656283

в която показахме груповия портрет на шайката злодеи, които шестват по света и го управляват и поробват тотално чрез силата на парите и оръжията вече цинично неприкрито, сигурни в крайния си успех, като разкрихме българо – юдейския им генезис  и статут на изродени династични импланти и ашладиски от Българския жречески род Дуло в данайо=юдейската етносна подгрупа от бившето тракийско племе евреи, като ви предлагаме и заключителния пасаж от статията:

–––––––––––––––––
–––––––––––––––––

Финализираме нашата анкета, чийто въпрос – загадка бе 

Направете предложения за липсващия общ фирмен знак на шайката злодеи, управляващи света в роднинско съзаклатие и енергично водещи го към погибел! 
  
Всички разсекретени документи безапелационно указват, че в оригиналната композиция липсва култовия семеен символ и сакрален знак на рода Дуло – родовата емблема IYI .

Затова го поставихме на местото му, където липсваше първоначално – на омърсеното знаме емблема на Европейския съюз, който всички свободолюбиви хора в Европа и по света, които всички до един са от Българския духовен интелектуален прогресивен елит на всички племена по света, вече дефинират категорично като юдейско – ционистки фашистки съюз и диктатура, на който ние поставяме най – отпред водещия общ за всички тия управници и политици родови династичен титул "българи" и "българо – юдейски ционисти"!
 
image

Това е и отговорът на нашата загадка – липсващият Български сакрален символ IYI   върху компрометираното и омърсено синьо знаме на евро – гейския фашистки ционистки ЕС !

ВЪРХУ ОМЪРСЕНОТО ЗНАМЕ на=на Хан (изродени Кан, Жреци) на Исуз и Богиня Матара Мария 

––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––

Продължаваме да разкриваме тъмните и подмолни невидими страни от посещението на папа Франциск, като ще препубликуваме изцяло един оригинален постингов анализ със сполучливо разнищени исторически и религиозни взаимовръзки и смели и верни страховити изводи от автора му за течащия геноцид връз Българите, за който ние ви просвещаваме във всичките ни 1280 пространни екранизирани постинги.

– стилът на автора е характерен непретенциозен лежерно неграматически. 

image

Пред целия свят папата стигмоса България за бежанския лагер на Европа- сделката е сключена

http://marknatan.blog.bg/history/2019/05/06/pred-celiia-sviat-papata-stigmosa-bylgariia-za-bejanskiia-la.1655896#last_comment

Пред своята 120 млн аудитория папата узакони сделката за к/о отдавна всички подозират, че управниците са продали БГ за бежански лагер на Европа. 
Приличащият на бял гарван или лешояд кацнал в бг представи страната, като разлагащ се останал без съпротивителни сили труп.
Усети ли бг белия полъх на смъртта от стигмата на папата белязал я пред света за бежанския лагер на Европа? 
В безпрецендентна пряка реч, к/о може да се определи само, като недопустимо вмешателство в държавните работи на една суверенна държава, папата представи България, като един разлагащ се труп и не случайно нековото знаково посещение продължава с некромански култ на св Тереза, като ясен сигнал за какво ше се използева тази територия, за карантинната зона на Европа и поканата бе отправена. 
Германия даже подава морковчето - ше строят символа на гастрабайтерите завод за автомобили в БГ в отплата за сделката. Изоставилият всякаква йезуитски похвати религиозен водач в речта си нямаше нишо общо с религията. 
Над  2 млн дезертирали, т.е. страната е изоставена,  с население от старци и немощни, т.е. те са слаби и без съпротивителни сили, смъртността е по-гоялма от раждаемоста, т.е. те са разлагащ се труп и аз съм тук, като бяла гарван отгоре му, или още повече , като лешояд долетял от андите на " синко де майо" пети май, денят на мексико, където белият цвят символизира смъртта, да стигмосан тази умираша страна предадена от управниците и за бежански лагер, обяви папата под благословията на съучастницте в това пъклено дело на сътрудниците на ЦРУ управниците на БГ Президент, Премиер и Патриарх. 
Може би те искрено вярват, че вършат едно добро дело. и заради това са дали съгласието си и участвуваха в този безпрецендентен шарад в погазване на националния суверениртет от друг държавен глава.  
Вече тридесет години соросиадата върти плочата за антикомунизъм и и подмолно изчежда останалата без съпротивителни сили българщина, като я размива с антикомунизъм  за да изчезне напълно.
Живеем във време разделно. Сега разбирате ли как България е паднала под турско робтсво, как се е помацизирала? С дейното участие на елита и.

Хищниците избират най-слабата и немощна жертва. Не е случайно, че както  ЦРУ и полският им сътрудник Йоан Павел Втори в антикомунистическата си мисия избраха за жертва малка България, сега отново България е жертвата в бежанската мисия на йезуита от пампасите, мисия която отдавна той заплю за приоритет на папството си, за мисия на живота си.  
Може би сега на бг парвенюшината стана ясно защо папата ходи в арабския свят, защо на снимките на ройтер от десет лица в София девет  са черни, защо то това са източниците на бежанската му доктрина, която иначе е добре дошла да отклони вниманието на света за педофилията на тази лицемерна организация, и може би някои ще разберат защо бе свален германския папа на негово място дойде йезуитът защитник на педофилите в католическата църквата от Южна Америка на мястото на яростния им противник германски теософ. 

Отдавна този папа обяви бежанците за цел на съществуването си и мисия на живота си и както с антикомунизма жертвата бе Българяи , отново жертвата е България.  
Че се търси територия за бежански лагер отдавна се подозираше, но че тази територия е намерена , избрана и благословена от папата стана ясно едва със това знаково посещение и заради това бе необходимо той лично да канализира и организира имигрантския поток и насочи към единодушно одобреното и санкционирано място и от тук да го декларира. 
С присъствието си тук той обяви, че това е обетаваната земя за имигрантите  и е намерена и че той лично я гарантира и благословява на място. Заради това бе необходимо присъствието му на живо тук, за гарантиране и обезпечаване на сключената сделка с изпълнителите, които само той можеже да доведе и насочи потока от бежанци от арабските, африканските и азиатските страни от третия свят, като посочи че това е територията гарантирана и обезпечена и от закона и от религията на Европците и местните туземци ще игрят по свирката на закона.

Папата  в речта си благо хортува не откъде да е а от столицата София за миролюбивия  народ на тези земи съставен от различни хора, живеещи мирно и сговорно, разбирай, тук  една мюсулманска партия винаги е част от властта и българите, едно малцинство каквото е циганското безнаказоно убива краде и безчинства под закрилата на властниците и т нар българи са страхливи без чувство за достойство ред и законност и не вдигат ръка да въстават срещу неправдата а живеят в мир и благоденствие с осквернителите си, така че които и да са имигрантски общости и колкото и да са малко щом като циганското малцинство вирее и цъфти, то това е гаранция и за тях, не зависимо дали корумпираната и продажна власт, която за няколко апартамента и правото да се разхождат безнаказано като турски аги из БГ деа не ги иска, то страхливият български народ няма да посмее да гъкне защото както циганите са са с български статут, така и имигрантите ще имат статут на европски бежанци и няма от какво да е притесняват, както показва вече 30 г циганизацията на тази територия.

Дали днес всички ще се помацизират и циганизират и ще изберат чужди интерси или ще останат достатъчно с българско самозъзнание да кажат не на този процес?

Живеем във време разделно. Сега разбирате ли как България е паднала по турско робтсво, как се е помацизирала? С дейното участие на елита и.

Дали днес всичкище се помацизират или ще останат достатъчно с българско самозъзнание да кажат не на този процес на обезличаване на българщината с извиненията на добри намерения и за добруването, но чие и за каква сметка?

Право на това има единсътвено суверена, хората, народа. Ако те решат и искат това , както досега са искали и са получавали точно това което имат в реалността си, ако им е удобно така , да възпроизведат ситуацияат и останат в живоат прекрасен за янкои на соросиадата. Да ма не всеки има кръстник да му даде безплатен апартамент защото го е страх от земтресение, не всеки може да стане катаджия и митничар, да не говориме, че посмъртно няма да го вземат да рита в Лудогорец защито не е бразилец.
Какво остава на оскотелия от соросиаден антикоминизъм нискочел чалгар научил за историята на българия от исторя бг и шоото на трифонофф освен да освободи място на повиканите от папата имигранти в земята гарнатирана им за бежански лагер от управниците им

Единствено спасение пък аз виждам от категорично изхвъркляне на соросиадата , на наследниците на терористични организации ВМРО и ДПС обслужващи, както винаги чужди антоибългарски интереси и гласуване единствено за пробългарски, каквито и да са  дори анти или пост комунистически формации , пък каквото сабя покаже !

Да се изгорят бълхите на соросиадата и никога вече да не се позволи завръщането във власта на тзои премиер , президент, а даже и представен, като благодетел и дал благословията си  на това пъклено дело, за какъвто бе представен от римския поп  бг патриарх на нещото което доскоро бе единственото убежище на българщианата, но май и този рубеж е превзет от соросиадата щом и БПЦ стоят диван чапраз пред дивана на мъжелозците и си разтвориха обятията като вратат на асансьора на Цветан Цветанов или дупкатъа на  Цецка Цачева и се продадоха на властта на соросиадта за =тринадесет сребърника. 
Неведоми са пътищата на дедо Боже и ако този народ ще се затрие аз  съм дал обет няма да му се бъркам в раптата.


3. bezistena

10.05 02:13 

Браво!

Поздравления за проникновения анализ в мръсотиите на заговорниците срещу Българите и смелостта да се покаже истинската злодейска мисия и облик на йезуита поп – агент и слуга на юдео – ционистите и техен главен идеологически проповедник и инструмент в плана на цялата соросоидна пасмина на душманите ни, впрегнати в заключителния глобалистичен поход за нашето затриване!

Ще ползваме и цитираме постинга ти в нашите тематични изследвания в тази материя и проблематика.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Обезателно прочетете и дълбокия анализ на случващото се и в България, направен от посветената Българка Алия Ошо

За шапката на папата и кой крои шапката на Българите!?

http://aliya.blog.bg/novini/2019/05/05/za-shapkata-na-papata-i-koi-kroi-shapkata-na-bylgarite.1655842

както и пасквилната статия 

"Фигаро": Невиждано студен прием на папата от българските православни християни

http://www.glasove.com/categories/na-fokus/news/figaro-studeno-posreshtane-na-papata-ot-bylgarskite-pravoslavni-hristiyani?page=4

и най – вече гневните и високостойностни разобличителни коментари под статията.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Правим изричното предупреждение:

Декларираме нашата братска Любов и Обич към искрените християни – католици, въпреки злокобната обремененост на католическата иституция и всякаквито канонични и догматични различия между тях и нас – искрено вярващите православни и протестанти християни!
Нашият гняв и изобличение са към нечистивите им църковни лидери и духовни настойници, от които има и голям брой искрено вярващи и праведни хора, и която декларация е в потвърждение на предното ни заявление, че изнасяме неизвестни документи за нашия братовчед по линията на Божия род Дуло – Римския папа, което правим с най – дълбоко и искрено уважение и Любов към искрено вярващите и порядъчни и читави католици – християни, както и с грижа за Спасението на Душата и на папата – поредният жертвен генетичен потомък на Родителите ни и Богове Исус и Мария Магдалена!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ПАПАТА, ТА ПАПАТА

О, неразумни и уроде, плакни се под дългия Софийски дъжд, радуй се и весели се с Папата!

Същият, който в далечната 1876 г. заклейми Априлското въстание.

Същият, който през 1878г. прокле и Руско – турската освободителна война.

Същият, под чието топло крило процъфтява световната педофилия.

Същият, който изгори българските монаси от Зографския манастир и разори Света гора в 1276 година.

Същият, който пръкна Инквизицията като орган и поде кръстоносните походи.

Същият, който разруши Константинопол през 1204 г. и широко отвори вратите за исляма.

Пак той, който се има за безгрешен и свят, и се взема насерьозно като наместник на Бога на земята.

Пак той, който се извини на евреите за това, че разпънаха Иисуса Христа на Кръста.

Папата, който се гушка с мюсюлманите и ги нарича свои духовни братя.

Папата – сектант от сатанинската секта „Девети кръг”, турил дръвцата в огъня под казана на бъдещата обща световна религия.

Сатаната, който, Слава Тебе, Боже, тази нощ ще се махне от моята Свята Българска земя.

–– силна и вярна импресийна публикация от Валери Станков – Варна


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Подбрали сме извадка от коментарите под публикацията на В. Станков в социалната мрежа:


Мария Бошитова

Папството си е присвоило правата на Бога да наказва със смърт и да опрощава грехове срещу пари. Много народ е погубен от тях. Изобщо, заличил е моралния закон на Бога.


Надя Съйкова

В София добре че дойдоха католиците от Раковски и Пловдив, за да има масовка. Тях ги оправдавам, хората са католици, но тридневното изтрещяване на медиите преля чашата.
И за какво беше всичкото това престараване, след като мисията на светия отец бе да нареди на правителството да приеме мигранти!
Какво от това, че пътя към ада е постлан с рози!


Иван Талев

И Господ се възмути от това папско лицемерие! Задуха вятър, трещяха гръмотевици и накрая един силен дъжд изми софийските улици по които е минавал" светия" отец!


Diqnka Todorova

Да му пикам в/у мекицата – ще дойде тук и ще ни накара да приемем мигранти! Едно време турско робство, сега мигранско робство


Rusi Mindov

По скапаните телевизии - два дена за папата, и пет минути за празника на Българската армия.....Срамота.


Виолета Христова

Как не посети една българска светиня, като Рилският манастир или Боянската църква. Като е толкова милозлив, не отиде в един дом за сираци, в една болница за онкоболни деца. Отиде при мигрантите да им целува краката. 
Мърша. 
Добре, че си отиде. Не го дишам.


Тодор Тодоров

Папата не е посланик на мира, той води след себе си нашественици , готовани , езичници ,паразити джихадисти


Стоян Димов

Той да си ги води нас да не занимават с техните изисквания и проблеми.


Krasen Kostadinov

Мен ми се струва много нагло,човека чиято държава и нейните предци всъщност са разпнали и убили Исус,да ми говорят за мир и добрини....тва ми мяза на оная история с Дявола чете евангелието....що не целуна ръката на нашия патриарх, а само иконата? Това показва много.На едни целува краката, на други украшенията....позьор.
 

Тодор Тодоров

Осъзнайте се, той не ни носи мир, а нашественици

НОСИ НИ МИР=Иса и Мария

НОСЯТ НИ МИР САМО=Исус и Мат Мария

Мир ни носят само Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем с помощта на Свещения шифър в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка буква Б!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
И извадка от коментарния форум под поста с гневното изобличително историческо  есе в публикацията 

https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1/posts/10213851871597512?comment_id=10213851934079074&reply_comment_id=10213854897353154¬if_id=
1557251368122080¬if_t=feed_comment


Nadzhie Huscin 


Ама найстена ли е същият ? На колко год.е папата? Брех колко пакости е правил папата😃все едно далечен твой роднина да е откраднал нещо или убил човек, и теб да те гледат като такъв, крадец или убиец, и поколения да се наричат такива. 


Dimitry Nedelcev 

  
Папата - евреин е абсолютно същият като институцията.   

  
Цветан Кръстев 

Много добре вижте папата на тази снимка. 
Папата е рептил, има рептилско тяло. Къде е рептил Бойко Борисов? Защо тука го няма?   

  
Dimitry Nedelcev 

Папата и Бахур Бехар имат една и съща кръв. Тя мирише на сяра.     


Индиана Джоунс
 за Цветан Кръстев 

ЕТО ТОЧНИЯ ОТГОВОР. ТОЗИ ГУЩЕР ОЛИЦЕТВОРЯВА ЗЛОТО!


Марио Иванов 

Тоз долен сатанист-антихрист затова го налагат така по еврейските медии за масовоманипулиране. Лично аз не бих му дал да докосне дръжката на входната ми врата. Не съм във вертикална кома като повечето ми сънародници за съжаление. Този целува ръцете на онази еврейска мърша Родшилд, знае кой го назначи на този пост.....     

image


Dimitry Nedelcev 

Идването на папата в православна България трябваше да започне с изявление, че Ватикана е решил да върне на Българския народ всички откраднати съкровища, литература и документация, касаеща величието на Българския дух, равняваща се като количество на 8 товарни вагона. 

  
Марио Иванов 

Ех, как ще признаят това,че когато ние сме имали държава тези днешни европейци за живяли в колиби и не са имали нито азбука още по малко държавност. Ние сме ги научили на държавност..... Те само са крали,крали убивали и разцепвали жива плът от най мощната държава в Европа и това е България...... 


Nadzhie Huscin 

Dimitry Nedelcev а в коя свята книга пише че трябва да делим и мразим враговете си,никъде не пише ,"обичай врага си, за да го разоражиш ,остави злото да мине и замине покрай теб , без да ти навреди" с злото не се занимавай ,испращай светлина, любов,това е спасението , светлината ще ги осветли и спасението е това,тъмнината да се осветли нали,а не страх критика и др..така засилваме тяхната сила. ЗАКОНИТЕ НА ВСЕМИРА ВСЕЛЕНАТА.


В отговор на резонното запитване на Nadzhie Huscin защо са тези реакции срещу папата:

"Ама найстена ли е същият ? На колко год.е папата? Брех колко пакости е правил папата😃все едно далечен твой роднина да е откраднал нещо или убил човек, и теб да те гледат като такъв ,крадец или убиец ,и поколения да се наричат такива.",  

ние ще изнесем информация от западния независим печат, съставяна и изнасяна от западняци – католиции  осветяващ не тъмни, ами доста страшни и злокобни страни от досието на главата на римо – католическите християни. 
                                        
Инж. Иван Дунчев   

Много подробна и скривана, вече осветена информация, за папа Френциск има в следващата статия    

КОЙ Е ПАПА ФРАНЦИСК – ПРЕМЪЛЧАНОТО МУ МРЪСНО МИНАЛО В „МРЪСНАТА ВОЙНА” НА АРЖЕНТИНА         
http://estirbg.blog.bg/drugi/2013/03/24/koi-e-papa-francisk-premylchanoto-mu-mrysno-minalo-v-mrysnat.1067537     –– 

и забележете : тази информация е от времето на избирането му през 2013 година и вече 6 години не е опровергана официално, въпреси че получи световна гласност, като всичките по – нататъшни проявления на папата от тогава до сега са в пътвърждение на неговата зависимост от най – тъмните сили в света и заеманата от него висока позиция в бандата на световните господари на света в сянка, както е показано в циркулиращата композиция на шайката световни престъпници с танка – на нея той е на най – личното ариегардно поддържащо и на най – високото идеологическо място!   

Нета е пълен с документални снимки и видеофилми, както и с тематични колажи от тях за абсолютно безусловното подчинение и служение на папата пред лидерите юдео – ционисти на световните заговорници срещу Българите и бялата християнска общност и прогресивното човечество, представящи го като абсолютна тяхна марионетка.

image

image

Дори само частица от тези мръсотии да бяха верни или подлагани на съмнение, такъв човек с такова досие и мръсен морален облик и репутация, в никакъв случай не би трябвало да бъде допускан до високи позиции в християнска религия, камо ли на най – високото место в нея – папското!   

Този човек не може да се тури на малкия пръст на Папа Йоан Павел Втори в сравнение с неговата чистота, святост, интелект, просветеност и човешко излъчване и доброта!   



image

https://www.youtube.com/watch?v=i3Oj2SaCbo4

Papa Francesco lava i piedi ai profughi del CARA di Castelnuovo di Porto HD

В абсолютно неканонична евангелска постановка папата мие и целува краката на мигранти (нашественици и забележете – не християни, а само ислямисти!, защото в тия организирани потоци нашественици християни от тези страни няма – те са старателно избити до крак от тези "смирени клети бежанци", подбрани старателно с по – нормален човешки вид за пред камерите, като папата въобще не е казал и дума, да не говорим за действия, в защита на геноцидираните християни от тези страни!) от Нигерия, Еритрея, Мали и Пакистан – които театрални постановки се правят от щаба на заговорниците срещу християните като перфидна висша рекламна кампания за поощряване и насърчаване на азиатците и африканци нехристияни да нахлуват в Европа и я опустошат и превземат и завладеят с тероризъм и демографска война.

image

Абсолютно същите рекламни постановки, казващи от най – високо институционално и държавно ниво на безкултурните антихристиянски  ислямисти в Азия и Африка: "Тръгвайте всички към Европа – тя е ваш беззащитен жертвен дар!"

С това демонстративно открито и нагло канене и насърчаване на ислямистки нашественици и терористи да нахлуват в Европа, както и сега в България, в синхрон с организираните действия от юдео – ционистките ръководители на ЕС в перфидния пъклен план за поробването на Европа и християнската общност , 

image

този човек най – нагло и цинично проповядва да пуснем доброволно ислямистките терористи в България и в домовете си, папата се разконспирира като основен агент, съзаклятник и ударен инструмент на световните глобалисти и либералисти, които са юдео – ционистките заговорници срещу Българите и читавата християнска общност в света!   

Именно заради такива представители на християнството и световните религии, в който кръг включваме задължително и самопровъзгласилия се за "вселенски патриарх" гръцки юдео – византийски фанариот, милиони търсещи Истината и истинския Господ Бог Исус не влизат в църква и не искат и да чуят дори за официалния Исус – каквато е и целта на тези нечистивци!   

И именно заради тях по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов и съответно по – малка внучка на Свети Васил Левски – Света Ванга, предаде на Българите и чрез нас към света Божията превенция като пророкува, че скоро всички религии на Земята ще бъдат премахнати от раз и от веднъж и на тяхно място Бог/Боговете ни ще възцерят най – древното Познание и Учение – Учението на Разума!   

УЧЕНИЕ на РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза и Мария    

И ето къде им е шанса за тяхното осъзнаване и спасение на тези нечестевци:   

НЕЧЕСТИВЦИ от=НЕТШЕСТИВЦИ от=от Отец Исуш и Богиня Диана    

Всички тези нечестивци са генетични потомци на Българските Богове Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана – Мария Магдалена, получили от тях тези черни роли и изпълняващи ги старателно и прилежно!   

И вижте една пасквилна гнусна статия на либералистични грантаджийски и соросоидни предизвикателно анти – български организации в България, които освен че са на хранилката на Сорос и сие, сиреч на ЦРУ, отгоре на това са и на наша държавна издръжка, и виещи колективно срещу Светата Българска Православна Църква и твърдата ѝ позиция относно ислямистките нашественици, Истанбулската джендър конвенция, йезуитската Стратегията за детето и неопределените безполови общества и извращения на естествените Божии закони и правила, защищаваща изконни Български етносни и християнски ценности, както и сега с неприемането на мисията на папата да обединява различните религии със скритата все по – прозорлива идея и замисъл те да подкрепят и станат идеологически институции и инструментариум за прокарване на либералистичните глобалистични намерения на световните господари в сянка, което е съществена част от заговора срещу световната християнска общност и Българите и крипто – Българите по света, които са духовните лидери и водачи на хората в защитата им от юдео – ционистите:  

Фалшивите български коментари за Папа Франциск и отпорът срещу тях във Фейсбук 
https://www.marginalia.bg/aktsent/falshivite-balgarski-komentari-za-papa-frantsisk-i-otporat-sreshtu-tyah-vav-fejsbuk/ 

Манипулаторите казват, че има фалшиви Български коментари за папа Франциск, но не споменават и дума какви са публикациите и коментарите за глобалната злокобна роля на папата, част от които поместихме в постинга ни и които са все от все още свободния донякъде западен печат и интернет свят, и чиято достоверност никой не оспорва, и най – вече папата, а той като най – засегнат и с опетнена лична и институционална репутация, би следвало най – упорито и яростно да се защитава с всички средства публично – а от негова страна няма ни едно опровержение! 

И нещо към нашите записали се доброволно съкурстници в Сакра Духовна Академия Форум на Безистена и Приятели в този Фейс профил:   
Нашите публикации въобще не са за религиозни, верски и догматични спорове  – ние ви каниме доброволно в Академията за вашето просвещение от нашия екип по документите на нашето Познание с необходимото за това уважение от поканените и отзовалите се към тази сакрална информация, към екипа ни и помежду приятелите ни. 

Цветан Ламбев 

Папата и тези, които са го поканили са Рептили. И Бойко Борисов е Рептил. 
  

Инж. Иван Дунчев 

Адмирации за просветените Българи!


Марио Иванов 
  
Ех, как ще признаят това,че когато ние сме имали държава тези днешни европейци за живяли в колиби и не са имали нито азбука още по малко държавност. Ние сме ги научили на държавност..... Те само са крали,крали убивали и разцепвали жива плът от най мощната държава в Европа и това е България...... 

ДЪРЖАВНОСТ създадена от=създадена от Братя от Диана и Исуж


Dimitry Nedelcev 
 

Идването на папата в православна България трябваше да започне с изявление, че Ватикана е решил да върне на Българския народ всички откраднати съкровища, литература и документация, касаеща величието на Българския дух, равняваща се като количество на 8 товарни вагона. 


Инж. Иван Дунчев


Вече няма абсолютно никакво значение, че в секретните архиви на отявлените анти – Български институции – Ватикана, цариградската патриаршия и по кагебейските архиви в Русия и в ЦРУ, се държат затворени безброй документи за Божествения генезис и световното културно и цивилизационно величие на Българите!
  
Всичката тази документация и информация ние вече я изнасяме в прав текст и разшифрована (подават ни я в компресиран режим Боговете ни!) в Техния наш блог http://bezistena.blog.bg, и понеже това става по решение на Боговете ни в съответствие с Техния стриктен план и сценарий, никой вече не може да спре тази информационна лавина и потоп, която ще залее целия свят и ще изуми и възхити първо феноменните Българи – генетичните Божии потомци, и след това всички крипто Българи сред всички племена, които са духовният интелектуален творчески прогресивен елит на всички народи, както за ужас, но и за тяхното спасение, ще разтресе и изродения реакционен управленчески елит на всички държави. 

Скоро всички тези мерзавци 

МЕРЗАВЦИ от=МЕРЗАВТСИ от=от Богиня Матара и Исуз
  
ще носят и връщат в България тези скривани досега документи, съкровища и богатства в грандиозен епохален пилигримския поход на покаяние и разкаяние и изпросването на милост и спасение от Боговете ни чрез нашето застъпничество и за купуване на индулгенции с тях, и които документи ще бъдат само потвърждение на изнасяните от нас разсекретени тайни!   


Pavelis Pavlov 


Числото на папата, той се е провъзгласил за Наместник на Божия син;

VICARIUS FILII DEI=Богиня Диана и Иса са Българи 

VICARIUS FILII DEI=Българи от Богиня Диана и Иса 

 
Инж. Иван Дунчев 


Браво, Pavelis Pavlov, Павле – потомък свръхфеноменен на Исус и Мария Магдалена от златната генеалогия на Техния син Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и всички т.нар."римски императори" от Нерон до Диоклециан ! 
Имаш вече висок мастерски сан и академичен чин в нашата Академия! 
Благословен и Богопросветен си, Приятелю, пример и насърчение за съкурстниците ни! 

САН=Иса

ВИСОК САН от=от Бок Исус
 
ВИСОК САН на=на Кан (Жрец) на Бог Исус

МАСТЕРСКИ САН на=САН на Кан (Жрец) на Исус и Матара

АКАДЕМИЧЕН ЧИН на=АКАДЕМИТШЕН ЧИН на=на Кан (Жрец) на Мат Диана и Ешуш 

В НАШАТА АКАДЕМИЯ на=на Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Ешуа 

И още информация за сакралната стойност на този секретен кодиран документ на Българските жреци, от чиято генеалогия на рода Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена са всички римо – католически папи:

Формулировката за римските папи на латинския език – един от академичните херметични Български жречески езици и уникална бездънна лингва съкровищница –Vicarius Filii Dei, за непосветените се обяснява като Наместник на Сина Божи за статута на папите, като в правия текст на титула се визира официалната фундаментална перфидна фалшификация на юдео – византийската псевдо Исусова анти Българска полицейско – инквизационна доктрина Християнство, че Исус Христос е земен син на Господ Бог Отец Твореца, за да се скрие Сътворенческата истина от Българите и света, че Господ Исус Христос Е самият Български Господ  Бог Отец Исус Творецът и Демиург, явил се преди 2 000 години пред Българите в Тракия в аватарния си образ на Христос :

ХРИСТОС=ИСОС ТРХ=Исус от Трахия

Ето вложената в титула тайна, понятна само на Свещения Български Сътворенчески  език чрез Свещения шифър, документираща безапелационно какви са папите:

НАМЕСТНИК НА СИНА БОЖИ=Кан (Жрец) Син (потомък) на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуж

Всички папи – добри или лоши, са феноменни генетични потомци на Българските Богове Демиурзи от Техния жречески род Дуло 

Друг превод на същия документ указва конкретната генеалогична династична линия, от която са папите:

НАМЕСТНИК НА СИНА БОЖИ=Кан (Жрец) от Сина на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуж – 
където Синът на Българските Богове Майка Диана и Бог Исус, е Павел – първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.  

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий          

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !      

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ухажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.   

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те нефеноменни безкултурни тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.     

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.  

Всички римски папи и висши духовници, както и всички православни патриарси и духовници, както и всички духовни лидери и глави на юдаизма и исляма, са също от свещената генеалогия на Свети Павел от различни по – малко или повече изродени кланове на Българския Божи род Дуло сред различните племена и религии по света, и много рядко отделни техни представители съхранили се читави през вековете.  

image


Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.      

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на 
Диана и Исуш Българина   

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина     

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа      

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.         

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.   
Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.    


Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!
   
Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...   

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.        

––––––––––––––––––––––––

Така разсекретихме тайната на вложената сакрална родова информация на папите в непонятния за тях титул Vicarius Filii Dei, Наместник на Сина Божи, като им разкрихме удивителната за тях блага вест, че те не са точно наместници на Сина Божи, Който е самият Господ Бог Отец Исус Творецът, ами са нещо още по чудесно и прекрасно от това – те са Негови и на Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена генетични потомци, онаследили на 100 % Техните феноменни Божествени гени и характеристики, временно консервирани в латентна форма! 

В тази титулна формулировка Наместник на Сина Божи е вложено и епичното епохално прорицание Кой ще е истинският оторизиран от Боговете ни висш Техен Наместник на Земята:

НАМЕСТНИК НА СИНА БОЖИ=Сина на Богиня Майка Диана и Исуж – 
  
Наместник на Боговете на Земята е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  
 
След като разсекретихме тайната на култовия папски титул Vicarius Filii Dei, 
ще разсекретим и още една херметична информация, вложена от нашите Предци – кодировчици в него.

Много протестантски групи и изследователи – езотерици откриват в този титул Числото на Дявола  – 666 с Апокалипсиса, и съответно асоциират папата с Антихриста.

image

image

Ето тайната на това култово число 666 за ужас на душманите ни и за възрадване на угнетените и геноцидирани Българи 

Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси! 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304

И да изплашим съвсем заговорниците срещу Българите и душманите, (но и за да им дадем и шанс за спасение и на тях!) като им разкрием, че Дяволът или Сатана са Българските Всемогъщи и Всесилни Богове Демиурзи, им пускаме страховитата и превантивна Highway to Hell – Магистрала към Ада на Българските рок – динозаври от AC/DC, и документите за Дявола и Сатана от  постинга ни, съставен от самите Тях:

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982

И за да изплашим тотално, като им вземем акъла и ги подготвим за ектремалния им катарзис, душманите ни и заговорниците срещу Българите, които са все наши изродени династични роднинин от Божия род Дуло и генетични потомци на Извънземните, на Дявола и на Сатана, за капак най – подире ще ги дадем директно в ръцете и властта на Антихриста!
На истинския Антихрист!

Истинският Антихрист, архивиран в свещения Български херметичен лингва архив – "древногръцкия" език, като Антихристос!
  
АНТИХРИСТОС=ТИАН ХРИСТОС=Диана и Христос=Диана и Исус от Трахия –  

синкретизираният сдвоен образ на Българските Богове Демиурзи, Които скоро ще се Яват на потомците си – Българите, и другите, за епичните събития и процеси на Съдния Ден!
  
И ето още кой друг Антихристос ще е с Тях и ще властва на Земята!
  
АНТИХРИСТОС=Сина на Диана и Иса от Трахия –
  
Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си 


Цветан Ламбев 

Всичко това трябва учениците в училищата да изучават.   


Инж. Иван Дунчев 

Ще го изучават. На всички езици.    
Справка – пророчестата на Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга, че скоро време всички народи ще учат ревностно и прилежно Българския език за да имат достъп до Боговете ни – 

сиреч до всяка следваща нова глътка въздух и всеки нов миг живот още!


Tzveta Ivanova

Amin! 


Galina Karadjova 


Този панаир който създадоха с Папата им даде урок.
Поклон пред БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА достойно защити православието .
СЛАВА НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ И Българите от 
Бог ИСУС ХРИСТОС И ВЕЛИКАТА БОГИНЯ МАЙКА!
Амин!
–––––––––––––––

И още коментари под първата публикация на последния ни тематичен постинг:

krumbelosvet -   

Да, диверсия на папагала. Диверсия, рекламирана от (почти) всички медии като голямо добро за нас. А нашата църква - като много лоша. И много хора се хванаха...


–– последва коментар на starside 
  
БПЦ НЕ СЕ ПОДАДЕ НА НАТИСКА НА ГЕРБ И ЗАПАЗИ ПРАВОСЛАВНОТО ДОСТОЙНСТВО НА БЪЛГАРИТЕ

който ни предостави и едно интересно изказване на известен руски духовник – анализатор на църковните въпроси в следващото видео:
 
https://www.youtube.com/watch?v=T99BRPdglfs
Как папу Римского встретили в Болгарии

от който филм, изпълнен със сърдечни възхищения и благословения от православни руски християни към главата на БПЦ и към Българите, ви предлагаме няколко коментара:


ςκολοτ   

Я думаю фраза "именитый турист" по отношению к папе римскому должна стать крылатой 😇👍

ИМЕНИТЫЙ ТУРИСТ=Друид (жрец, нечист) от Иса и Ма (Майка) Диана 
  

Елена Ащук   

Ай молодцы! Наше уважение Вам.

         
Georgtt1968   

Ах, братушки! Ах, молодцы! Не ожидал такой стойкости от Церкви находящейся в крайне сложной ситуации.

***Болгарская церква пример для всех!

ПРИМЕР ДЛЯ ВСЕХ=Бълхари от Богиня Мадара и Иса


Anna Lustina   

Сорадуемся смелости наших братьев-болгар! Слава Богу!


Ramses XIII   

Приятная новость. Особенно от братушек, которые на государственном уровне давно продались...     


Иерей Георгий Максимов   

Нужно различать Болгарскую Церковь и болгарское правительство. Как раз данная ситуация наглядно показала, что это далеко не одно и то же.
Это все шоу и пиар, причем нередко циничный, я это уже разбирал на примере того, как папа римский "любит" ближневосточных христиан:  
https://www.youtube.com/watch?v=ZIeWE4zeJbA&t=1611s
Папа Римский и встреча 7 июля: что это было? 


Irina Khantaeva   

БПЦ-духовный маяк нашего времени. 
Христос Воскресе! С ДНЁМ ПОБЕДЫ! 
НИЗКИЙ ПОКЛОН Православным Болгарам.!!!!!💖🕊️🍇🌞

ДУХОВЕН МАЯК=
Бохиня Майка Диана 

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ=ВОСКРЕСЕ Исус в Трахия 

С ДНЕМ ПОБЕДЫ=Богиня Мад Диана и Бог Иса


––––––––––––––––

Направихме представителна извадка от политически колажи на автори от западния католически свят – всички те католици!, които разкриват здравите и неприкривани връзки на папата със силните на деня/на ноща, които управляват света зад кулисите и са основните ръководни заговорници срещу Българите
В тези композиции изобилстват масонски и илюминатски символи и атрибутика, които разкриват Българския династичен родови жречески генезис на заговорниците срещу Българите, като папата е главно действащо лице в тях. 

image 

image

image

Папата е представен с драконов образ – Божият династичен рептилски хералдически символ на рода Дуло, а масонът – зидар е с френски ключ в ръката, който ни казва:

ФРЕНСКИ КЛЮЧ=ФРЕНСКИ КЛЮТШ=Бълкари Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуш

ФРЕНСКИ КЛЮЧ=ФРЕНСКИ КЛЮТШ=Бълкари Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА – оригинален кодиран документ, съобщаващ ни че масоните са различно изродени или съхранени читави потомци на Българския жречески род Дуло от Исус и Мария Магдалена 
image
Абсолютно точна и прецизна визуална алюзийна формулировка на съвременното Християнство и неговата най – реакционна деноминация – римокатолическата, което Християнство е псевдо – Исусова анти – Българска перфидна полицейско – инквизационно геноцидна доктрина, скриваща и фалшифицираща Българските Богове и Техните праведни и святи читави генетични жречески потомци от рода Дуло, доктрина служеща за разправа с Божия народ Българите и крипто – Българите по целия свят и бетонираща (временно!) господството на изродените българо – юдейски династи от Дуло.
image
На тази композиция с евангелски сюжети от Откровение/Апокалипсис, виждаме окървения папа – символ на окървавената през вековете католическа църква и нейната инквизиция, които са представени като жената – развратница и многоглавата ламя, преследваща Божия Български род и народ, които произхождат от двете увити и преплетени змии – херметичният езотеричен символ на Исус и Мария Магдалена и Техния потомствен рептилски жречески род Дуло, както и жреческия жезъл кадуцей или Българската суровакница.

КАДУЦЕЙ=Кан (Жреци) на Диана и Иса 

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=Кан (Жреци) и Саре (Царе) на Богиня Диана и Иса 

Друг рептилски представител – червеният змей над папата, документира Българският генезис на папите:

ЧЕРВЕН ЗМЕЙ=ТШЕРВЕН ЗМЕЙ=Богиня Матара и Езуш


Да благодарим и благословим духовния диверсант и наш братовчед папа Франциск дето взриви и разбуди Българите, а може би неговото посещение в България и неразумното му предизвикателно поведение и приказки в България са вид уникално негово  конспиративно прикритие и форма на скрито сътрудничество и подпомагане на нарочените на заколение Българи тъй щото по този начин да ни разбуди и активира и мобилизира съпротивителните ни етносни самозащитни реакции и сили! 
Възможно ли е?
Всичко е възможно в глобалната драматизация "Българите и човешката цивилизация", замислена и продуцирана от Боговете ни !

А иначе папата дойде в България с мотото Pacem in terris – Мир на Земята, което разобличихме като ловък йезуитски комуфлажен дезинформационен трик.
Това мото е спомен за един друг, съвсем друг папа – Йоан XXIII, който оглавява Светия престол в средата на миналия век. 

СВЕТИЯ ПРЕСТОЛ заеман от=заеман от Братя от Дуло на Богиня Диана и Исус  
друг документ, указващ че Светият престол във Ватикана се заема само от генетични потомци на Бог Исус от Неговия жреческо – царски род Дуло, които са представители на Черното и с малки изключения на Бялото Братство на потомците на Исус и Мария Магдалена

ВАТИКАНА=ВАК ТИАНА=Бокиня Диана – 
древен езически светилищен комплекс на Българската Богиня Диана, Великата Богиня Майка

Силно обичал България, затова го наричали „Българският папа“, бил е познат с Петър Дънов, чел е неговите беседи, вдъхновявал се от неговите просвещения

БЪЛГАРСКИЯТ ПАПА от=от Българин Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Иса 

БЕСЕДИ=Бог Иса и Диана,

защищавал е Българската етническа кауза във войните със заобиколилите ни съседи –врагове след Освобождението на България .

В това мото посветеният папа Йоан XXIII съобщава на посветените Българи за Българските Богове и че само Те ще донесат мир на Земята и ги насърчава да пазят заветите им и не Ги предават!

Pacem in terris=Богиня Матара и Исус

МИР НА ЗЕМЯТА от=от Мат Мария и Иза

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, постановчици на драматизацията "Българите и човешката цивилизация", вси Българи
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!







Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.05.2019 23:37

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Благодаря за блестящия анализ, ...
21.05.2019 06:31
Благодаря за блестящия анализ, показателните снимки и коментари!
Само да вмъкна, че скоро навършвам 66, което е малък символ, и ще пропусна да празнувам. С "раждането" ми сутрин и благодарност към Бога, започва празник и Му се моля, по Неговата воля, да не крача като жив мъртвец по земята.
:)))
цитирай
3. bezistena - Благодаря за блестящия анализ, ...
22.05.2019 10:46
nedovolen написа:
Благодаря за блестящия анализ, показателните снимки и коментари!
Само да вмъкна, че скоро навършвам 66, което е малък символ, и ще пропусна да празнувам. С "раждането" ми сутрин и благодарност към Бога, започва празник и Му се моля, по Неговата воля, да не крача като жив мъртвец по земята.
:)))


Благословен и просветен си, Николай – феноменен генетичен потомък от родословието на Свети Николай Чудотворец – внукът на Исус и Мария Магдалена, който е Кан Ирник (303 – 453), живял 150 години, който е и Кан Атила, който е и Свети Патрик.
Свети Николай Чудотворец е министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща му Кан и Цар Авитохол (33 – 333) – Свети Павел , който Свети никола е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...


И за да не крачиш като "жив мъртвец по земята", те даряваме с няколко молитвени мантри за директна връзка с Боговете ни за "раждането" ти сутрин:

ЖИВ МЪРТВЕЦ без=ЖИВ МЪРТВЕТС без=без Бог Ежуз и Богиня Матара Диана

РАЖДАНЕТО МИ Е от=от Мадара Диана и Ежуа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675544
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!