Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2018 16:43 - Съветска България срещу България - 2
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1073 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Знаете ли, че първата бивша социалистическа страна, която е поела председателството на Съвета на ЕС (януари-юни 2008), е Словения.

(Всъщност Словения е бивша югославска република, която първа, заедно с Хърватия, се отделя от Федеративна Социалистическа Република Югославия на 25 юни 1991 след десетдневна война с войските на Слободан Милошевич, които тогава се наричаха ЮНА, Югославска Народна Армия. В тази война имаше и български жертви – 3-ма български шофьори на ТИР-ове не успели да се скрият навреме под камионите си и били убити от огъня на оръдията. Само че това е нищо, сравнено с изпитанията на хърватския народ. В следващите 4 години неговите жертви са 12 000. По официални данни.)

А знаете ли защо съветските комунисти (сега един господ знае как се наричат последно) и техните х-м, симпатизанти - Ангел от съседния блок им вика „леви мъдета“, са смъртно докрай против Европейския Съюз? Защото той е ДРУГ СВЯТ, коренно различен от техния. Девизът на комунистите винаги е бил и ще бъде „Два свята, единият е излишен!“. За разлика от девиза на Европейския Съюз „Единен свят“. Не „Един свят“, а „Единен свят“! Именно на тази база във всичките си действия съветските комунисти са безпогрешно различими от нормалните хора. Казвам нормалните хора, имайки предвид не нормални като физическо и психическо здраве, а като хора, населяващи Света. С голяма буква, защото на всичкото отгоре съм уверен, че ТОЗИ свят представлява Божия замисъл. (Ние, като негови чеда, не делим синовете си на един да живее, а останалите да мрат, нали? А Господ защо да го прави?! В тази връзка комунистите не са хора, а железа.)

А България ще бъде председател на Съвета на Европа от 1 януари до 30 юни 2018г. Това се случва точно 11 години след приемането ни в Европейския Съюз на 1.01.2007-ма.

(За да не се бърка: Европейският Съюз е политически и икономически съюз между 28 европейски държави, засега, който притежава правомощия да действа независимо от съставящите го държави в рамките на предоставените му компетенции. Функционирането му се осъществява от неговите органи и учреждения. Европейската комисия има основно изпълнителни функции. Нейните членове, макар и излъчени от правителствата на държавите членки, са напълно независими от тях. Законодателните функции се упражняват от Европейския парламент, наднационален орган, съставен от лица, избрани пряко от гражданите на ЕС, и от Съвета на Европейския съюз, състоящ се от по 1 представител на всяка държава членка на ниво министър. Съдебният контрол се осъществява от Съда на Европейския съюз.

И едно мое наблюдение, писал съм и друг път: комунистите мрат да копират за своите организации инициалите на нормални демократични институции. Напр.ВМРО означаваше още и „Вяра, Морал, Родолюбие, Отговорност“. Преди 20-тина години обединението на съветските републики се наричаше ОНД (Обединение на Независимите Държави). Когато съкращението ЕС за Европейския Съюз стана много популярно, ОНД-то се прекръсти на ЕС – Евразийски Съюз. Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия. Тъпи номера за глупави избиратели.)

-           Новината, че България ще председателствува Съвета на ЕС през 2018 година, дойде от Брюксел ПО ВРЕМЕ НА 2-рото правителство на Борисов СЛЕД КАТО бесепаро-депесарското правителство „Орешарски“, подкрепено със златния пръст на „Атака“, сдаде багажа. Напомням това, защото съм убеден, че между тези две събития има пряка връзка точно в тази последователност.

-           Българското председателството беше издърпано с 6 месеца напред, когато Англия обяви Брекзит. Мисля си, че това в крайна сметка стана „всяко зло за добро“. Представяте ли си в тези първи 6 месеца на 2018-та година кой можеше да управлява България след като червеният летчик смени европейския бизнесмен още в началото на 2017-та и предстоеше година и половина, докато Борисов влезе в дневния ред на Европа?! (Впрочем такова едно развитие на нещата нямаше да бъде фатално за демократизирането на страната, а просто би я отложило за определен период. Добре, че си спестихме страданията, които днес изживява народът на Крим, например.)

Да се чудиш на акъла на комунистите. Пишат бойко по форумите, призовават Народа да излезе на улиците „за да разкъса оковите си“, а „Той спи“, не ги слуша. Харчат луди пари да могат да контролират световното развитие, както били казали Маркс и Ленин, ама надеждата им днес е свита до това някой природен катаклизъм да се случи и „изтрие от земята ФАЩ и Еврогейския съюз“ (вулканът Йелоунстоун да изригне напр.) или анунаките да дойдат. Леле-е-е, ако те дойдат, „какво ще остане от Путин тогава“? Страхотен въпрос, не намирате ли...

 

А времето на нашето председателстване в ЕС почти отмина. Като прибавите и времето от май 2017 - първите “БСП салюти” срещу Борисов във връзка с подобряване на отношенията с Македония, юни (“Кумгейт”), юли (паметника пред НДК), август (“Суджукгейт), септември – „Помощ, бият Витя Николаев!“, октомври - алтернативния бюджет на БСП, ноември – тревогата на президента Радев за Демокрацията в България, декември – “оградата” на Йончева, протестите в Банско, кампанията срещу санирането и против “корупцията по високите етажи”... (Изредил съм само най-важните МИНАЛОГОДИШНИ О.Т. на социалистите, иначе представяте ли си каква работа си бих отворил с всичките им скандали?!) ... изнизаха се 15 месеца, почти година и половина, на безплодните усилия на „любовта българска към Велика Русия“ като противовес на Европейското бъдеще на България. “Борисов -3” оцеля и оцелява. Гледам, че докъм 202пет и гражданите на Македония, Албания, Косово, Босна и Херцеговина ще бъдат добре дошли в Европейския Съюз. Нова България оцелява напук и въпреки добавените соц.напъни от страна на Атаката на Сидеров, ДС Б-отбора на Атанас Атанасов, “Да, България” от Христо Иванов, разните гости на Николай Колев, Васко Мавриков, Юлиян Вучков - от телевизия “Евроком”, Хекимянци, цветарките от клана Ризови, Кралимариновки, Лори от рода Инджови, Радевки от телевизиите на народа BIT и по-новите НОВИ. Питате защо тъй? – Е, на глупави въпроси не отговарям. Имам по-важни работи.

- Например да отбележа, че преди 4 години “Путин удържа голяма победа над Запада, влизайки в Крим и в части от Източна Украйна, и Киев едва не достигна” (цитирам завалиите от рода Zaw12929), а днес какво остана от това? – миналия месец рублата удари 5-годишно дъно: 78 рубли за едно евро, т.е. 40 рубли за един български лев. Представяте ли си?! А ние сме на последно място в Европа по доходи и жизнен стандарт. Какъв ли би бил курса на лева спрямо рублата, ако Путин бе влязъл и у нас, каквато е мечтата на ГМО-тата (Gindev – Olivie – Metaloobrabotka) и ЗКПЧ-тата (Zlatko – Koshava – Pando – CHolakov Luybomir)…, м?

- Например да отбележа писанията belosvetni „колко лоши и терористи са западняците през всичките години, лъжейки Света“, че руснаците са подготвили стрелбата срещу папата, убийствата на Георги Марков, Трайковски, Качински, Литвиненко, Березовски, вчера Скрипал, а утре кого..., подкрепящи химическите атаки в Ирак, Сирия... а утре къде, създали преди три години и днес дори поддържайки мигрантската вълна от Изток към ... себе си, саботирайки всячески миролюбивите Лавров, Захарова, Песков, Небензя, Макаров... и техният началник от КГБ.

- Да ви представя как „Западът трепери“ от руската военна мощ, а „ние чакаме със свалени гащи да ни оноди Тайп Ердоан“ (zahariada)...

или просто да обобщя за пореден път: Шансът на „СъветскаБългария. БЛОГ.БГ“ да попречи на нормална България да следва своя европейски път на развитие е толкова голям, колкото да изригне онзи, Йелоустоуна. Тръсне, пръдне, замирише, па току се кротне.

Ако питате защо по националните въпроси се заяждам (цитирам!) само с червено-черно-кафявите блогъри в БЛОГ.БГ, веднага отговарям. Какво са казали шефовете на съветските партии в България, можете да прочетете, видите или чуете сами. Те са обществени, избираеми личности и съвсем естествено всекидневно всички медийни простори са техни. Можете... ама колко от българите днес четат вестник, гледат политическо предаване по телевизиите или (не)дай, боже, слушат радио-новините? - На сто, я има един, я – не. При младите българи – на хиляди един. Не протестирам, такъв е новият българин. Забързан и няма време „да дъвче“. Гълта на едри хапки, бързо. Сърфира из Интернета, а там новините са стотици за минута. Коя по-напред да запомниш?! Обаче гласува, нали? А после се оплаква, че (не)бил представен в Парламента не както му се е искало. Чеше се по носа, зад ушите или по топките ... което е още по-лошо. Какво да се прави, народопсихология – Хитър Петър, Андрешко, Бай Ганьо, Дядо Либен и Хаджи Генчо ... Петьо Блъскови, Христо Стоичков.

Аз нямам амбициите да променям ТЕЗИ неща. Съзнавам, че не мога. Но четейки вместо вас, десетките ЧЧК-блогъри (Червено-Черно-Кафяви), дори само в ДКК Империята Investor (Дясното Крило на Комунистите) и предоставяйки представителна извадка на възгледите им, съм ви полезен. Поне да имате възможност за информиран избор, когато стъпвате в политическата джунгла. 

Иначе – колкото и да се усмихвате иронично или да стоите "над нещата“ – АЗ не нося отговорност за ВАШИЯ избор. Вашият избор е изключителна ваша отговорност! При това ЛИЧНА, а не колективна отговорност! „Тъй рече“ жената, партията, съда... са величайши глупости, нищо не значещи фрази.

Продължавам моя преглед по реда на надзора:

ОКОЛО НОВАТА 2018-та ГОДИНА какво написаха и казаха по медиите.

-           Румен Радев, президентът в първото си новогодишно слово за Новата 2018:

„В навечерието на Новата година всички си пожелаваме тя да е по-щедра от тази, която изпращаме. Първата ми мисъл е за онези, които преживяват труден период в живота си, обезверените, болните, самотните. За тези, чиито близки са далеч зад граница и за хилядите бедни българи, които днес се борят за оцеляване. Всяка стъпка към тях възвръща част от достойнството ни като общество. ... Всеки от нас свързва смяната на годините с добри намерения, надежди и заричания. Те често угасват още през януари. ... Нека през 2018 година да ползваме мъдро свободата си, да осъзнаем силата на единението, да преборим безверието, да сбъднем огромния потенциал на нашия народ, който винаги се е славел със своята жизненост, сила и талант. Нека бъдем здрави и нека новата година донесе радост, любов и благоденствие в домовете ни.“

(Цялото слово е в 5 абзаца. Никъде в тях не е споменато започващото след няколко секунди 6-месечно председателствуване на ЕК. А 6 месеца са половината от бъдещата година, нали! - Ако не ми вярвате, можете сами да прочетете това слово в Интернет.

Аз съм извадил думи от 3 от 5-те абзаца от словото на Радев и съм подчертал ЗАЩО. Във 2-я абзац фукльото казва: „Първата МИ мисъл е...“ – Демек само ТОЙ мисли за България и българите. Сигурно затова, когато след 20 дни всички най-отговорни хора за бъдещето на Европа дойдат в София на крака на България, Радев няма да го има на тази среща!? – Иронизирам го този, разбира се. А какви „изненади“ от същия род го очакват в следващата половин година... В 4-я абзац червенината му на този избива в откритото заявяване, че Народа го очаква угасване на надеждите му „още през януари“. ИМЕННО, през януари! – За „Народа на Радев“ съм абсолютно сигурен, че януари 2018-та е огромна стъпка към края на надеждите му. Следващата огромна стъпка в същата посока ще бъде приемането на страната ни в чакалнята на еврото. ... А думите от последния 5-ти абзац – за мъдростта, осъзнатата сила, огромния народен потенциал, за жизнеността и таланта – съм запечатал на хартията, за да подчертая каква голяма подигравчийка е Съдбата спрямо комунистите. Тя не отрича думите им за техния Народ, просто ги обръща в тяхната същност за останалия Български народ.)

-           Сайтът ДНЕС.БГ, Боряна Павлова, написа на 26 декември 2017: „Brexit, Каталуния и краят на Меркел: Задуха ли вятърът на промяната в ЕС? Съюзът е толкова стабилен, колкото са и членките му. А те се тресат от кризи! 2017 -а година е към своя край и пред Европейския съюз предстои една не по-малко тежка година. В началото на годината страната ни ще поеме ротационното председателство на Съвета на ЕС до юни. Тежки месеци, в които се очаква да бъдат проведени едни от най-сериозните преговори за излизането на Великобритания от Евросъюза, който пък определено не е в най-добрата си форма. И в тези времена може само да си зададем въпроса: Какво следва?“

(Какво ще напишат Борянките през юни в края на председателството, ни предстои да разберем. Аз няма да пропусна да ги иронизирам тогава, че познават толкова, колкото Румен Радев, Корнелия Нинова, Янаки Стоилов, Антон Кутев или ЧКК-блогърите, взети потделно и съвкупно. Само ще напиша, че още от ДНЕС си личи колко са сведущи – важните неща през новата година щели да бъдат Брекзит, Пучдемон и краят на Меркел. Краставици на търкалета! – Действителността е съвсем различна: проблемите с Тръмп, мигрантите и Западните Балкани. Ама... айде у лево.)

-           Сайтът БЛОГ.БГ, блогърката 1997, 2 януари 2018: „Не плачете за тях! Изминалата 2017 г. продължи тригодишната печална традиция за закриване или "трансформиране" на печатни издания. От 1 януари спря да излиза "Капитал дейли" и така в страната повече няма печатен икономически всекидневник. Сега най-различни хора и отляво, и отдясно, най-разнообразни люде, ни казват, пишат, коментират, че не бива да ревем, да се тръшкаме да плачем, защото никой не четял този вестник, а и Прокопиев е гадина, капиталистическа при това, храненик на Америка и... абе, един вагон политинформация могат да ви изнесат по темата. Същото го казват и за една истинска институция на българския печат като вестник "Култура", който след шест месеца ще спре да излиза в сегашния си вид, с този екип, с тази редакционна политика. "Култура" се е запътила към мястото, където вече почиват в мир и съгласие със себе си вестник "Преса", вестник "Новинар", списание "Тема", вестник "Десант", седмичникът "Всеки ден", вестник "Заман-България". Всичко това само за три години. Само в столицата. Може да бяха всякакви тези издания, но за повечето от тях може да се каже, че от страниците им не течаха лиги по властта и лично по министър-председателя. Една част от българските вестници са на ръба на оцеляването, защото са прекалено "некадърни", за да се наведат и целунат царствения задник на ГЕРБ. За други обаче, това е станало автоматично действие. Те, с "професионалния" си усет са разбрали, че е по-добре да си любовница на: "Вие сте прости и аз съм прост", отколкото да ти бият шута отзад.“

(Подобна наглост – виж подчертаното от мен – рядко бива. А конкретно ви обръщам внимание на факта, че блогърката 1997, всъщност редколегията на в.“Дума“, се затъжила в еднаква степен за Иво Прокопиев от „автентичните десни“, за „културата“ на Стефан Продев в лицето на Копринка Червенкова, за „пресата“ на Тошо Тошев в лицето на Валерия Велева, за „темата“ на Иван Гарелов и другите кеворкянци, за „десанта“ на НФСБ, за зорзамана на ДПС-то – навързани като кървави пресни свински черва.)

Сега какво се случи В ДНИТЕ СЛЕД НОВА ГОДИНА в страната:   

-           В самата новогодишна нощ в град Нови Искър, всъщност квартал на София, един укриващ се от закона цели 7 години престъпник уби 6 души от семейството на приятелката си. Цялата полиция беше вдигната на крак, блокирано бе изцяло искърското дефиле – което възмути червената лидерка Нинова: “България стана полицейска държава!”. В резултат на безизходицата в която го постави тази мащабна блокада, след седмица убиецът се самоуби самотен в някаква изоставена къща насред Балкана. Нинова не се извини на полицията. “Ама няма свидетели на самоубийството, значи е убит” – беше новата О.Т. (Опорна Точка) на модерните леви – вж.например блогърът kuzmо от 10.01.2018. И въпреки, че никой в държавата не оспори факта, че убиецът е военен и бивша барета, един блогър – zahariada! – написа на 4.01.2018 – “Наш източник от ъндърграунда ни довери, че шестимата убити в Нови Искър имат роднинска връзка с един от основателите на СИК - Румен Николов Пашата. Близък приятел на Бойко Борисов до скоро. От полицията и прокуратурата отказват коментар по темата.” (Подчертаното е от мен – zahariada-та имал източник от ъндърграунда?! Нищо чудно този да има такъв източник. Чета всичките му копи-пасте постинги. Ядосвам се вместо вас!)
-           Седем дни по-късно, на 7 януари 2018, насред София беше убит някой си Петър Христов. “Някой си”, защото след убийството стана ясно, че човекът има едър светъл бизнес в настоящето и тъмно минало. Навремето той е бил съдружник с разстреляния на остров Аруба наркотрафикант Поли Пантев (2001), а след това е съдействал на МВР в разкриването на бандата на “Наглите”, случило се през 2012г., когато вътрешен министър беше Цветан Цветанов от ГЕРБ. Не искам да правя окончателни заключения кое е по-истинско – дали Петър Христов е бил „близък приятел на Цветанов“ и затова му е издал аверите си (какъвто извод правят от БСП) или Петър Христов се е съгласил да сътрудничи на властта срещу известни привилегии за вече законния си бизнес (какъвто е моя извод). Само искам да припомня, че бандата на „Наглите“ тероризираше страната в продължение на 3 години 2007-2009 по време на управлението на БСП-Станишев, когато отвлече 13 души, уби двама, поиска почти 40 милиона евро откуп и успя да прибере в крайна сметка над 3 милиона. Днес 6-ма от „наглите“ са в затвора за много дълго и същата власт, която ги хвана - ГЕРБ в лицето на правосъдното министерство, пресече тазгодишните опити на адвокатите им Съдът да пусне някои от тях предсрочно за добро поведение. (Тук ли да вмъкна, че „съветска България“ на Димитър Стоянов, вътрешен министър на БКП-Георги Атанасов, по средата на 1988г. е освободила предсрочно от затвора 4000 криминални престъпници, а две години и половина по-късно, в началото на 1990-та – НС с председател Станко Тодоров, още 8000 броя от същата стока. Причините ли? – Същите като днешните: борбата на Съветска България срещу Демократична България.)

-           На 10 януари, само ден преди да внесе вот на недоверие на правителството на ГЕРБ, Корнелия Нинова каза от трибуната на НС в декларация от името на БСП: „Нечувано! За 10 дена от Нова Година осем трупа и полицията е безпомощна да защити народа си. Мутренските времена се завръщат.“ Няма да коментирам препратката към мутренските времена (Кои? Тези от 1993-1996? Или тези от 2003-2005? Или пък през годините 2007-2009?), за да не дразня ЧКК-блогърите и „една жена от София“. Обаче, понеже съм подреден човек, ще изясня една неточност в изложението си. Ако броите, аз написах досега за 7 убийства, а Нинова говори за 8. Защо? – Не съм включил в бройката простреляният в центъра на София на 17 декември 2017г. висш данъчен служител Иво Стаменов. Защото не е от 2018-та. Глупачката Нинова обаче го брои! Защо я нарекох „глупачка“? Защото все още не е разбрала, че българските времена станаха съвсем други. 11-та година сме членове на Европейския Съюз. За тези години с помощта на държавите от ТОЗИ Съюз властта в България укрепна дотолкова, че вече успешно може да побеждава Съветската България! Все още тук-таме и понякога, но ТОВА ще става все по-често. Случаят с убития Иво Стаменов е точно такъв!

Преди половин година БСП можеше да се прави на умряла лисица, надявайки се това убийство да остане неразкрито. Днес обаче, говоря буквално за първите дни на юли 2018-та, „МВР-то на некадърния Валентин Радев“ (така пише в мотивите на втория вот на недоверие към Борисов – в деня на ЗАКРИВАНЕТО на българското европредседателство!) успя да го разкрие. Ето официалното съобщение, напр. в сайта на БНТ, 4.07.2018: „След разследване на Спецпрокуратурата и ГДБОП брат на депутат от ДПС е обвинен като тартор на престъпна група за „мокри“ поръчки. Тази група е замесена в показното убийство на данъчния служител Иво Стаменов. Вчера в София, Белово и Приморско са задържани трима души. Според източници, близки до разследването, единият от тях е Борис Аврамов, брат на народния представител от ДПС Димитър Аврамов.“

Ще кажете „Случва се, и депутатите на ГЕРБ не са съвсем читави“. Да, вярно е! И в страните от Европейския Съюз има такива лоши примери. Но там правилата са безапелационни. Веднага следва оставка, задължително ПРЕДИ намесата на Прокуратурата и Съда. Желязно! - Защото ако разследваният остане член на Партията си, то съществува презумция, че е възможно тя чрез влиянието си да се намеси в решенията на Правото! Така работи ГЕРБ. Защото така работят в страните от ЕС. А как работят партиите от „Съветска България“?

-           През февруари 2018г. ПГ на БСП ще защити наакания до уши защитник на „народния съд“ и върл противник на договора между България и Македония Валери Жаблянов с мотива „Жаблянов е един от нас!“ !? През март 2018-та тази партия ще повтори същото упражнение с „идиота“ Таско Ерменков. Който пък повтаря Румен Христов, съветник на президента Румен Радев, в неговите оценки за българите, които не са от класата му, и буквално цитира депутатката от ДПС Велислава Кръстева, чиито заслуги са, че масажира тялото на „почетния“ председател на ДПС Ахмед Доган. А заместникът на същия този почетен председател на ДПС, сегашният шеф на парламентарната група на ДПС Мустафа Карадайъ („Черния Мустафа“) само ден след официалното съобщение за ареста на брата на съпартиеца си Димитър Аврамов ще влезе в парламентарната зала демонстративно прегърнал самия Димитър Аврамов!? Датата е 5 юли 2018.

Такива са нравите на Съветската България. Комунистически. Още за тях: (само за дните на откриването на българското председателство)

-           На 19 януари при неразрешена маневра на гара Бяла една цистерна пълна с газ пропан-бутан дерайлира от релсите. „Няма нарушение на жп-състава, няма изтичане на газ, няма опасност за населението“ гласи официалното съобщение на Националната компания „Железопътна инфраструктура“. Инциденти от този безопасен тип, сравнени с ужаса при Хитрино в началото на 2017-та, стават поне по 20 на година и не само в България. Но тази баш сравнително безопасна жп.катастрофа идва в много подходящо време – „На косъм от катастрофа! Бяла можеше да стане ново Хитрино!“, цитирам съветските блогъри. (Мисля тук да припомня, че ж.п. катастрофите в България зачестяват някак контролирано. Припомнете си например август 1992, само месец преди спешната необходимост, наречена  „боянските ливади“, да бъде свалено правителството на Филип Димитров. Разбирате ли какво искам да кажа, българи?!)

-           Аман от тарикати! Каква мека дума за съветски престъпници, които САМИ СЪЗДАВАТ хаоса в обществото с най-главната си НЕПРОМЕНЕНА ЦЕЛ – да го направят отново комунистическо. При това спекулирайки дори с нещастията в обикновения живот, които никога, при никой строй, не могат да бъдат избегнати. Вземам за пример автокатастрофите по пътищата. Цитирам сайта ДНЕС.БГ: На 28 януари 2018 чета, че „681 българи са загубили живота си във войната по пътищата на страната през миналата година. 111 души са починали в болница след пътни инциденти.“ Следва зловещия въпрос „Докога?“

Наистина! Я да видим ДОКОГА ще им се връзваме на „истините“ на тия. ЦИТИРАМ публикация във в.Стандарт от края на 2004-та година за „смъртта на пътя“:

Година                                  Убити                        Ранени

1990                                      1527                          6822

1993                                      1307                          8548

1995                                      1264                          8717

1997                                        915                           7007

1999                                      1047                          9045

2001                                      1011                           7990

За последните години информацията е от Интернет:

2013                                      601                             8770              

2015                                      708                             8971

2017               682 + 111 =  793

А знаете ли какви допълнителни глупости са написали тия от ДНЕС.БГ? Подчертал съм ги – „В "Пътна полиция” има статистически отдел, който събира данните от няколко източника и постоянно актуализира числата. Хората в него работят по крайно архаичен начин. Според наредба от 2015 г. данните се актуализират на всеки 10 дни чрез информация, изпратена от областните дирекции, в таблица във формат Excel. След това всички числа графа по графа се прехвърлят в обща таблица, което заради забавяния отнема още няколко дни.“

 

Тъпанджии! Не мога да измисля по-щадяща дума за съветските българи.




Гласувай:
6



1. milady - ооо, деде, как ме забрави тоз път..
09.07.2018 08:58
и аз те забравих, честно..
само, най-отявлен психопат, може да се зАстои тук повече от 2 мин
толкозз локуми, и почесвания, и НИЩО,да не кажеш..накрая,изкл. една таблица..
това ,верно е мн. талантливо...и на ползу Роду...
и путКин и Боко Тиквоко са просто марионетки /путин е „подменен“ за по-сигурно..
остарели са ти кадровите маниери и..немощни пируети, ръчкофф..
що ли ти писах, да не умреш от скука...
..айде жив, здрав..духай..лепило..мастилото..
цитирай
2. dobronameren - На чудесно място е избрала да се изяви Милейди
10.07.2018 10:32
Високо, видно, проветриво и бързо слънцето ще го изсуши.
цитирай
3. vmir - Цитирам и коментирам:
10.07.2018 10:32
1. "Харчат луди пари да могат да контролират световното развитие, както били казали Маркс и Ленин, ама надеждата им днес е свита до това някой природен катаклизъм да се случи и „изтрие от земята ФАЩ и Еврогейския съюз“ (вулканът Йелоунстоун да изригне напр.) или анунаките да дойдат. Леле-е-е, ако те дойдат, „какво ще остане от Путин тогава“? Страхотен въпрос, не намирате ли..."

Коментарът ми - Паразитите не се интересуват повече от това да истеризират "една жена от София (Харманли, Дуранкулак, Горно Уйно)" или някой недоклатен празноглавец, за който връх на житейските въжделения е да задоволи или поне утеши жена в такова състояние. Фройд вярно е гледал на "пролетарската революция" като на взив на неосвободена сексуална енергия, необолшевишките гурута май внимателно прилагат това разбиране.

2. "zahariada-та имал източник от ъндърграунда?! Нищо чудно този да има такъв източник"

Коментарът ми - Захариадата има не само един източник в ъндърграунда, той е говорител на ъндърграунда

3."... спекулирайки дори с нещастията в обикновения живот, които никога, при никой строй, не могат да бъдат избегнати"

Коментарът ми - Важното е "една жена от София (Харманли, Дуранкулак, Горно Уйно)" да отправи призив за "спасение" защото непоносимо се нуждае от спешно начесване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872590
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031