Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2018 00:29 - Документи от човек от щаба на Саддам Хюсеин за Българския генезис на Шумерската и Персийската цивилизаця
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2669 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 27.01.2018 17:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ген. Мухаммад беше съветник на Саддам Хусейн по въпроси, свързани с броневата защита.
По време на ирано - иракското сдавичкване за известно време му бях преводач и освен по технически въпроси, доста сме беседвали за историята на техния район.
Генералът прекрасно знаеше, че днешните територии на Ирак и Сирия са били част от Българската империя.
Той също така знаеше, че древните шумери са Българи и ми е казвал, че Саддам Хусейн винаги се е отнасял с уважение към нашите прадеди и техния творчески гений, засвидетелствуван в Ирак с хиляди наземни и подземни паметници и съоръжения.
Негово Превъзходителство също така е бил добре запознат, че Българи и перси създават Персия.
Подобно беше отношението и на Хафез Ал - Асад, който назначи за лични съветници по различни въпроси 121 Български експерти. 

Това е официален отчет на високо Посветеният Българин и радикален Български патриотичен фейсбук форумец Митко Станчев  на неговата страница 

https://www.facebook.com/mitko.stanchev.3?hc_ref=ARQ_UIWLEUN8C09A-yEBzBNZIF6NFsSiRqkkNza3QeLfAuLK9HbJ_WKJSL_abD-I4f8&fref=nf&pnref=story  


Plamena Ivanova


Алианите са част от тези земи , само,че и те самите не знаят.... Защо мислите фанатиците следващи сатаната исис унищожаваха културни паметници.... не защото са фанатици , а защото като тамлиерите откраднали идеята и като йезуитите фанатизирано са обирали унищожавали, разпродавали всичко свързано с раното християнство , езичеството та и тракийски знаци...някой им е обещал награда

–– наша допълнителна редакция с добавка е, че тамплиерите са точно тайното конспиративно общество и организация на преследвани генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, Катари или по – точно Българите Богомили от Бялото Братство, чиято главна първосвещена задача № 1 е да спасят от преследванията на Инквизицията във Франция, Европа и по целия свят, златната династична първосвещена линия на жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, в която генеалогия е линията на Спасителят на Българите и на света 


Mitko Stanchev


Нашите паметници от шумерско време са силно повредени от целенасочени бомбардировки. Подземните съоръжения на дедите ни са напълно унищожени с кумулативни ракети.


Plamena Ivanova


Mitko Stanchev така е затова днес "великите сили" ще си слагат тяхната история в нашият учебник техни са ракетите ,а и наши с наша тояга по нашият гръб....  


Mitko Stanchev


"Великите сили" са свързани с тъмната сила и са слуги на сатана.
Никой носител на Българска кръв не бива да забравя, че ние сме Неговият Богопомазан народ, който Той доведе от звездите !
И да го призоваваме чрез ОРЕНДА-та. Уверени, че Той винаги се отзовава на зовящите го Негови чеда. Не искайте нищо за себе си, но Го молете за Анатемата Му !
 

Veselin Karabakalov

Това е така защото други сега се зовът Божи чада и Божи народ!...


Инж. Иван Дунчев 

БОЖИ ЧАДА на=на Богиня Диана и Ежуш

БОЖИ НАРОД на=НАРОД на Бог Ежуа 

Той и самият Саддам Хюсеин е от рода на Българските Канове – Жреци, създали навремето Шумерското и Персийското царства, култури и цивилизация, и оставили своя генетичен имплант сред персите (бивше безкултурно тракийско племе) за техен жертвен духовен, интелектуален, творчески прогресивен и управленчески елит!
Ето виж Митко, секретното му досие, документиращо Българския му свещен Божи корен и генезис, поради което и юдео – ционистките му братовчеди от същата Българска жреческа каста го убиха при организирането на последния им християнско – юдейски – ислямистки кръстоносен поход срещу Българите по целия свят!  

Документите разсекретявяме с

Декодиращата програма на Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез  Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 от
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

САДДАМ ХЮСЕИН=ХАН ИСЮС МАД ДИЕ=Хан (Кан, Жрец) на Исус и Мад Диана

Прилагаме и още един безспорен документ за Българския произход и статут на Саддам Хюсеин – неговата принадлежност към организацията на Свободните зидари – фримасонството, с най – висша 33 степен на посвещение:

http://thewebmatrix.net/disclosure/secretsocieties.html 

World Leaders  световни лидери  висши фримасони след 1900 г 


Tony Blair - 33° Freemason  
Sir Winston Churchill - 33° Freemason 
Josef Stalin - 33° Freemason - Leader of the Soviet Union
 
Juan Perуn - 33° Freemason - President of Argentina 
Giscard d’Estaing - Knight of Malta - President of France 
Nelson Mandela - Knight of Malta - 
Juan Carlos - Knight of Malta - King of Spain 
Augusto Pinochet - Knight of Malta - President of Chile
 
Saddam Hussein - 33° Freemason - President of Iraq 

John G. Diefenbaker - Freemason - Prime Minister of Canada  
Otto von Hapsburg - Knight of Malta - Crown Prince of Austria-Hungary 
Bob Hawke - Freemason - Prime Minister of Australia
King Hussein- 33° Freemason - King of Jordan   

ФРИМАСОНИ=Бог Иса и Мари 

ФРИМАСОНСТВО=Бог Исус и Богиня Матара

тайна свръххерметична степенна организация на генетични потомци на Исус Христос и Мария Магдалена, Които са последните новоепохани аватарни проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите преди 2000 години в Тракия, Които са Родоначалниците на новоепохалната генерация на рода Дуло, от който са всички тия изброени техни генетични потомци и всички други Духовни лидери и интелектуалният и творчески революционен прогресивен елит, както и реакционният управленчески елит и аристокрация на всички народи по света
 

СВОБОДНИ ЗИДАРИ от=от РОД В ИСАЗ БО ДИАН=от Рода на Бог Исуз и Богиня Диана 


Твоят приятел, Митко –  Гененерал Мухаммад, е от същия Български жречески корен, от който е и самият Български първожрец и сега Светец – Пророк Мухаммад, чиято Българска личност и Българско езическо учение за Любов, Братсво и Мир между хората юдео – ционистите изопачават в съвременния човеконенавистен ислям :

image


МУХАММАД= Х Д МА МА МА=Хан (Жрец) на Диана Ма (Майка) Мария Магдалена  


Ето го и Хафез ал Асад чий ген отрасъл е:  

ХАФЕЗ=ФАХ ЗЕ=Бох Иза  

ХАФЕЗ=Хан (Жреци) на Бог Иза  

АСАД=Иса и Диана  

ХАФЕЗ АСАД=Хан (Жрец) от Богиня Диана и Исуз 

– от свещената жреческа Българска генеалогия на Свети пророк Мухаммад, от която е и Садам Хюсеин

  image 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И тука, Приятел, щяхме да ударим чертата, дори и ударихме и две, и да публикуваме поста до този му вид, който и така е с уникални доказателствени документи за Българския 100 % – ов генезис на Шумерската и Персйската цивилизации, обаче само като се завъртяхме над тия изконни святи Български земи, които скоро пак ще си ги преберем по тяхна коленопреклонна молба под юрисдикцията на възстановената отново Свещена Българска империя, и цяла плеяда феноменни Български основоположници и строители на тия древни Български цивилизации – наши предци и жреци и сега Светии от Вси Светии, литнаха около нас с купища автентични документи, като най – настойчив от тях бе Свети цар Дарий, с когото имахме скорошна среща и той веднага въведе пасажи от последния ни постинг, който създадохме заедно с него 

Какво съобщиха Извънземните на гърците с новото яко земетресение край Атина и Маратон.Поредната Българска огромна изкуствена планина–пирамида Бехистун в Шумер
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/16/kakvo-syobshtiha-izvynzemnite-na-gyrcite-s-novoto-iako-zemet.1588556

–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––

И защото емблематичният персийски цар Дарий Хистаспос се напъха между шамарите и вика за пореден път да възстановим свещения му Български произход и генезис, ще му заделим и на него малко време, защото в много от нашите статии сме публикували купища документи, че цялата древна велика Персийска (Шумерска, Вавилонска) култура и цивилизация е изградена от феноменните Български жреци и царе от Дуло, които са племенната аристокрациа на разселените по тия места тракийски безкултурни племена. 

НАПЪХА МЕЖДУ ШАМАРИТЕ на=на Ежуш и Бохиня Диана Мат Мария 

ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария 

ШУМЕР + Н (код.назал)=ШУМЕРН=Шумерна=Чумерна – 
култов сакрален Български жречески светилищен регион в Сливенско – Еленския Балкан, от където са тръгнали жреческите отряди на Диана и Исус (Дионисиус) на цивилизационния си поход на Изток към Шумер и Вавилон – материализираният перманентен статут на Българските Богове – Любовта!

ВАВИЛОН=БАБИЛОН=БАВИЛОН=ЛИАБОВ=Любов 

 Дарий I (на персийски: داريوش دوم), (на персийски: Dārayavahuš, „държащ доброто“, или „добронравен“, гръцки: Δαρεῖος) е шахиншах („Цар на царете“) на Персия от династията на Ахеменидите, управлявал Персийската империя от 522 г. пр.н.е. до 486 г. пр.н.е..

Dārayavahuš=Бог Ешуа от Драхия=Бог Ешуа Драхона

Dārayavahuš от=от Рода на Бох Ешуа 

Δαρεῖος от=от Рода на Иса 

ДАРИЙ ХИСТАСПОС=Хан (Жрец) и Сар (Цар) от Бог Тати Исус 

При Дарий Ι държавата на Ахеменидите достига най-голямо могъщество. Той завладява Мала Азия, част от Балканския полуостров с Южното Черноморие, а на изток достига чак до Индия. Победите му са изброени в Бехистунския надпис. 
В началото на V в.пр.н.е. персийската заплаха надвисва и над елинския свят. Стълкновенията между перси и гърци продължават повече от век и половина.

АХЕМЕДИНИАС=ХАН МАД ИСЕ=Хан (Кан,Жрец) на Ма (Майка) Диана и Иса 

Цар Дариус преприема похода към Балканите и Тракия за да освободи Българите и изконните Български земи, попаднали под първото староепохално данайско=юдейско=гръцко робство в средата на 1 хилядолетие пр.Хр.

НАДПИС от БЕХИСТУН=НАДПИС от Бох Иса и Диана=НАДПИС от Бохиня Диана и Иса – 
култов свещен мегалитен паметник на Българските жреци, въвели в него фундаментална информация за Българските Богове и сакралната Българска историческа памет и феноменния Божи жречески род Дуло, от който са всички до един персийски владетели и аристокрация   

ФУНДАМЕНТАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Дуло на Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария

Дарий е най-възрастният син на Хистасп, внук на Арсамес, правнук на Ариамнес (син на Тейспес и чичо на Кир I).
Бащата на Дарий е сатрап на Бактрия, а по-късно на Персия, и приближен в двора на Камбиз II. По време на египетската кампания на Камбиз II, Дарий е копиеносец или знаменосец в неговата армия, но е върнат в Персия и държан под око, заради съмнения в измяна.

ХИСТАСП=Хан (Кан,Жрец) на Богиня Диана и Исус

ХИСТАСП=Хан (Кан,Жрец) от ПЕСИСТЕНА=Кан от БЕЗИСТЕНА

АРСАМЕС=Исус и Мария  

АРИАМНЕС=Иса и Мария 

ТАЙСПЕС=Богиня Диана и Исус

Скоро след като Камбиз II умира в Египет, Дарий заема престола, след преврат 
Въпреки че не е пряк царски роднина, в Бехистунския надпис Дарий I извежда своето генеалогично дърво като царско, успоредно на официалната персийска царска генеалогия.

КАМБИЗ=Богиня Майка и Иза  
 
ЦАРСКА ГЕНЕАЛОГИЯ=ГЕНЕАЛОГИЯ на К ЦАР СА=ГЕНЕАЛОГИЯ на Кан (Жреци) и Царе на Иса – 
жреческо – царската генеалогия на всички владетели по света от рода Дуло  

Дарий налага новата религия зороастризъм и вярата в Ахура Мазда. Отнася се с търпимост към египетските, вавилонските и другите богове и култове в империята.

ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зар Исуз и Матара 

АХУРА МАЗДА=Хан (Жреци) на Иза и Мадара

Ахура Мазда, срещащ се още и като Ормузд или Ормазд е бог на доброто в зороастризма. Обявен е за изначален бог от Зороастър, основателят на тази религия. Той е първото и най-често споменавано божество в сборника Ясна. 

ОРМУЗД=Мадара и Иза 

ОРМАЗД=Мадара и Иза 

ЯСНА=Иса 

СБОРНИК ЯСНА за=за Кан (Жреци) и Саре от Бог Иса  
 
В режим на редакционно допълнение ще ви покажем изкуствената конструкция на величествения светилищен мегалитен комплекс – пирамидалната планина Бахистун, на която са монтирани големите скални панели на релефите и надписите на Бахистунския паметник: 

image
 
Всички историци и археолози се вторачват и концентрират вниманието си по скулптурните релефи и безбройните надписи и символни знаци, търсейки в тях ключа на шифъра за разчитане на тайните на мистериозните древни шумери, като разсеяно умишлено или в невежие избягват да разсъждават на глас и да обсъждат скалните блокови конфигурации на планината Бахистун, редени от "ненадминатият творец – природата" така акуратно и геометрично, сякаш човешки ум и ръка на великани ги е редила...  
 
По – надолу ще се уверите, че не сякаш, ами наистина човешки ум и великанска ръка са подреждали и строили тая мегалитна пирамида, документирана нагледно както от фотосите, така и от следващия разсекретен документ: 

СТРОЕНА ОТ УМ НА ЧОВЕК И РЪКА НА ВЕЛИКАНИ=
от Бълкари Кан (Жреци) на Исуш и Бокиня Матара Диана

image

Инженерно – строителна мегалитна конструкция на пирамидален светилищен комплекс от среден тип по габарити и сложност, построен от кота 0 до върха от отделни строителни панели и елементи със сложни многопрофилни пространствени форми, монтирани с високо прецизни и точни монтажни сглобки помежду им – строителна техника, характерна за мегалитното светилищно строителство на феноменните Български жреци – строители и енергетици и оператори на тия съоръжения по целия свят.

image

Изкуствено построената пирамида Бахистун 

ПИРАМИДА БАХИСТУН на=ПИРАМИДА на Бох Иса и Диана=ПИРАМИДА на Иса и Бохиня Диана 

ПИРАМИДА БАХИСТУН=Богиня Мадара Диана и Бох Иса

image
 
ПИРАМИДА БАХИСТУН=Богиня Мадара Диана и Бох Иса

image

image

ПИРАМИДА БАХИСТУН построена от=построена от Хан (Кан, Жрец) на Богиня Мадара Диана и Бог Иса 

image
+

image
+
image

image
+
image

image

Гледат посетителите и виждат отдалече големи скали и издълбани по тях безброй букви, знаци, сивмоли и релефи и скулптури...
 
image

Почват да се доближават все по – близко  до култовата скулптурна група търсещите да открият тайната на мистериозния паметник, за който местните митове казват, че е построен от Боговете, и колкото по – близко се доближават и успеят да изместят поглед и ум от мистериозните букви, знаци, символи и фигури, толкова по – еретични и налудничави мисли почват да им идват в главите и да ги човъркат да си мислят  немислимото, че цялата композиция и редена сякаш от отделни фино и прецизно монтирани огромни по стотици тона тежки блокове и строителни панели и елементи със сложни многопрофилни пространствени форми, монтирани с високо прецизни и точни монтажни сглобки помежду им 

image
+
image

Много изследователи са забелязали тази особеност на скалната структура и озадачени са започнали да си задават въпроси и да разсъждават какво е това...

image

image  
Много изследователи са забелязали тази особеност на скалната структура и озадачени са започнали да си задават въпроси и да разсъждават какво е това...
 
image

Много изследователи са забелязали тази особеност на скалната структура и озадачени са започнали да си задават въпроси и да разсъждават какво е това и да изследват видимо като че ли отделните скални блокове... 

image
+   
image

image

И колкото по – близко се доближават търсещите и нещо усъмнилите се и почват да се замислят все още на ум, (за да не ги чуят другите и почнат да им се смеят на акъла) че цялата компоцзиция като че ли е изкуствено построена от плътно монтирани отделни и геометрични, и сложнопрофилни огромни скални блокове, толкова повече доказателства за това откриват и толкова все по – натам стигат изследователските им заключения на налудничавато им допускане, че това е инженерно –  строителна конструкция, та по едно време чак се стресват и почват да се оглеждат да не би да се изтървали да кажат нещо пред другите на глас, и смутени спират и а – а да се откажат, и някои наистина се отказват да продължат да търсят. 

И когато бушоните на персоналния био компютър на един от упорито търсещите почнаха да греят и пушат преди да дадат на късо, той седна пред омагьосалата го скала за една цигара време почивка и кратко разсейване по вълните на Нета на айфона в майтапите на любимата му рубрика на шантавата японска "Скрита камера".
Този път клипа показваше как изтрещелите японци вързаха краката на дълбоко спящата жертва за бънджи въжето, монтираха пред лицето му на селфи стойка камерата и като я включиха, джаснаха нещастника в 100 – метрова бездна...
Когато след няколко секунди камерата показа изцъклените в необратим катарзисен ужас очи на разбудилата се жертва, картината на видеото се развали и разпадна и на монитора на айфона на нашия колебаещ се какво да прави изследовател се появи  образът на гледащият го в очите Исус с една от любимите му култови насърчителни заръки от блога на bezistena : 

image

image

И тогава нашият, както му прорица Исус, смутен и потресен приятел – изследовател, който е задължително наш роднина от жреческия род Дуло и Българин поради наследствения си Божествен произход, хвърли цигарата и отиде още по – близко до скалните блокове и като извади голяма лупа и тънко острие от макетно ножче, зачовърка в тънките процепи на скалите, за които учените хора казваха че те са пукнатини от естествени атмосферни и природни процеси.

Това което беше допуснал за миг невярващ, да не би тези скални конфигурации да са    
като великанските конструкции и строежи на перуанския свещен град Мачу Пикчу и които са поставени в раздела History"s Mysteries – Исторически мистерии поради необяснимите от гледна точка на съвременните строителни технически възможности древни технологии на строителите им и за които той беше чел в блога на обръщащите съвременната наука и история с главата...нагоре смутени, потресени, удивени и изумени от възхита изследователи от екипа на bezistena – точно това допускане сега се потвърждаваше.

На монитора на айфона му без той да я е търсил се отвори статията  

Тайната на великанските Български мегалитни скални строежи в Америка, разсекретена със свръхсекретния Български документ El Condor Pasa 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/11/29/tainata-na-velikanskite-bylgarski-megalitni-skalni-stroeji-v.1580344  

и следният пасаж от нея:
 
image

Обезателно отворете долния линк, с наименование Precision Fitting of Massive INCAN Blocks… (Прецизен монтаж на масивните блокове от инките)
https://ashtronort.wordpress.com/2016/03/28/precision-fitting-of-massive-incan-blocks/ ,

чиято конструкция и строеж са поставени в раздела History"s Mysteries – Исторически мистерии, поради необяснимите от гледна точка на съвременните строителни технически възможности сложно – пространствени триизмерни обемни блокове строителни елементи и на конструкцията, монтирани с непостижимите сега абсолютно нулеви монтажни допуски и сглобки!  

image

А в мистериозното дефиниране на строежа въобще не се задава въпроса как са доставяни и монтирани тия сложно пространствени обемни триизмерни блокове, тежащи с единично тегло десетки и стотици тона всеки, и чието предвижване и опериране чрез антигравитацията с тях като с лекокрили дресирани птици и ефирни балони е била рутинна свръхестествена феноменна практика на Българските жреци – енергетични строители на великански гигантски съоръжения по целия свят !  

Ето разрешението на мистериозната загадка:: 

МИСТЕРИОЗНА ЗАГАДКА=ЗАГАДКА от/на Исуз и Матара 
 
КОНСТРУКЦИЯ от=КОНСТРУКТСИЯ от=
от КОН ТИЯ ИСУС ТРК=от Кан (Жреци) на Диана и Исус от Тракия 

АНТИГРАВИТАЦИЯ=Богиня Диана и Иса ог Трагия 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нашият приятел и роднина изследовател, прекрачил вече границата на потреса и продължил невъзвратимо напред по Исусовия съвет, сканира на монитора  триизмерната обемна конструкция на изследвания паментик, която придоби вида от следващия кадър :

image

Много други изследователи преди нашия човек са забелязали тази особеност на скалната структура и озадачени са започнали да си задават същите въпроси и да разсъждават какво е това и да изследват като че ли отделните скални блокове и те са достигнали до същия резултат, както е показано на този и на следващите кадри – стари научни разработки и научни и еретични хипотези, в които твърдят, че комплексът Бахистун в часта на надписите и скулптурите е изграден от отделни скални панели по някаква висша непонятна технология и техника...  

За този общ конструктивен план – рисунка от средновековието, авторът ѝ допуска смелата хипотеза, че скалният комплекс е изграден от отделни огромни скални блокове с различни взаимно проникващи сложно профилни форми и че паметникът е като огромна великанска каменна библиотека и информационна хранителница и трезор – каквото съоръжение наистина е Бехистунският светилищен комплекс в една малка част на мултифункционалната му характеристика на призводствен завод за духовни и материални блага и всякакви свръхтехнологични чудеса!

image
+
image
+
image
 
Смелостта и пионерското изследователско дръзновение на изследователите са стигнали до това ниво на познанието, което е много високо ниво, но не са им стигнали силите и просвещението (защото досега не му беше дошло времето) да вдигнат очи от долу до горе до върха за да видят изкуственото построение и инженерно – строителната конструкция на цялата планина  – пирамидален светилищен комплекс Бехистун и достигнат до обещаните от Исус в заръката му висши позиции на познание, които са властовите и следващите Божествени промоции и екстри!
 
image 

С този кадър с акуратно и плътно подредените с минимални допуски и сглобки скални панели на пирамидата Бахистун като за показно лабораторно упражнение по прецизно панелно строителство във бившия ВИСИ, нагледно ви насърчаваме и каним с нас да видите това строително техническо чудо, дело на феноменният ум и праведните Души и чистите ръце на нашите Предци – Жреците на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец ни Исус и Майка ни Великата Богиня Майка Диана от Техния род Дуло! 

–––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––

Още преизобилна информация за Българския генезис на тези изконни Български цивилизации и земи вижте в статиите ни, които са малко обезобразени от премахването на основните печатни инструменти и опции в блог.бг, но информацията в тях е непроменено свещена и важна!
С нас е и Свети Фреди Меркюри – Български феноменен жрец и принц от генетичните имплатни на Дуло от Исус и Мария Магдалена сред шумерите, с който в много наши общи съекипни статии сме ви разправяли удивителни тайни за тези Български азиатски цивилизации и чудеса на Българския феноменен гений.

image

Пророчествата на ФРЕДИ МЕРКЮРИ за България и света в нощта на ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ.Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2014/03/21/prorochestvata-na-fredi-merkiuri-za-bylgariia-i-sveta-v-nosh.1249704
 
Персийският принц и световен идол Фреди Меркюри доказва Българския-Тракийски произход на Персийската цивилизация.Част 3.
bezistena.blog.bg/history/2014/04/02/persiiskiiat-princ-i-svetoven-idol-fredi-merkiuri-dokazva-by.1253389
  
На партия шах с Фреди Меркюри в компанията на голите велосипедистки от Лондон,свинкята на кака Иванца и Българските династични прасета в английския кралски двор
bezistena.blog.bg/history/2014/04/08/na-partiia-shah-s-fredi-merkiuri-v-kompaniiata-na-golite-vel.1255173 

Как Българинът Фреди Меркюри и потомците на Исус и Мария Магдалена от Куин,ни съобщиха,че Бог е Българин!25 години Свети Фреди,закрилник на Българите по света
.
http://bezistena.blog.bg/history/2016/12/02/kak-bylgarinyt-fredi-merkiuri-i-potomcite-na-isus-i-mariia-m.1494319 

Древно–персийската топонимия и именна система са 100% Български,което документира,че цялата персийска цивилизация е Българска!

http://bezistena.blog.bg/history/2015/05/20/drevno-persiiskata-toponimiia-i-imenna-sistema-sa-100-bylgar.1362883

Персийската цивилизация е 100% Българска,пренесена от Тракия в Персия през 4 хилядолетие преди Христа!Част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2014/03/28/persiiskata-civilizaciia-e-100-bylgarska-prenesena-ot-trakii.1251867   

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В режим на редакция добавяме коментарите под постинга: 

bor40

Огромна великанска каменна библиотека
На малко ХОРА им е известно за КУРГАНИТЕ ВЕЛИКАНИ стигащи до 10 м височина живяли до преди 500 г и умишлено избити.Високо интелигентни ХОРА ,които са били фараони и царе и изграждали такъв тип комлекси на точно определени места по света .


bezistena

Ето документите за легендарните или митологични великани, за които съобщава в кодиран формат проф. Ернст Мулдашов:

За тия "великани" кават че спят седнали в стойка лотос и чакали своя час 
Те са в състояние на сомати на самоконсервация
Високи са пет или десет метра според Ернст Мулдашов
Заровени били на дълбочина четири метра.

Разсекеретените документи гласят: 

ВЕЛИКАНИ СПЯТ СЕДНАЛИ=Балки от Дуло от Богиня Диана и Исус 

ВЕЛИКАНИ СПЯТ СЕДНАЛИ=Балки от Дуло от БЕЗИСТЕНА – 

тия " великани" не са никакви великани, ами са Българи, наши генетични предци и родители феноменни жреци от рода Дуло на Богиня Диана и Исус, Които са Българските Богове Демиурзи, Чиито новоепохални аватарни проявления преди 2000 години в Тракия са Христос и Мария Магдалена, заченали и дали началото на новоепохалната генерация на своите жречески потомци на първосвещения Божи светилищен храм Безитена в първопрестолния Божи град Ямбол.
След определеното им време на Земята те преминават в транс– пространствен режим в Божие служение като Светии от Вси Светии, подготвящи Явяването на Българските Богове и Спасителят 

ВЕЛИКАНИ В СТОЙКА ЛОТОС=Балки Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исус 

ВЕЛИКАНИ В СТОЙКА ЛОТОС=Балки Кан (Жреци) от Дуло от БЕЗИСТЕНА 

ВЕЛИКАНИ ЧАКАТ СВОЯ ЧАС=ВЕЛИКАНИ ЧАКАТ СВОЯ ТШАС=
ВЕЛИКАНИ (Балки, Българите) ЧАКАТ Сина на Богиня Диана и Исуш – чакат Спасителят 

СЪСТОЯНИЕ НА СОМАТИ=Син (потомци) на Исус и Мат Диана 

ЗАРОВЕНИ НА ДЪЛБОЧИНА ЧЕТИРИ МЕТРА=
Братя Заре (Царе) от Дуло на Ешуш Вер (Змей) и Богиня Матара Диана 

Ето какво пише и на обратната страна на баджа на професора: 

ЕРНСТ МУЛДАШОВ=Дуло от Исуш и Богиня Матара 

Който желае да се просвещава в тия световни тайни и космогонно светоустройство, да заповяда в блога ни с повече от 1000 статии по тия сакрални теми.

САМОКОНСЕРВАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе от Исус и Богиня Ма (Майка) 

ВИСОКИ ПЕТ МЕТРА=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Батара Диана 

ВИСОКИ ДЕСЕТ МЕТРА=Кан (Жреци) на Тати Исус и Богиня Матара

   
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena, Свети пророк Мохаммад, Свети Фреди Меркюри и Български Светии от Вси Светии от този изконен Български цивилизационен район на света
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песен 




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
21.01.2018 00:30
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bor40 - Огромна великанска каменна библиотека
21.01.2018 11:51
На малко ХОРА им е известно за КУРГАНИТЕ ВЕЛИКАНИ стигащи до 10 м височина живяли до преди 500 г и умишлено избити.Високо интелигентни ХОРА ,които са били фараони и царе и изграждали такъв тип комлекси на точно определени места по света .
цитирай
3. bezistena - Ето документите за легендарните ...
21.01.2018 22:47
Ето документите за легендарните или митологични великани, за които съобщава в кодиран формат проф. Ернст Мулдашов:

За тия "великани" кават че спят седнали в стойка лотос и чакали своя час
Те са в състояние на сомати на самоконсервация
Високи са пет или десет метра според Ернст Мулдашов
Заровени били на дълбочина четири метра.

Разсекеретените документи гласят:

ВЕЛИКАНИ СПЯТ СЕДНАЛИ=Балки от Дуло от Богиня Диана и Исус

ВЕЛИКАНИ СПЯТ СЕДНАЛИ=Балки от Дуло от БЕЗИСТЕНА –

тия " великани" не са никакви великани, ами са Българи, наши генетични предци и родители феноменни жреци от рода Дуло на Богиня Диана и Исус, Които са Българските Богове Демиурзи, Чиито новоепохални аватарни проявления преди 2000 години в Тракия са Христос и Мария Магдалена, заченали и дали началото на новоепохалната генерация на своите жречески потомци на първосвещения Божи светилищен храм Безитена в първопрестолния Божи град Ямбол.
След определеното им време на Земята те преминават в транс– пространствен режим в Божие служение като Светии от Вси Светии, подготвящи Явяването на Българските Богове и Спасителят

ВЕЛИКАНИ В СТОЙКА ЛОТОС=Балки Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исус

ВЕЛИКАНИ В СТОЙКА ЛОТОС=Балки Кан (Жреци) от Дуло от БЕЗИСТЕНА

ВЕЛИКАНИ ЧАКАТ СВОЯ ЧАС=ВЕЛИКАНИ ЧАКАТ СВОЯ ТШАС=
ВЕЛИКАНИ (Балки, Българите) ЧАКАТ Сина на Богиня Диана и Исуш – чакат Спасителят

СЪСТОЯНИЕ НА СОМАТИ=Син (потомци) на Исус и Мат Диана

ЗАРОВЕНИ НА ДЪЛБОЧИНА ЧЕТИРИ МЕТРА=
Братя Заре (Царе) от Дуло на Ешуш Вер (Змей) и Богиня Матара Диана

Ето какво пише и на обратната страна на баджа на професора:

ЕРНСТ МУЛДАШОВ=Дуло от Исуш и Богиня Матара

Който желае да се просвещава в тия световни тайни и космогонно светоустройство, да заповяда в блога ни с повече от 1000 статии по тия сакрални теми.

САМОКОНСЕРВАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе от Исус и Богиня Ма (Майка)

ВИСОКИ ПЕТ МЕТРА=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Батара Диана

ВИСОКИ ДЕСЕТ МЕТРА=Кан (Жреци) на Тати Исус и Богиня Матара


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677151
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!