Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2020 19:25 - Все Още Няма Научни Доказателства, Че Вирусът Woo-Woo Е Истински
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 808 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.08.2020 19:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Все Още Няма Научни Доказателства, Че Вирусът Woo-Woo Е Истински


imageHAF11 Август 2020 Г.

от Джон Рапопорт

SARS-CoV-2. Вио-уу вирусът.

Хората, които могат да мислят и следват разсъждения, трябва да се справят с въпросите: Изследователите открили ли действително вируса? Дали доказателствата им не достигнаха?

ИЗСЛЕДОВАТЕЛИТЕ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ ДЪЛГО ДА ДОКАЗАТЕ КОРОНАВИРУСЪТ ИМА НА ПЪРВОТО МЯСТО?

 

image

Ако някой каже, че по време на пълнолуние преди три седмици, Луната внезапно се превърна в злато и тогава странна ескадра от гиганти премина през нея, на път за океана, смятате ли, че може би е добра идея да разберете дали , преди три седмици имаше пълнолуние? Може би това е основна отправна точка?

Това правя. Проверка дали има пълнолуние.

Рационален изследовател в CDC, ако такъв наистина съществува, би казал, след като чуе за възможна епидемия в град Ухан: „Нека видим доказателството, че нов вирус е отговорен, е причинителят.“

Какво доказателство би поискал?

Първо, той би искал да знае: „Има ли изследователи там действителен биологичен образец на този нов вирус? Имат ли истинското нещо? "

И ако отговорът се върне да, той ще отговори: „Изпращаме един от нашите хора от Ухан, за да може той да потвърди това.“

 

Но как ще работи потвърждението? Не можете просто да поставите образец от вирус на масата и да блеснете светлина върху него.

Има традиционен метод за наблюдение. Нарича се фотография с електронен микроскоп (ЕМ). Съществуват определени установени процедури за получаване на ЕМ от тъканна проба на пациент. Ученият CDC би искал да се увери, че китайските учени са извършили правилно този процес.

Груба скица: От тъкан на пациента вземате малко и го въртите в центрофуга. Материалът се установява на слоеве.

Знаейки кой слой (по плътност) търсите, премахвате малко от този слой, поглеждате го под електронен микроскоп и го снимате.

Ако сте намерили нов вирус, трябва да видите много идентични частици от него на снимката - и очевидно това трябва да е нещо, което никога не сте виждали досега.

Рационалният учен за CDC - ако такъв наистина съществува - би казал: „Нека да разгледаме китайската ЕМ“. Той иска да потвърди, че в ЕМ има много еднакви частици от новия вирус.

Но има още. И тук е мястото, където гумата отговаря на пътя и коефициентът на отказ е много висок. Трябва да направя резервно копие, за да обясня.

Когато се направи клинично изпитване на ново лекарство (и тук ще направя гигантски скок и ще предположа, че е направено правилно), провежда ли се на един пациент?

Резултатът от даването на лекарството на един пациент след това се екстраполира, за да означава, че всеки ще реагира по начина, по който е направил този човек? Разбира се, че не. Това би било абсурдно. В клинични проучвания рано или късно изследователите се занимават с голям брой доброволци. Хиляда или повече.

Така че, в случай на нов коронавирус, в Китай, рационалният учен за CDC ще каже:

„Искам да видя снимки с електронни микроскопи, получени от хиляда пациенти, диагностицирани с новата епидемична болест. Искам да видя тези снимки един до друг. Искам да видя дали във всички снимки има много частици от същия този вирус. "

Аз самият питам, къде са тези фотографии? Къде са напълно необходимите снимки? Защото китайският учен би казал на колегата си CDC,

„О, не извършихме ЕМ процедурата на хиляда пациенти. Извършихме го на едно. Две. Може би три. Не съм сигурен."

В този момент този фантастичен рационален CDC учен би издул стака си. Той би казал: „Обявявате нова глобална епидемия въз основа на две или три снимки от двама или трима пациенти?“

Помислете за този потенциален сценарий - който обяснява защо изследователите са направили само ЕМ на двама или трима от пациентите.

Ако някой действително извърши работата с електронния микроскоп върху 1000 пациенти, диагностицирани с новото заболяване, той може да открие на снимките може би / възможна индикация за нов коронавирус при четирима пациенти. И НИКОЙ ОТ ДРУГИТЕ 997 ПАЦИЕНТИ.

В този момент, в Ухан, те ще вдигнат рамене и ще кажат: „Е, уау, това не се получи. Какъв флоп. Нашата хипотеза за ново заболяване, основана на нов коронавирус, се срина.

Трябваше да можем да видим много същият нов вирус в снимките от ВСИЧКИ 1000 пациенти или поне преобладаващия процент от тях. И ние не го направихме.

Обратно към дъската за рисуване. Да видим.

Кой е основният признак на новата болест? Пневмония? Помислете за това, около 300 000 души в Китай умират от пневмония всяка година.

Какво ще кажете да разгледаме някои проучвания за качеството на въздуха тук, в Ухан? Мисля, че моят колега по блока има купчина от тях. Да ходим там. Някой да има прожектор, за да можем да видим улицата през мъглата на смъртоносно замърсяване? Нека да си взема резервоар с кислород и каска за дишане. "

И това ще бъде краят на това.

Назад в Атланта, фантастичният рационален CDC учен ще каже на колегите си: „Това китайско огнище не е вирус. Какво ще кажете да прекараме следобеда, преглеждайки някои собствени проучвания за ваксини? Знам, че измамата е буйна. Нека го извадим на открито. "

Сигурен. Случва се всеки ден в CDC.

Разбира се, може да греша.

Може би някой е направил електронни микроскопски фотографии ПРАВИЛНО получени от 1000 пациенти, диагностицирани с новата епидемична болест, в ЕДНО ГОЛЯМО КОХЕРЕНТНО ЧЕСТНО ИЗСЛЕДВАНЕ. ВИЖТЕ СНИМКИТЕ. Покажете ги на нас.

Ще имаме няколко неконфликтни експерти, които ги анализират. След това ще поискаме още едно цялостно и честно проучване на 1000 пациенти като потвърждение.

В противен случай не говори за наука. Няма наука.

Говорете за фалшификатите. И отговорност. И затвор.

SARS-CoV-2, За Който Се Твърди, Че Причинява Covid-19, Никога Не Е Бил Изолиран И Проваля Постулатите На Кох

SARS-CoV-2: вио-уу вирусът, който никога не е бил изолиран - нито е доказано, че съществува - така че се проваля в постулатите на Кох. Това ли е пандемия или измама?

image

Бихте си помислили, че СЗО, правителството на САЩ и други световни правителства ще имат солидни доказателства за обявяване на спешна ситуация на здравето. Истината обаче е, че коронавирусът SARS-CoV2, за който се твърди, че причинява болестта COVID-19, никога не е бил изолиран! Нито е доказано, че съществува! Стандартът за определяне на наличието на инфекциозен агент е набор от състояния, известни като постулатите на Кох. Коронавирусът не отговаря на тези критерии . Няма доказателства, които да задоволят тези основни въпроси за това огнище. Това ли е пандемия или измама? Вземете DVD тук .

Пиша това парче за онези, които обикновено са изправени глави, що се отнася до разбирането на основите на ЗДРАВЕТО - но сега, поради „коронавирусната епидемия“, се връщат отново към медицинския модел: ФИКСАЦИЯ НА ГЕРМИИТЕ.

Правилното четене на потиснатата медицинска история разкрива, че хипотезата за „една болест, един зародиш“ е съвременен кон, движейки се по слепа алея в полунощ. А когато добавите „една ваксина“ към формулата, получавате още по-голяма степен на луназия.

Но също така получавате търговски успех от трилион долара.

Не ме интересува колко съвременни молекулярни биолози работят в лаборатории, усилвайки невидими плъзгачи кой знае какви молекули да виждат и ги наричат ​​вируси; това е кон.

Всички те работят в тъмнината, масажирайки РНК или частично разпадащи се микроби, клетъчни остатъци или екзозоми или парчета от произволни генетични последователности или каквото и да е…

Историята на човешкото здраве показва, че подобренията в обществената санитария, хигиената и подобреното хранене са направили повече за хората, отколкото всички лабораторни вуду и "борба с микробите" фармацевтични интервенции, изобретени някога, поставят край.

Искате микроби? Никой не знае колко са. От различни оценки можем да говорим за хиляди трилиони до хилядната сила. Може би повече.

Ако една безкрайно малка част от боледуващите причиняваше сериозно заболяване без значение - ние не само всички щяхме да сме мъртви, щяхме да сме мъртви на мъртви.

За да започнем да разбираме колко преуморени са всички тези съвременни епидемични замърсявания, нека да преминем към животните. Селскостопански животни. Прасета. Заглавието прогонва: МИЛИОНА СВЕТЛИНИ ИЗСЛЕДВАНИ.

Вирусът на африканската чума по свинете бе открит и за да се спре заразяването, върху прасетата настъпи смърт. Във фермата. В гигантската фабрична ферма.

Така възниква въпрос:

Наистина ли мислите, че хората са седнали до всяко от милионите прасета и са го тествали за вируса? Изтеглете проба от кръв или тъкан?

Двадесет прасета "тестваха положително" и те убиха останалите, разбира се. Те винаги го правят.

Но почакай. Какви са условията в тази масивна ферма за свине на милиони?

Да видим. Прасетата, които живеят в собствената си урина и фекалии, претъпкани една до друга, носа до дупето, напръскани с токсични химикали, ядат фуражи с химикали - под силен стрес и никога не живеят вида, за който са били предназначени.

Мислите, че ще се разболеят? Мислите, че някакъв минимално надежден тест може да открие вирус или двама живи и размножаващи се в телата им?

Смятате ли сериозно, че тези вируси имат значение, за разлика от ВЪЗЛОЖНАТА имуносупресивна околна среда?

Както се съобщава, че ловецът на зародиши номер едно за всички времена, Луи Пастьор, е признал на смъртното си легло: това не е зародишът, а теренът - което означава, това е тялото и неговата сила и жизненост и устойчивост - ТОВА трябва да бъде в центъра на вниманието от лечебната професия. Изграждане на здраве.

Един проблем. В него няма пари. В него няма контрол над населението.

Ами сега.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748188
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031