Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2020 13:15 - ПОТВЪРЖДАВАНИ: Коронавирусните ваксини ще съдържат абортирани бебета
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 890 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 26.05.2020 13:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ПОТВЪРЖДАВАНИ: Коронавирусните ваксини ще съдържат абортирани бебета

21.05.2020 г. / От Итън Хъф

          image  
https://www.newstarget.com/2020-05-21-coronavirus-vaccines-will-contain-aborted-human-babies.html

Професионалистите отвсякъде трябва да мислят дълго и трудно за това, което планират да направят в случай, че държавните или местните власти се опитват да наложат ваксинация срещу коронавируса на Ухан (COVID-19), след като джапът бъде пуснат в търговската мрежа, защото има вероятност тези спринцовки да съдържат останките на абортирани бебета.

Въпреки че президентът Тръмп каза, че коронавирусните ваксини срещу Вухан (COVID-19) няма да бъдат назначени на федерално ниво, все още има възможност някои държави да се опитат да ги принудят на местно ниво, което ще постави не само онези, които са против ваксинацията в трудна позиция, но и тези, които признават светостта на неродения човешки живот.

След като наскоро бе обявено, че най-голямата федерална организация за научни изследвания и разработки в Канада си партнира с китайска ваксинална компания, за да изпробва нова пробна коронавирусна ваксина в Канада, д-р Алън Мой, д.м. и главен изпълнителен директор на Cellular Engineering Technologies решиха да направят копаене, след което откриха, че въпросната тестова ваксина е направена от прекъснати фетални клетъчни линии.

CanSino Biologics Inc., известен също като CanSinoBIO, е името на китайската фирма, която си партнира с Националния съвет за научни изследвания в Канада (NRC) за провеждане на изпитвания върху Ad5-nCoV, както се нарича, който д-р Мой открива, съдържа клетка линия, известна като HEK293, която е получена от неродени деца, които са били убити, докато са все още в утробите на своите майки.

„Тъй като използва вектор с дефект на репликацията на аденовирус, той използва HEK293“, казва д-р Мой пред LifeSiteNews . „HEK293 е прекъсната фетална клетъчна линия.“

Нещо по-лошо, Ad5-nCoV вероятно дори няма да работи

Освен неетичния си произход, Ad5-nCoV повече от вероятно няма да работи дори както е обещано, предупреждава д-р Мой. Както се оказва, има висока честота на имунитет срещу Ad5, така че повечето хора, които се инжектират с него, няма да предоставят никаква защита срещу коронавируса на Ухан (COVID-19).

„Не завиждам на канадците“, по-нататък се казва д-р Мой. „Вашето правителство и министър-председател (министър-председател) са наредили драконовски политики, които са анти-живот… Не е добро решение за ваксина, ако има живот или про-избор.“

Допълнително смущаващ е фактът, че Канада дори би се съгласила да сключи договор с ваксинална компания, базирана извън Китай, откъдето е възникнала цялата тази криза. Съобщава се, че Ad5-nCoV също е съвместно разработен от Пекинския институт по биотехнология, който подобно на всички други китайски институции се управлява и контролира от Китайската комунистическа партия (КПК).

Твърди се, че тази ваксина е първата коронавирусна ваксина „фаза 2“, което означава, че е одобрена за „безопасна“ употреба при хора с тестови изследвания. И канадското правителство не може да бъде по-развълнувано от перспективата да инжектира възможно най-много канадци, за да ги „излекува“ от коронавируса на Ухан (COVID-19).

„NRC се гордее с постоянното ни партньорство с CanSino Biologics“, заяви президентът на NRC Iain Stewart в неотдавнашно прессъобщение.

Д-р Ксуфен Ю, председател и изпълнителен директор на CanSinoBIO, също заяви в същото съобщение за пресата, че неговата компания има „силни връзки с Канада“ и „е горда, че гради върху минали успехи и продължава нашето постоянно партньорство с NRC за справяне със здравните нужди в глобален мащаб. "

Удивително е, че и NRC, и CanSinoBIO се гордеят със собствената си абортирана бебешка клетъчна линия HEK293, която според тях ще помогне „да се подобри мащабния производствен процес за кандидата за ваксина“. С други думи, благодарение на тези абортирани бебета, Канада и Китай ще могат да произвеждат ваксини срещу коронавирус Wuhan (COVID-19) за масово разпространение много по-бързо от нормалното, проправяйки пътя за глобална ваксинационна кампания за разлика от всичко, което света някога е виждал.

Повече от последните новини за коронавирус Wuhan (COVID-19) можете да намерите на Pandemic.news .

Източници за тази статия включват:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. jupel - Търсят ни цаката ...не само у нас!!!
26.05.2020 14:00
Търсят ни цаката ...не само у нас!!!

И това с кулите било безопасно?Ами тогава що ни затвориха ,докато строиха кулите тихомълком?

С един куршум два заека -хем населението на Земята да намалее наполовина, хем парите,сметките,бизнес...Тази алчност уж прогрес ЩЕ УБИЕ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА!
цитирай
2. zahariada - Да
26.05.2020 16:54
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743814
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031