Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2019 13:37 - Защо има само 56% увеличение на самоубийствата сред младите американци само за 10 години?
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 268 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.10.2019 13:38


    Защо има само 56% увеличение на самоубийствата сред младите американци само за 10 години?


image от Тайлър Дърдън  Пет, 18.10.2019 - 19:05

Автор на Майкъл Снайдер чрез блога The End of The American Dream,

https://www.zerohedge.com/health/why-has-there-been-56-increase-suicide-among-young-americans-just-10-years?fbclid=IwAR1JawBHS0GaN9dENjCC2mkyYSxBMRJpgak6_aepWZEx5FzNU6tTy2LLclQ

Много е трудно да се изправиш пред бъдещето, когато нямаш никаква надежда. 
Днес нашето общество предлага повече начини да се забавляваме от всякога, но предлага много малко надежда. Повечето хора прекарват по-голямата част от живота си скитайки от едно нещо на друго, търсейки смисъл и цел, и разбира се повечето от тези пътувания излизат празни.  Може да имаме много по-висок жизнен стандарт от всяко друго поколение в историята, но също така имаме най-високите проценти на пристрастяване, депресия и самоубийства.  Като общество сме дълбоко, дълбоко нещастни и това е особено вярно за нашите млади хора. 

image

Всъщност доклад, който току-що беше публикуван, откри, че има само 56 процента увеличение на самоубийствата сред американците на възраст от 10 до 24  години само за 10 години ...

          Повишаването на тарифите наранява американците, а не Китай: потребителски технологии доц  

Самоубийствата и убийствата нарастват сред децата, тийнейджърите и младите възрастни в Америка, според нов доклад, който подчертава това, което според експертите е тревожна тенденция сред младите.

Докладът, публикуван в четвъртък от Центровете за контрол и превенция на заболяванията, установява, че от 2007 до 2017 г. процентът на американците на възраст от 10 до 24 години, починали от самоубийство, се е увеличил с 56 процента, от 6,8 смъртни случая на 100 000 души до 10,6.

Някой там ще спори, когато кажа, че изглежда като това, което правим за нашите млади хора като общество определено не работи?

Изглежда, че бързо бягаме в грешна посока и въпреки това нашите лидери продължават да ни тласкат още по-надолу по същия път.

Бях особено ужасен да науча, че в доклада е установено, че процентът на самоубийства за американци на възраст от 10 до 14 години се е  „почти утроил”  между 2007 и 2017 г. ...

Когато се разбият по възрастови групи, процентът на самоубийствата за тези на възраст от 10 до 14 години почти се утрои между 2007 и 2017 г. За тийнейджъри от 15 до 19 години процентът нарасна със 76 процента през това десетилетие.

За 20 - 24-годишните, процентът на самоубийствата се увеличава от 2000 до 2017 г. със скорост 36 процента.

Как нещата могат да станат толкова по-лоши само за 10 години?

Понякога хората ме критикуват, че съм „твърде негативен“ към нашето общество. Но истината е, че често не съм достатъчно отрицателен.  Децата се убиват със смайваща скорост, защото нашето общество ги храни безкрайна поредица лъжи и не им дава абсолютно никаква надежда за бъдещето.  Нашето общество е дълбоко, дълбоко разбито и ако продължим да вървим по същия път, ще продължим да получаваме подобни резултати.

Според доклада се стигна дотам, че самоубийството сега е  „втората водеща причина за смърт“  за американците от 10 до 24-годишна възраст ...

Самоубийството е втората водеща причина за смърт сред американците на възраст от 10 до 24 години през 2017 г., сочи докладът. И убийството се класира на трето място за онези 15 до 24 години същата година.

Ние напълно и напълно провалихме нашите млади хора и това е така, защото ги учим на грешни неща.

О, обичаме да мислим, че имаме всичко заедно, но истината е, че сме пълна бъркотия и предаваме своите погрешни възгледи на следващото поколение с опустошителни резултати.

Освен безпрецедентен ръст на самоубийствата, нивата на депресия сред нашите млади хора  нарастват драстично и ...

От 2014 г. насам, милениалите (или хората, които през 2019 г. навършиха 23 на 38 години) наблюдават 47% увеличение на диагнозите на голяма депресия. „Смъртта от отчаяние“ или умирането от самоубийства, алкохол и наркотици се увеличава в хилядолетното население през последните 10 години и е по-вероятно да съобщят, че се чувстват самотни от другите поколения.

За ген Z кризата с психичните заболявания продължава. През 2017 г. 13% от тийнейджърите съобщиха, че са изпитали поне един голям депресивен епизод през изминалата година, съобщи Pew Research Center. През 2007 г., когато повече хилядолетия бяха тийнейджъри, този брой беше едва 8%.

Не трябва да е изненадващо, че това се случва. Учим децата си, че са дошли от маймуни и че единственото, което трябва да очакват с нетърпение в края, е да се върнат към праха откъде са дошли. Междувременно ние им предлагаме всякакви временни удоволствия, които не им дават някакъв траен смисъл и цел, за да ги успокоят и да не позволят да задават твърде много тежки въпроси. Защото, ако започнете да задавате тежки въпроси, бързо установявате, че практически всяка голяма система в нашето общество е счупена. Но ние призоваваме нашите млади хора да работят наистина усилено, така че някой ден да заемат местата си като важни зъбци в машина, която бързо се насочва към забравата.

Ако прочетете само последния параграф, вероятно бихте стигнали до извода, че аз съм човек с дълбока депресия.

Но това изобщо не е вярно и това е само защото аз отхвърлих фундаментално лъжите, с които обществото се опитва да изхрани всички нас. Съпругата ми и аз не сме надолу, не сме депресирани и не сме на никакви хапчета. Животът е предназначен да се живее  с голяма надежда и голяма цел и не много отдавна прекарах цяла година от живота си в разговори с избиратели и се опитвах да насоча този народ в коренно различна, изпълнена с надежда посока.

Ако искате да избягате от ямата на отчаянието, която поглъща безброй други американци, решението  не е трудно да се намери .

Всички бяхме създадени с цел и бяхме поставени на тази планета за такова време като това.

За съжаление, цялата поведенческа матрица, която е изградило обществото, е проектирана да ви откъсне от истинската ви цел.

Нашата образователна система, основните медии, цялата ни индустрия за развлечения и повечето от нашите национални лидери се опитват да ви насочат в посока, която води само до депресия, отчаяние и смърт.

Може да бъде изключително трудно да се освободиш от тази матрица, но след като го направиш, ще откриеш ниво на свобода, за което никога дори не си мечтал, че е възможно.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739378
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031