Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2019 19:29 - Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят.
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 787 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 «Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството – тоест безнравствеността.»

«Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител.»

«Всичко това ще извършим под девиза:  ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ!»

 

Алън Дълес 5-ят директор на ЦРУ (1953-1951) и ръководител на американските тайни служби в Европа по време на ВСВ

На днешния ден, през 1911 г., в град Правец, се е родил Тодор Живков. Историята ще произнесе своята присъда от позицията на времето дали този период в развитието ни е бил добър или лош. Но едно е сигурно – личността на Тодор Живков  събира настроения от крайно отрицание до култ към личността му и поднасяне на венци пред паметника му. Ние предпочитаме да си спомним за него с усмивка, с негови изказвания и изречения, превърнали се в култови, вместо да преповтаряме биографията му, която е до болка известна или пък да даваме оценки за него и управлението му:

„Какво ще решаваш, като немаш пари, бе?”

 „До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!“

„Откривам новия завод за вело… за вело… Абе за колелета!“

„Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат!”(на митинг по случай откриването на нова текстилна фабрика в Казанлък, 1964 г.)

Работете с главата, другари… работа се върши с главата!

image

 „Ние трябва да направим коренен поврат, на 360 градуса.“

„Тази година – завод за полупроводници. Догодина – за цели проводници!“

„Браво на атмосферното налягане!“

„Конкурсно начало не означава конкурсен край, другарки и другари.“

„Не бил луд този, който изяжда зелника, а този, който му го дава… хмм… може би… НО: Луд е този, който НЕ изяжда зелника, когато му го дават!”






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747239
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031