Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.06.2017 06:14 - НАЙ- ПОДХОДЯЩИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ВАС | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                  СЪВМЕСТИМОСТ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ



image

 

Няма ли да е чудесно, ако знаем кой е най-подходящият човек за нас? Някой, който би могъл да ни повлияе и  да ни направи по-добър човек. Някой, който ще внесе голяма радост към живота ни.

Понякога родителите и приятелите ни мислят, че знаят по-добре от самите нас. Те дори може да се опитат да ни запознаят със случайни хора на нашата възраст.

И въпреки че ние най-добре трябва да знаем кое е най-доброто за нас, понякога избора, които правим, се оказва погрешен. Астрологията може да ни помогне да определим какъв човек най-добре би ни подхождал.

Овенът се нуждае от амбициозна жена

На мъжете от тази зодия им трябва жена, която не просто може да се справи с тях, но  може и да ги предизвика. Тя няма да се оттегли или да подари победата. Жената, от която се нуждае мъжът Овен, си взима това, което иска от живота, и никога не се плаши от предизвикателството. За амбициозната жена няма пречки или проблеми, тя просто намира начин да победи.

Мъжът Телец има нужда от земна жена

Телецът се нуждае от жена, която е чувствителна и се наслаждава на удоволствията с всичките си сетива. На нея не ѝ трябва лукс, но нейният дом е уютен и приветлив. Тя е спокойна, здраво стъпила на земята и много мила.

На Близнаците им трябва интелигентна жена

Представителите на тази зодия са интелигентни и великолепни в общуването и затова имат нужда от жена, която може да ги заинтригува в разговора – жена, която ги обогатява по удивителни и иновативни начини.

Тя трябва да бъде интелигентна, да има чувство за хумор и да се държи добре с хората. Близнакът се нуждае от половинка, която да задържа интереса му за цял живот, а интелигентна жена е тази, която може да направи това.

Ракът има нужда от жена с майчин инстинкт

Тези мъже са изпълнени с емоции и имат нужда от грижовни и любящи жени. Те се нуждаят от жена, която да ги слуша, да им предложи конструктивен и любезен съвет и която винаги да бъде до тях, за да ги обича и да ги подкрепя.

На Лъва му трябва впечатляваща жена

Лъвът е под светлината на прожекторите, а жената за него трябва да е красива, умна, забавна. Тя може да остави мъжа до себе си да блести, без да изчезва в сянката на заден план. Тя оказва подкрепа, без да е послушна и смирена. Заедно са впечатляващ отбор.

Мъжът Дева има нужда от педантична жена

Девите са много много аналитични и също така са хора, на които може да се разчита. Те се нуждаят от жена, която може да изпълни техните изисквания.

Правилната жена за тези мъже е добре поддържана, независима и умна. Тя не е свръхчувствителна и има ясно усещане за собствената си стойност, дори когато мъжът е прекалено критичен и суров.

Мъжът Везни се нуждае от уравновесена жена

Тези мъже са очарователни, социални и честни. Те не могат да издържат, когато нещата не са балансирани или когато хората са прекалено агресивни към тях.

Мъжът Везни се нуждае от жена, която може да се „слее с потока“. Тя е социална, привлекателна и обаятелна по свой собствен начин.

Скорпионът има нужда от независима жена

Скорпионите са много страстни и могат да се изнервят лесно. Затова им трябва жена, която няма да рухне, когато стане напечено – такава, която не само ще застане до тях, но и е достатъчно стабилна. Скорпионът иска най-доброто, а независимата, огнена жена е най-добра за него.

На Стрелеца му трябва енергична жена

Стрелецът обича да пътува и иска да бъде стимулиран от нови идеи, места и хора. Една енергична жена, готова за всяко приключение и с ентусиазъм за живот, който напълно допълва духа на Стрелеца.

Мъжът Козирог се нуждае от експресивна жена

Този тип мъже често са тихи и консервативни. Те имат нужда от жена, която да открие тяхната забавна страна.

Тя трябва да е уверена, трудолюбива, но и приятелски настроена и общителна. Жената за Козирога трябва да се справя добре в кариерата си – не просто защото е добра, а защото работи добре с другите и те я харесват.

Водолеят се нуждае от необикновена жена

Тези мъже често са необикновени и имат нужда от някого, който е също толкова уникален. Жената за тях определено трябва да има свое собствено мнение, както и интерес към нетипичен начин на живот.

Мъжът, роден под знака на Рибите се нуждае от любяща жена

Рибите са творчески мечтатели. На тях им трябва половинка, която има свои собствени мечти и творчество, но може също така да ги върне обратно на земята и то по един приятен начин. Мъжете от тази зодия се радват на грижите ѝ и се чувстват комфортно, когато са заобиколени от любовта ѝ.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191305
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575