Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2014 20:14 - ДО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ
Автор: bosia Категория: Други   
Прочетен: 1832 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

    ДО  ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
    
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


КОПИЕ
ДО  ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

 

                                     
               С   И   Г   Н   А   Л



От Николай Ганчев Колев - Босия, София, ж.к. Борово, бл. 231, ап.39, тел.  0888 408 623

 
Господин Главен прокурор,

Уважаеми дами и господа от Европейската комисия,    

Многократно през последните дни ви сезирам, както и                     заместник главния прокурор Сарафов за престъпленията,           които се извършват в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” към Министерство на транспорта. Днес се натовари с архиви пети двайсеттонен камион. Всъщност, вие добре знаете, че това са уличаващи документи за извършени престъпления от ръководството и служителите на агенцията. Най-често това са документи за продажба на  на шофьорски книжки на слабограмотни кандидат водачи на моторни превозни средства.   

Вследствие на тези документи и сигнали на работещи в агенцията държавни служители до Посолството на Ф. Р. Германия бяха освободени и разследвани от Прокуратурата по ПП 7234/2010 г. по описа на СГП и ПП 4173/2011 г. по описа на Върховна касационна прокуратура министър Цветков, неговият заместник Кичев и цялото ръководство на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“, но това разследване се прикрива от хората в нашата страна.   В момента /новото/ старо ръководство на агенцията е възстановено и престъпните продажби на шофьорски книжки вървят с всичка сила, за сметка на наранените и убити невинни хора.    

Годишно се получават продажби за около 25 млн. лева, като се разпределят по високите етажи на изпълнителната и съдебни власти.

Многократно съм писал и говорил по медиите за тези нестихващи престъпления. Досега, обаче, не се е обадил нито един прокурор, за да ме призове като свидетел и да започне разследване на това продължаващо в течение на години престъпление. В момента се унищожават тонове документи, уличаващи агенцията и ръководството и, както и политическото ръководство на министерството. Прокуратурата отново не предприема никакви опити да спре тези престъпления,                  което ме навежда на мисълта, че вие и вашите подчинени участват  активно в тези престъпления.

По сигнал на 6 евродепутати от Германия, Великобритания, Холандия, Финландия, Швеция и Италия е сезирана Европейската комисия. Има писмо от 15.07.2014г. от Генерална Дирекция „Мобилност и транспорт“, в което              се казва, че е възможно да започне процедура срещу България. Това накара ръководството на агенцията, министерството и прокуратурата да унищожават ценни документи за корупция, за да не се стигне до истината.

В същото време в страната ни и на територията на други европейски страни стават хиляди катастрофи, в които се убиват и раняват хиляди невинни пешеходци, водачи и пътници, поради липсата на шофьорски умения и неграмотност на водачите, получили щофьорски книжки в Р. България. Аз приемам,                     с нежеланието ви да се намесите и да разслeдвате тази машина    за пари и убийства, че вие ставате съзнателен съучастник в тази жестока корупция и смъртта и здравето на невинни хора.

Не знам как спите и как спокойно приемате действията и бездействието на всички държавни институции, имащи отношение по този изключително тежък проблем.      В това число е и фигурата на Главния прокурор на република България.

Ако ви е останала малко съвест. Ако имате чест и достойнство. Ако има някакъв остатък от професионализъм е най-добре да си подадете оставката и да отидете в манастир, където да молите Господ да ви прости за тези престъпления.

Можете да вземете и подчинените си.

И на тях там им е мястото.

 




27.10.2014 г.                   Подпис: Николай Колев - Босия  

София                                                                                                                          





Гласувай:
4



1. chavdar01 - КОЛЬО,КАКТО ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ:
23.10.2014 21:38
АЗ ЦИГАНИН В УЧЕБЕН АВТОМОБИЛ НЕ СЪМ ВИДЯЛ!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11791614
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930