Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2014 21:05 - БЪЛГАРСКАТА ПСУВНЯ ЩЕ СТАВА ЕМБЛЕМА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 4571 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 01.02.2014 22:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

            Европейският съюз не е зле, той е много зле. От съюз, обединяван от общи ценности, той стремително деградира в стадо, сплотявано от общи зверски инстинкти. Отмина времето на благовидните усмивки, на абстрактните лозунги изпразнени от съдържание, на износените емоции, изразявани надуто, пищно, натруфено, неестествено, скучно и шумно. Почти поетично изобразяване на ставащото ще намерим в книгата на руския философ Николай Бердяев „Новото средновековие” : „Рационалният ден на новата човешка история свършва, неговото слънце захожда, настъпва вечерния здрач, приближава нощта. Всички категории с които описвахме слънчевия ден вече са непригодни за да разберем събитията и явленията на вечерния исторически час”(Цитира се по Андрей Коробов-Латынцев – „Завтра”, 7.01.2014 г.). „Така ще свърши този свят –казва Пол Кругман – не с взрив, а с инфантилна истерия” („Частный кореспондент” от 2.01.2014 г.)

           Разглеждайки от такава гледна точка ставащото днес е лесно да се убедим, че то съдържа точно посочения тренд. И като доказателство, ето какви „нови” ценности ни предлага високата, недостижима цивилизация на Запада.

                                           1. Денят на кръвосмешението

               Успоредно с легализацията на т. нар. “еднополови бракове” (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педерасти и лесбийки да “осиновяват” деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста – секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като “европейска полова норма“. Въвежда се понятието “инцестофобия“, а всички “инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. “Еднополовите” или, както те наричат сами себе си – “новото полово общество“, са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.

               Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:

               Датската политичка Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за “полова норма” с цел сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри да бъдат узаконени. Борбата срещу “инцестофобите” е важна насока в програмата на европейските неолиберали.

               В Швейцария парламентът обсъжда легализирането на кръвосмешението.

               Борбата срещу “инцестофобите” е важна насока в програмата на европейските неолиберали. Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия: “Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция” (eurochicgo.com26.05.2013 г.)

                                          

                                             2. Содомията

          В един от природните паркове на Австралия Тувумба се е състояла сватба на младежа Джозеф Гуизо и кучката Хани. Пред около 30 приятели Гуизо се заклел във верност на четириногата „невеста”. Стрaннaтa постъпка младия човек обяснява със своята религиозност и отрича всякакъв сексуален подтекст. „Надявам се – пошегувал се Джозеф – че този брак няма да ме държи изкъсо – и добавил – Ерата на Брат Пит и Джоли завърши (POLITIKUS.RU, 9.01.2014).

               В ранната пролет на 2013 г. професор по женология ( women’s studies –университетска дисциплина изследваща ролята на жената от феминистка гледна точка) и психология в университета на Западна Каролина-САЩ става организатор на група експерти по междуполови контакти и садомазохизъм. Цел на групата е да се обучават студенти от колежа правилно да  причиняват болка на себе си и на други за получаване на сексуално удоволствие.

               В университета на Северна Каролина в Чапел Хил преподава професор-феминистка която смята, че жените могат да живеят щастливо и без мъже. За сметка на това такива жени могат да имат дълготрайни отношения с домашни кучета, което е достатъчно за да замени липсата на мъже.                                          

                                            3.  За хигиената

               Още Чърчил подреждаше света на „чист” (Запад) и на „мръсен” (Изток) : „Изтокът започва там, където клозетите миришат и се пие боза”. За „Западна ценност” днес се смятат кофите за боклук по улиците и чистите обществени тоалетни (където ги има). Но дали това е иманентна западна ценност ? Да погледнем в историята.

               Античния свят разглежда личната хигиена като полезно удоволствие. Спомнете си римските бани – терми, на чиято почва възникват и прочутите турски бани. Само в Рим е имало над 1000 терми. Но ето, че идват християните и първата им работа е да закрият всички бани. Повече от хиляда години европейците са откъснати от баните и клозетите с течаща вода – те просто вършат нуждите си където им падне. Вместо култа към хигиената европейците възприемат култа към мръсотията. Мръсното тяло и  ужасната миризма са се смятали за признаци на святост – наричали са въшките „божи брилянти”.

Испанската кралица Изабела Кастилска (края на 15-я век) е признавала, че за целия си живот се е мила два пъти – при раждането си и когато се е женила. Известният английски аристократ херцог Норфолк, се е отказал въобще да се мие, но синята аристократична кръв не е издържала многогодишните слоеве мръсотия и тялото на херцога се покрило с гноящи язви. Крал Людовик ХІV се е мил два пъти през живота си, като единия е бил по настояване на лекарите му. Френският кралски двор периодически е менял замъците, тъй като техните отходни  ями бързо се пълнели и воняло навсякъде. (24 мая 2013 – „islamtoday”). Световно знаменитите дворци на  Лувър и във Версай са нямали тоалетни (ретирадни места). Поради това, по време на бал, великосветските дами са се качвали на втория етаж, а мъжете – на третия и там са си вършили работата право на пода. След това слугите са чистили, но се говори, че и до ден днешен на тези етажи мирисът не е изветрял напълно.  („Своими именами”- бр.52/2013 г.).

               А, какво става по това време на Изток ? През 1704 г. Петър І въвежда налог върху домашните и обществените бани. Аристокрацията плаща по 3 рубли на баня, простите дворяни и търговците – по една рубла, селяните – по 15 копейки. Говори се, че идеята е подсказана от Меншиков с мотива, че руския човек не може без баня и затова ще я ползва независимо от данъците (КМ.RU – 22.11.2011).

               Ако нещо „добро” е останало от поробителите на България по нашите земи, това са турските бани.

 

                                                4. Развратът като норма

               В далечната 2005 г. в Германия се случва нещо наистина интересно.

Симпатична германка на 25 години, уволнена програмистка, подава молба за работа в Центъра по заетостта, като посочва професията си и добавя, че има квалификация за сервитьорка и  барман и може да работи в кафенета или барове без почивни дни. След оформяне на документите, тя получава право на пособие и започва да чака. След една година пристига писмо-направление с телефонния номер на работодателя. Когато девойката позвънява на номера се оказва, че това не е бар или ресторант, а бардак и предлаганата работа е в „сферата на сексуалните услуги”, т.е. да работи като проститутка. Възмутената немкиня се жалва в Центъра на заетост, но вместо вразумителен отговор пристига писмо с което й съобщават, че пособието по безработица се намалява с 50% поради първи отказ от предложена работа. Заведеното дело също не дава резултат. Центъра по заетост не е нарушил никакви закони, тъй като проституцията е напълно легална като всички други професии, т.е. всяка жена по-млада от 55 години и безработна повече от година, трябва да приеме предложената й работа, ако не иска да загуби пособието си, дори тази работа да е на проститутка или, както се казва в Германия : „мениджър на особен вид масаж” (www.iraqwar.mirror-world.ru – 27.10.2013 г.).

               Това е дългата ръка на пазара при капитализма.

 

                                               5. Половата революция

               В началото на 2014 г. излезе информация, че група от 27 нобелови лауреати са се обърнали към президента на Русия с молба да отмени закона за забрана на хомосексуалната пропаганда сред  непълнолетните (Ридус – 14.01.2014 г.). Както съобщава британския вестник The Independent,  сред подписалите  са и писателя Джон Максвелл Кутзее, генетика Пол Нерс и химика сър Харольд Крото. Точно той заедно с актьора сър Иън Макелън, са инициаторите на обръщението („Завтра” – 15.01.2014 г.). 

            Ако от тази инициатива може да се направи философски извод, той е, че високата наука не добавя на личността повече ум и разум, а произволната връзка между наука и хуманизъм не води до нищо свястно. Вестник “Ню Йорк таймс” публикува резултати от изследване, проведено от група американски учени. Те анализирали 78 велики личности в историята на човечеството. Оказало се, че 37% страдали от психически болести през живота си, 83% били явни психопати, 10% били психопати, но в по-лека форма и само 7% били нормални (Windowsnikolai – 5.06.2012 – интервю на проф.Григорий Климов). Впрочем, това са известни факти от Висшата социология, която някои наричат Дегенерология.

               Така наречената Полова революция, включваща в себе си трансформиране на човешката менталност от гейове, лесбийки и травестити, е насочена срещу репродуктивните способности на човека и, следователно, срещу неговото оцеляване като вид. Тя е едва ли не основно оръжие за налагане на Новия световен ред. Съгласно старите енциклопедии, броят родени хомосексуалисти по света е 2%. И тези два процента сега правят световната Гендер-революция ?! Не, разбира се. Прави я световното задкулисие, световната конспирация посредством „западните ценности” . Достопочтени учени-конформисти вече са приготвили ново научно направление –квир-изследвания  (от английското queer —странен, друг). То ще включва всички сексуални и полови идентичности, които се различават от традиционните. Още през 1968 г. Збигнев Бжежински предрече : „Светът е на прага на трансформация невиждана в човешката история. Тя ще бъде драматична и толкова жестока, че през 2000-та година хората ще смятат Робеспиер и Ленин за много меки и хуманни реформатори”  („Завтра” – 3.10.2013).

                От 1 ноември Германия ще бъде първата европейска страна, която въвежда трети пол за новородените. Родителите на децата ще могат да оставят празно полето в акта за раждане, в което се посочва дали детето е момче, или момиче, съобщават немските медии.Става въпрос за децата, които са родени с характерни и за двата пола белези. Според статистиката едно на 1500-2000 новородени е интерсексуално.

           Очаква се скоро да бъдат променени и личните карти в Германия. В тях вече в полето за пол ще може да се отбелязва и "Х". („24 часа” – 31.10.2013). Ще пустее графата „пол” и в Австралия, Нова Зенландия, Непал и Тайланд. Децата съзнателно се тласкат към определяне на своя пол при пълнолетие.   

           От 4.09.2013 г. в Италия са премахнати понятията „майка” и „баща” поради устарялост и се заменят с „родител 1” и „родител 2”.

                   От 9.09.2013 г. в Швейцария, в детските градини, принудително се стимулират еротичните зони на децата. Старателно се изземат детските приказки като „Червената шапчица” и „Пепеляшка”.

                   Бившият норвежки министър по равноправието и работата с деца Еудин Лисбакен е основал фонд за пропаганда на сексуалното разнообразие сред малчуганите до 7 години, който се финансира от правителството.                           

                  Не остава назад и водещата „демократична” страна в света САЩ.

                     Администраторът на университета на Северна Каролина в Уилмингтън организира семинар, на който студентите се учат да ценят своя оргазъм, вместо,  както по-рано – да ценят изкуството.

                    В университета Дюк феменисти наемат проститутка да участва в арт-шоу на работниците от сексуалната индустрия. В края на изпълнението, тя си снема гащите, застава на колене и си пъха в задника горящ бенгалски огън, като изпява куплет от химна на САЩ («Самый большой позор, который видело высшее образование Америки» - „Военное обозрение”, 9.01.2014 г.).

                    Всеки от грандиозните гей-паради в Сан-Францизко завършва със шествие на содомистите заедно с любимите им животни.

                    И, какъв е резултатът ?

                    В страната разстрелват невинни хора в училищата, колежите, университетите, на паркингите и на бензиностанциите, от покривите на къщите и от леките коли. Изглежда, безопасни са само Белия дом и Капитолия.

 

                                          6. За толерантността

               Толерантността е една водеща съвременна западна ценност, която непрекъснато ни се тика в очите и душите. Изложеното по-горе има някакво отношение към толерантността, но то е прекалено тънко и изкуствено. Сексуалните антитрадиционалисти не искат и не търсят толерантност. Те искат привилегии и доминация.

               Като че ли е по-разбираема е толерантността (търпимост, поносимост) в  междугруповите отношения и точно тук е подлата и подвеждаща част на понятието. Уверяват ни, че става дума за толерантности и разбиране към различията, но това не е вярно още на теоретично равнище. Работата е там, че човек от момента на своето раждане до смъртта си живее сред различия, съществува сред различия. Сред нему подобните има всякакви : високи и ниски, слаби и дебели, хубави и грозни, болни и здрави, брюнети и блондини, приятни и неприятни и т.н. Това е битовата среда и човек се справя с проблема без особени усилия. Но зад бита са скрити други пластове, с други проблеми и световните манипулатори ни карат и тях да припознаем като битови. Но не става, защото това не е лична проблематика, а обществена и политическа. Тука вече различието е друго : бедни и богати, престъпници и законопослушни, групи с различен начин на живот, с различна традиции, с различно минало, различни раси и етноси. За да стане ясно за какво става дума и къде са трудностите във взаимното понасяне, ще разгледаме един пример.

               Трябва да обичаме хората. Различните също са хора, значи и тях трябва да обичаме. Но, изхождайки от битовата трактовка излиза, че хората трябва да си ги обичаш за своя сметка, а не за чужда. В извън битовата сфера това означава, че когато едни гуляят, а други плащат сметката и става дума за икономическа несправедливост, там ценността „толерантност” не работи. Зад лъжливата завеса на общия хуманизъм се мъчат да скрият съвсем конкретното общочовешко престъпление „кражба”. Да конкретизираме.

        Всяко трудово заплащане се състои от две части. Първата част е заплащане на личния труд и тази част е много малка. Втората час е така наречената етно-натрупваща се рента. Какво представлява това ?

В своето историческо развитие всеки народ извършва „етно-натрупване”, т.е. акумулиране на блага за следващо стимулиране на труда. Това са : природната рента (земята, която народа е отстоял в ратния си подвиг, заедно с всички земни дарове), имперската рента (доплащането от гражданите за геополитическата състоятелност на страната си), фондоинтензивната рента (доплащане на гражданите за труда на тяхните предци, овеществен в плодоносещата инфраструктура на страната) и т.н. Всички тези ренти са собственост на етноса, общонародно достояние. То е предадено от предците на потомците, но само за своите – за тези, които по право са ги наследили. Когато в тази етническа среда се засели емигрант, той неволно и автоматично започва да получава етнонатрупаната рента, т.е. краде чужд труд. И, ако емигрантската вълна натежи прекалено, системата просто няма да издържи – тя не е пресметната за подобни тежести.

            Който обича много емигрантите, нека ги приема в своята страна и за сметка на своята етно-натрупвателна рента (Академик Авагян в www.iraqwar.mirror-world.ru – 12.12.2013 г.). Няма толерантност изобщо, абстрактна толерантност. В историята  тя е присъща само към покойниците и то невинаги.Това е разбирал още великия Левски, за да заяви пред турския съд : „Аз не съм хайдутин, не съм лош човек. Но накара ме времето, тоест народа да ходя да проповядвам из България, щото гледаме из България са напълни с европейци, прикупиха пасбищата, правят железници и сичко мислят да завладеят, даже и турската империя. А султана като не дава внимание на туй, вместо да ги гони, той ги прави доктори, инженери и ги поддаржа. А ние, българите, които мислим, че и ни сме достойни за сичко, а немаме право в нищо и султана ни гони, презира ни и ни зима парите и ги дава на европейците. Това  ми е накарало да ходя, да проповядвам, докато не сме завладени и продадени от султана на европейците.” (из спомените на Христо Иванов Големия).

               Хората инстиктивно чувстват, че всеобщата любов е противоестествена. Не може да обичаш всички, любовта затова е любов, защото избира. Както и омразата. Омразата е обратната страна на любовта – без омраза няма любов. Помните ли колко хубаво и точно го е казал Ботев :Но туй щат брата да видят/и кога, майко, порастнат/като брата си ще станат -/силно да любят и мразят...(из стихотворението „На прощаване”).  

               През 1942 г. се появи знаменитият разказ на Михаил Шолохов „Наука за омразата”. В нея главният герой изповядва : „И ако любовта към Родината носим в нашите сърца и тя ще бъде там докато те туптят, омразата ни е по острието на щиковете”. 

            Във всяка национално ориентирана идеократия ценността на отделната личност се преценява по ползите, които е донесла на Отечеството. Ако му служиш, ако си готов да му служиш – ти си Човек, ако не искаш – си лайно. А кой ще жали за едно лайно.

                                                7. За Европейския съюз накратко

               Преди 40 години Робърт Ф. Кенеди напомни на американците, че промишленият индекс Дау Джоунс (Dow Jones) и брутният национален продукт не измерват нито националния дух, нито постиженията като нация. „И двата цифрови показателя не взимат предвид нашата среда в нейната съвкупност, здравето на нашите семейства и качеството на нашето образование”, каза Кенеди."Брутният национален продукт не измерва нито нашия ум или кураж, нито нашата мъдрост или знания, нито пък нашата съпричастност или вярност към родината. С две думи - той измерва всичко, с изключение на онова, което прави животът да си струва", бяха думите на Кенеди.

               Ако мерим състоятелността на Европейския съюз като обединение на свободни страни с мерките на Робърт Кенеди, неговото близко бъдеще е проблематично.

               Чехският екс-президент Вацлав Клаус призова своята страна да напусне ЕС. Той обвини Евросъюза за намеса във вътрешната политика на Чехия и в нарушаване на принципите на свободата и суверенитета. Клаус нарече присъединяването на Чехия към ЕС „брак по сметка” и, че е дошло време за развод. („Военное обозрение”, 8.10.2013 г.).

               Лидерката на френската партия „Национален фронт” Мари Льо Пен официално поиска ликвидирането на Европейския съюз. „Какво трябва да се направи, за да стане ЕС по-добър – риторично попита Мари и отговори – трябва да го разрушим и да пристъпим към изграждане на Европа от свободни нации”(„Politikus.ru” – 9.01.2014 г.).

           Унгария обвини Европейския парламент, че прибягва до методи от имперски тип, поставящи под въпрос суверенитета на страната. Унгарският парламент прие резолюция, в която се казва, че Европарламентът върви срещу европейските ценности. В нея се призовава за уважение и равноправно отношение към Унгария. "Не искаме да живеем в Европейска империя, която си има свой център в Брюксел и в която казват на нас в периферията какво трябва да правим", заяви още Орбан за общественото радио. Според него"армията от бюрократи", която се е провалила в решаването на икономическата криза в Европа, сега се опитва да осъжда Унгария, която върви по пътя към възстановяване.  Орбан е  наясно до какъв хал докараха бюрократите ЕС. Те наистина почнаха да действат в имперски стил- постоянно си измислят директиви и разпоредби - я за електрическите крушки, я за съдържанието на зехтина (5.07.2013 г. „Дневник.bg” - Европа).

               Европейският съюз не е съюз по ценности, защото той няма такива. Той е империалистическо сдружение, което завладя източноевропейските страни и ги превърна в свои колонии. ЕС може да съществува само като общ пазар на капитали, стоки, сексуални услуги и спортисти.  България е време да мисли за Европа след ЕС и НАТО.

 




Гласувай:
12



1. jelezov - ФАТАЛНО ГНИЕНЕ
01.02.2014 14:36
Социалното гниене на т. нар. Запад, така успешно описано от проф. Гиндев, е униклно явление в човешката история. Уникалността му се определя от удвояването на процеса, което се случва за пръв път. Гние Западната цивилизация, която исторически, цинностно и пространствено съвпада с Юдео-християнския свят. Гние и капитализмът като последен ЕКСПЛОАТАТОРСКИ строй на икономическата обществена формация. Това сдвояване на гнилостния процес прави проблематично дори физическото оцеляване на човечеството. Съществува още едно сдвояване, което подсилва опасността: от една страна, гниенето е стихиен и закономерен (необходим) процес. Нашата цивилизация вече се е изчерпала като частична и трябва да умре, за да се роди една нова ГЛАОБАЛНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Капитализмът също доста отдавна е изпълнил твърде успешно историческата си мисия и е време да отиде в небитието. Но, от друга страна, процесът се управлява, усилва се и се задълбочава съвсем съзнателно от политиката на едрата буржоазия, която в пъкления си стремеж към уцеляване не е способна да осъзнае, че следването на девиза на Луи ХV „След мен и потоп” вече е фатално.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1956359
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930