Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2011 13:47 - "ГЕНИЯТ" ЦВЕТАНОВ
Автор: bosia Категория: Други   
Прочетен: 1323 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

За пореден път ЦЦ взе думата и не я пусна.Дори започна да прави нелепи и глупави забележки на водещите, че му задават „неправилни „ въпроси.

Бах ти и нахалството. Щом са те поканили в студио, ще се съобразяваш с правилата в студиото. Иначе е по-добре да не ходиш изобщо. Но да правиш забележки към водещ е най-малкото нахалство.

Но да обърнем внимание на „анализите” и „стратегиите” на ЦЦ.

Изборите са в края на октомври. Той каза, че август месец ще бъде оповестено името на кандидата за президент на ГЕРБ. Трябвало, значи, ръководството на партията да вземело окончателно решение.

Не ми е ясно той нас за горски диваци ли ни смята? Да не би българският избирател да не знае кой посочва името и как трябва да се гласува? Да не би да не знаем тежкото политическо заболяване на премиера и председател на ГЕРБ Пуйко Борисов? Да не би пред очите ни да не беше толкова години как президент и изпълнителна власт бяха от една „партия”? Да не би бат Пуйко да не видя колко е сладко да си президент, а правителството да е твое? Какво по-сладко от това, да можеш да хокаш и да се правиш на добър, а отговорностите да ги носи някой друг?

В същото време Барак Обама започна предизборната си борба година и половина преди изборите. Никола Саркози направи същото. Вероятно, защото си нямат такъв „гений” като ЦЦ, който да им прави стратегиите и платформите. Защото Обама и Саркози знаят, че ги наблюдават под микроскоп и грешки не могат да вършат, нито да се занимават с глупав популизъм, зад който има само голи обещания. А бат Пуйко освен голи приказки, комай друго не му идва на устата. И сутрин ги плещи едни, а надвечер дава заден. Той би се съгласил президент да бъде някой от верните му хорица, но не е сигурен, че ще спечели. Затова сега си мисли, че ни държи в мъгла и после изведнъж като Моисей ще ни изведе от Египет и ще ни заведе в Ханаан.

Горкият!

Той знае пътя само до тенис корта и футболното игрище. Дори не знае къде каква лента ще реже, ами го водят. Понякога спира в някой хотел на Вальо Златев да даде отчет и продължава.

Каквато и тактика да избере негативите ще бъдат за ГЕРБ. Той избира тактиката на пазара в Банкя. Държи котката в чувала и чака да наддават за нея. Накрая ще я извади, и ще прибере парата.  Толкова може момчето, както се казва. А то друго и не може. Притеснява го, че президент и министър-председател са двама души, а не един. Даже и председател на парламента има, което го нерви, защото трябва да следи и какво става в парламента. Току-виж онази дебела трътка оплеска пак нещо. Много по-лесно щеше да му бъде да си седи по анцуг на престола, а при него индивидуално и групово да идват и да  се молят да им позволи да направят това или онова. Е, една група везири ще го консултират, но решенията да взима само той.

Най-смешното е, че и останалите партийки са от типа „на умряло куче нож вади”. Той затова ги бъзика, защото освен Волен други мераклии от т. нар. „лидери” за кандидат-президенти няма. Правят си оглушки и се опитват да се бетонират като пожизнени водачи без отговорности. Защото ако се кандидатира Иван Костов, например, той много добре знае, че няма да получи и 1% от гласовете и ще трябва да си ходи. И тогава „Прощавай, Марче, ний сме разделени”!, където Марчето е парламента. И Мартинчо ще си отиде, и Доган, и Сергей, и дори Яне Янев ще тича подир трактора да се прибере в къщи при любимата си кобила, за да си търсят общ жребец.

Разбира се, този анализ можех да го направя и в спокоен, наукообразен тон, за да има тежест като във „Файненшъл Тайм”. Но това означава да взимам нашите „политици” на сериозно. А колкото и да се опитвам не става. Опитвам се да анализирам думите и делата им като нещо сериозно и важно и винаги стигам до резултат от учебниците по психология или до несвързаните думички на дебили от детската градина на деца с дълбоки умствени нарушения.

А на моите критикари ще кажа:

Момчета, първо се научете да се подписвате със собствените си имена, ако имате такива, и си извадете гредата от окото, па тогава посягайте на моята сламка.

Освен ако сламата е основната ви храна.

Поне си кажете!





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dim5805 - При тази избирателна система все ...
09.05.2011 22:31
При тази избирателна система все пак за президент се гласува за личност - дано да излезе от ръкава на фокусника някоя подобаваща ! За парламентарните избори - бойкот !
цитирай
2. strianakiev - Напротив всички на избори....
18.05.2011 19:55
И всички трябва да анулираме по законния ред бюлетините си....Друга алтернатива няма...но кой го интересува това: "Я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11738446
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031