Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2017 09:40 - БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ: ЮДОМАСОНИТЕ АТАКУВАТ БЪЛГАРИЯ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 8494 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 20.05.2017 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Няма никакво съмнение – световните юдомасони атакуват България.   Падна първата жертва – заместник министърът от патриотичната квота Павел Тенев. И то за какво – че си направил някаква снимка в някакъв си музей. Притиснат от някого,  Бойко Борисов с мъка на сърцето освободи – както той каза – "най-добрия заместник министър", предложен от коалиционните му партньори.

Номер две в списъка на заговорниците се оказа истинският патриот Валери Симеонов, който се опълчи на заговора. Юдомасонският вестник „Сега” обаче разпространи откровените клевети за някакви си „майтапчийски снимки”. И никой не попита – това удар срещу Симеонов ли е, или  атака на газовия олигарх Сашо Дончев срещу правителството като цяло, а оттам и върху устоите на българската държава.

Следваща жертва стана и доблестният директор от Министерството на отбраната Иво Антонов – и той за една нищо и никаква вдигната ръка.
На всичко това народът казва, че е направено от „келешлък” – невероятно точен термин, който няма превод на български. Защо обаче обръщаме такова внимание на прояви на келешлък? Ако трябва да преследваме проявите на „етническата нетолерантност”, както ги нарича Бойко Борисов, то имаме десетки по-ярки примери. Кой ли не си пробва остроумието, коментирайки циганите, турците, чернокожите, сирийците, афганистанците? Бяха наричани публично „изроди”, „орди”, „паплач”, „човекоподобни”, „популация”…Някои от тези уж обидни думи прозвучаха от трибуната на Народното събрание. Да не говорим какво се пише из интернет. И нищо. А сега за едни келешлъци – световен скандал. Какво е обяснението? Че българинът и медиите са възприели някакви си европейски норми? Не! Просто този път се обидиха евреите. И то не толкова нашите – те са свикнали да им рисуват свастики по синагогите, а онези – световните. Които няма как да нямат свое лоби и в Брюксел. Те едва ли следят отблизо българските фейсбуци. Вероятно някой им е донесъл. Тук може би има основание Красимир Каракачанов, който подозира за организатор на заговора ДПС. Да припомним, че масоните дават клетва, като целуват и Библията, и Корана. А масонството и юдейството са преплетени, както е ясно.
А дали и Лозан Панов не е намесен в цялата работа? Няма как зад него да няма някоя ложа?
Не е трудно да предположим, че рано или късно юдомасоните ще протегнат костеливи ръце към самия Волен Сидеров, който от години предупреждава в своите книги какво ни очаква, ако подценим юдейската опасност. Който ги е чел, знае за всички лъжи на евреите. И каква измама са обявените милиони жертви на холокоста. Да не говорим колко е написано за това, че газовите пещи в концлагерите изобщо не е имало те са построени след войната от американците. Така че Валери Симеонов – ако наистина се е смеел над нещо в Бухенвалд, то вероятно е открил фалшификациите. Очевидно на Бойко Борисов му липсва достоверна информация за световните заговори. И затова реагира така на натиска на юдоевропейските лобита. Ако няма време да прочете книгите на Волен Сидеров, да седнат поне по коалиционному и да си поговорят. Тогава много неща ще му станат ясни. Но и ние, българският народ, трябва да бъдем бдителни и дадем отпор. България над всичко!



Гласувай:
6



1. getmans1 - Ха-ха-ха, тия "юдомасони...
20.05.2017 20:19
Ха-ха-ха, тия "юдомасони" сигурно щяха да измислят какво да кажат дори ако тези апапи си бяха сложили снимки от зоологическата градина, как правят маймунски физиономии.
цитирай
2. bezistena - Мерзавци!
20.05.2017 20:28
Пълно е с мекерета–антибългари и продажници (като горния lightsaber123) на юдеи,на турци,на еврогейски либералисти и американски военолюбци и на руски олигарси,само мерзавци до мерзавци!
Газ пикаят всички антибългарски заговорници срещу единствените свястни досега политици,които влезнаха реално в изпълнителната власт – и всички които вкупом крадат от 1989 година досега в съзаклятие със заговорниците срещу Българите и в сговор с душманите ни за окончателното ни затриване като етнос вият като глутница хиени срещу Българи – Патриоти,които една стотинка не са откраднали от многострадалния Български народ и лошо дело срещу Българите не са направили в живота си!
Паплач!
Бедна ви е фантазията,мерзавци всички,скупчили се връз Българския народ да ни свършвате,какви екстремални преживявания ви очакват съвсем скоро преди да влезнете в преизподнята и чистилището с джакузитата с катран с температура над точката на кипенето му!
Не вярвате ли?
Влезте в блога ни с 800 екранизирани поста по тази тема и ще повярвате!
И да не влезете и да не вярвате,скоро ще повярвате катарзисно и апокалиптично!
И въобще не се бъзикаме – влезте,антибългари и душмани наши,докато е време в блога ни и палете свещи и падайте на колене пред Боговете ни Господ Бог Отец Исус и Богородица във всичките и непознати провления и викайте за милост към Тях и лазете в прахта за прошка пред краката на Божият им народ – Българите, защото това е последният ви шанс за спасение на омърсените ви души!
цитирай
3. krumbelosvet - .
20.05.2017 21:37
.
цитирай
4. felixedmundovich - Хайде -по същество !
20.05.2017 22:38
Опазил ме Господ - да проповядам комунизъм,или фашизъм-просто разсъждавам на глас: Хитлер воювал през Първата световна война, недоволен от съдбата на Германия вдигнал бунт-бирен пуч-1923 г, вкарали го в затвора , написал книга "Моята борба", спечелил изборите /редовни / за канцлер 1933 г, върнал самочувствието на германците и ги подготвил за война, принудили го да се бие на два фронта ...и през 1945 г с фашизма и нацизма се приключило окончателно. Жертвите /ако всички ги препишем на фашизма 55 милиона , нищо ,че тук са вписани и Хирошима, Дрезден ,София...а бе всичко на сметката на Хитлер, другите са светци...Това -свастики, хайл, Моята борба ,хилядолетен райх -за всичко гонка и, затвор , глоби... Хайде сега да видим другата страна/до скоро не я знаехме, а и още нищо не знаем-в "Черна книга на комунизма "жертвите на комунизма се изчисляват на над 100 милиона Ленин, Сталин, Мао, Пол Пот,Ким Ир Чен , Федел ,Че Гевара...Само, че тия последните не са престъпници, а бащи на народите и борци за мир и братство равенство...Гордост е да носиш тениска с образите им, значки , по едно време и в киносалоните ръкопляскаха на артистите ,които ги играеха... А бе много може да се пише по темата ...но всичко ми прилича на насилствено и официално налагана шизофрения... Вие ,как мислите ?!НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9443474
Постинги: 990
Коментари: 6456
Гласове: 8609
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031