Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2012 11:30 - Кой е собственикът на вашите мечти?
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 6769 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.03.2012 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Независимо колко сте заети в момента и колко важни са нещата, които вършите в момента, може би много по-съществено е да спрете за момент и да си отговорите честно на следния въпрос, който може би никога не сте си го задавали:

„Кой наистина е собственикът на моите мечти?”

И ако Собственикът не сте вие, препоръчвам ви да продължите да четете този постинг. А ако сте, продължете и вие, понеже се надявам да бъдете окуражени и освежени в придвижването ви към вашите мечти.

======================================

Коя е вашата Голяма мечта?

Как смятате да я достигнете?


На първия въпрос е може би по-трудно да се отговори. Вероятно имате много мечти. Но може би една от тях стои най другите… Тя е тази, която ви вдъхновява, изпълва ви с енергия, предизвиква ви на направите всичко, за да я осъществите.

Вторият въпрос е основната причината повечето хора да не успяват да реализират мечтите си. Те нямат стратегията за нейното постигане, нямат разбирането какво им е необходимо, а също не искат да жертват, за да имат мечтата си превърната в реалност.

Ще достигнете ли мечтите на живота си?

Уверен съм, че имате желанието за това. Сигурен съм, че се надявате да успеете. Но дали наистина ще го направите? Какъв е шанса, който си давате? – 1:5, 1:100, 1:1000000?… Как бихте могли определите, дали шансовете ви са добри или това ще бъде просто една поредните нереализирани мечти?...

Повечето хора нямат идея как да постигнат мечтите си. Това, което имат е само едно смътно усещане за нещо, което биха искали да им се случи един ден или за това, какви искат да станат след време. Но те не знаят как да достигнат до там, тръгвайки от мястото, в което се намират.

Ако това е вашия случай, можете да се зарадвате, понеже има реална надежда за вас…

Бележка: Това бе адаптиран превод на част от Въведението на новата книга на Джон Максуел Own Your Dreams...Discovering Your Purpose in Life”.

image

Кой е Джон Максуел? За последните 10 години са продадени над 16 милиона негови книги…, много повече от който и да било друг бизнес автор. Джон притежава уникалното си умение да достигне не само ума на хората, но и тяхната душа и сърце.

======================================

И точно тук ми се иска да споделя още нещо с вас.

Става въпрос за видео-записа на един уебинар, който проведох съвсем наскоро в Интернет. Мисля, че в него ще намерите нещо ценно за вас по тази тема и как да постигнете мечтите си, живеейки като победител. Темата на този уебинара и линка до видео-записа е следния:

Кое определя победителите?

Бележка: А за да имате достъп до самия видеозапис, бъдете сигурно, че след като ви се отвори първата страница, като ваше име въведете в полето Enter Guest Name” не по малко от 4 букви на латиница.

Приятно гледане!


Ако имате въпроси и мнения по тази тема, можете да ги зададете по-долу във форума като ваш коментар, но и ако желаете да получавате директно от мен информация за бъдещи такива уебинари директно от мен, моля, свържете се с мен, най-лесно и удобно е на персоналния ми имейл адрес –
ognyanchipev@gmail.com.

С пожелание за успех в достигането на вашите мечти и до следващия път! :-)



(c) 2012 Integrity Life - София.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1139443
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031